- 13 Aralık 2009
- 10.762
- 1.987
- 448
- 38
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
- #5.121
Yeni cüzdan alayım falan diyordu onu da o yüzden istiyorum![]()
mantıklııı

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yeni cüzdan alayım falan diyordu onu da o yüzden istiyorum![]()
gülecek inşaaaallllaaah
burhandan ses var mıı![]()
düğündeymiş şuan
face teki resmime yorum yazmış gördün müçiçek topluyordum da ben bize de yolla demiş, bende resim yolladım
saol nurdanımmmmm
demiş o da
![]()
bende yoruma gelirken getireyim mi yazmıştım da whatsap tan demiş işte, sen kendini getir bide biz görüşelim artık o kadarı yeter demiş![]()
Çok güzel düşünmüşsün o zaman canımbenimki şu an kahve diye ölüyoooaskerde yaa, hiç kahve yokmuş ordaaa
buraya izne geldiğinde nasıl koklaya koklaya içmişti yaptığım kahveyi görmeniz lazımdıı
yani o kahve onu en çok mutlu edecek hediyeee şu an
gülecek inşaaaallllaaah
burhandan ses var mıı![]()
ihtiyacı da varmış diyorsun gayet güzel olur canım
benim takım elbise giyen bir sevgilim olursa alacagım hediyelerden biri mutlaka kol düğmesi olurdu yaaerkege çok yakışıyor
![]()
mantıklııı![]()
düğündeymiş şuan
face teki resmime yorum yazmış gördün müçiçek topluyordum da ben bize de yolla demiş, bende resim yolladım
saol nurdanımmmmm
demiş o da
![]()
bende yoruma gelirken getireyim mi yazmıştım da whatsap tan demiş işte, sen kendini getir bide biz görüşelim artık o kadarı yeter demiş![]()
Çok güzel düşünmüşsün o zaman canımBenimki kahve sevse hiç düşünmeden alırdım ama sevmiyor işte
Ben sevmiyorum kol düğmesi neden acaba :26:
Kesinliklee![]()
maddi değeri olan bişey alamam şu an, zaten alsam da kullanamaz, o yüzden ben de manevi hediyeler hazırlamaya çalışıyorum işteee
ben de çok severim kol düğmesii, söz ya da nişan için kesinlikle alırım özhana, baş harflilerinden![]()
Bir ben mi sevmiyorum yaBenim sevgilim de sevmez zaten o yüzden sorun yok
![]()
nurdaaaaaaaan
kızıııııım, o "kız" sensin vallahii![]()
Ç
Ben sevmiyorum kol düğmesi neden acaba :26:
:
aşkk çaları çalıyorrr dinnn daannn donnnnn![]()
burhanın takım elbiseli halleri ne kadaaaaan hooooş![]()
![]()
beğendim ben bu çocuğuuuu![]()
bazen şüpheleniyorumm, bazen de kesin degilim diyorummbilmiyorum vallahi yaa :26:
ben çok seviyorum yaahatta takım elbiseli bir sevgilim olursa, bi onun baş harfi bi benim baş harfim şekklinde alabilirim
ağır abi gibi duruyor ama aslında hiç öyle biri degil yaaçok eğlenceli bir çocuk
genelde iş çıkışı buluştugumuz için hep takım elbiseli geliyor yanıma zaten
normal giyiminde bazen gömlek düğmesini fazla açıyor onu hiç sevmiyorum
![]()
aşkk sanaaa çok yakışıcak canımmm
hayırlısıysa olsun, hayırsızsa uzak dursun canım![]()
aynen canımm sen mutlu ol yeterkii de nasıl olursa olsunnn
bazen şüpheleniyorumm, bazen de kesin degilim diyorummbilmiyorum vallahi yaa :26:
ben çok seviyorum yaahatta takım elbiseli bir sevgilim olursa, bi onun baş harfi bi benim baş harfim şekklinde alabilirim
ağır abi gibi duruyor ama aslında hiç öyle biri degil yaaçok eğlenceli bir çocuk
genelde iş çıkışı buluştugumuz için hep takım elbiseli geliyor yanıma zaten
normal giyiminde bazen gömlek düğmesini fazla açıyor onu hiç sevmiyorum
![]()
inşallah canım inşallahh![]()
offffffffffffffff canım sıkılıyooooooooo![]()
insanın başkası için ettiği dualar kabul olurmuşş canım inşallah mutlu olursunda evlendee oynıyakk düğünündeee yaaa aaaaaaa![]()
hayırlısıysa olsun, hayırsızsa uzak dursun canım![]()
neden kii :26: bana mı canın sıkılıyor yoksa
ayy o zaman hep beraber biribirimiz için dua edelim de kabul olsun inşallahh![]()
canımmm emrahta cesaret edememiştin amaaa, burhan için istihareye yatabilirsinnn![]()
canımmm emrahta cesaret edememiştin amaaa, burhan için istihareye yatabilirsinnn![]()
aynen canım sen bir istihareye yatsana bu arada son durumu ben bilmiyorum da emrahla tamamen bittimi konuştunuz muu