Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

gülecek inşaaaallllaaah :16:

burhandan ses var mıı :23:

düğündeymiş şuan :31:

face teki resmime yorum yazmış gördün mü :23: çiçek topluyordum da ben bize de yolla demiş, bende resim yolladım :1: saol nurdanımmmmm:16: demiş o da :27:

bende yoruma gelirken getireyim mi yazmıştım da whatsap tan demiş işte, sen kendini getir bide biz görüşelim artık o kadarı yeter demiş :17::17:

face teki resmime yorum yazmış gördün mü :23: çiçek topluyordum da ben bize de yolla demiş, bende resim yolladım :1: saol nurdanımmmmm:16: demiş o da :27:

bende yoruma gelirken getireyim mi yazmıştım da whatsap tan demiş işte, sen kendini getir bide biz görüşelim artık o kadarı yeter demiş :17::17:

kızıııııım, o "kız" sensin vallahii :16::16::16:

benimki şu an kahve diye ölüyooo :27: askerde yaa, hiç kahve yokmuş ordaaa :27:

buraya izne geldiğinde nasıl koklaya koklaya içmişti yaptığım kahveyi görmeniz lazımdıı :31:

yani o kahve onu en çok mutlu edecek hediyeee şu an :16:

gülecek inşaaaallllaaah :16:

burhandan ses var mıı :23:
Çok güzel düşünmüşsün o zaman canım:16: Benimki kahve sevse hiç düşünmeden alırdım ama sevmiyor işte:47:

ihtiyacı da varmış diyorsun gayet güzel olur canım :31:

benim takım elbise giyen bir sevgilim olursa alacagım hediyelerden biri mutlaka kol düğmesi olurdu yaa :69: erkege çok yakışıyor :69:

Ben sevmiyorum kol düğmesi neden acaba :26:

Kesinliklee:16:

aşkk çaları çalıyorrr dinnn daannn donnnnn:16::16::16::16::16::16:

Çok güzel düşünmüşsün o zaman canım:16: Benimki kahve sevse hiç düşünmeden alırdım ama sevmiyor işte:47:

Kesinliklee:16:

maddi değeri olan bişey alamam şu an, zaten alsam da kullanamaz, o yüzden ben de manevi hediyeler hazırlamaya çalışıyorum işteee :16:

ben de çok severim kol düğmesii, söz ya da nişan için kesinlikle alırım özhana, baş harflilerinden :16:

maddi değeri olan bişey alamam şu an, zaten alsam da kullanamaz, o yüzden ben de manevi hediyeler hazırlamaya çalışıyorum işteee :16:

ben de çok severim kol düğmesii, söz ya da nişan için kesinlikle alırım özhana, baş harflilerinden :16:

Bir ben mi sevmiyorum ya:53: Benim sevgilim de sevmez zaten o yüzden sorun yok:52::52:

kızıııııım, o "kız" sensin vallahii :16::16::16:

bazen şüpheleniyorumm, bazen de kesin degilim diyorumm :50::50: bilmiyorum vallahi yaa :26:

Ç

:

ben çok seviyorum yaa :31: hatta takım elbiseli bir sevgilim olursa, bi onun baş harfi bi benim baş harfim şekklinde alabilirim :31:

aşkk çaları çalıyorrr dinnn daannn donnnnn:16::16::16::16::16::16:

:17::17::17::17::17::17:

burhanın takım elbiseli halleri ne kadaaaaan hooooş :23: :31:

beğendim ben bu çocuğuuuu :23::23::23:

ağır abi gibi duruyor ama aslında hiç öyle biri degil yaa :30: çok eğlenceli bir çocuk :31: genelde iş çıkışı buluştugumuz için hep takım elbiseli geliyor yanıma zaten :27: normal giyiminde bazen gömlek düğmesini fazla açıyor onu hiç sevmiyorum :20::20:

bazen şüpheleniyorumm, bazen de kesin degilim diyorumm :50::50: bilmiyorum vallahi yaa :26:

ben çok seviyorum yaa :31: hatta takım elbiseli bir sevgilim olursa, bi onun baş harfi bi benim baş harfim şekklinde alabilirim :31:

ağır abi gibi duruyor ama aslında hiç öyle biri degil yaa :30: çok eğlenceli bir çocuk :31: genelde iş çıkışı buluştugumuz için hep takım elbiseli geliyor yanıma zaten :27: normal giyiminde bazen gömlek düğmesini fazla açıyor onu hiç sevmiyorum :20::20:

aşkk sanaaa çok yakışıcak canımmm

offffffffffffffff canım sıkılıyooooooooo :37:

canımmm emrahta cesaret edememiştin amaaa, burhan için istihareye yatabilirsinnn :34:

olabilir aslında, kaybedecek bişeyim yok sonuçta degil mi :26:

ya öyle denk geliyor ki bazen, mesela bugun o resmi face e koyarken dedim ki, burhan begenirse bu resmi bizim için iyi olsun dedim, pat begendi :53:

sabahları gözümü açarken aklıma geliyor bazen, günaydın demiş olsa keşke diyorum, tele bi bakıyorum günaydın demiş :53:

ufak ufak şeyler var böyle, mesela tel imin ışığı yanıyori ne zaman aklımdan keşke burhan olsa diye geçirsem hep o çıkıyor :53:

tabi bunlar bişey ifade etmiyor aslında da sanki anlamı varmış gibi geliyor herşeyin :26: istiare mantıklı olabilir aslında :26:

aynen canım sen bir istihareye yatsana bu arada son durumu ben bilmiyorum da emrahla tamamen bittimi konuştunuz muu

tamamen bitti benim kafamda ama konuşmadık hala :34:

emrah biraz beni takip ediyorsa face de yada twitter da mutlaka anlamıtşır bittigini ama bilemiyorum :26:

bide burhan da şu çok hoşuma gidiyor ki, şimdiye kadar ben onun face te hiç bi resmime yorum yazdıgını bilmem çünkü emrah vardı. şimdi demek ki bittigine burhan da inandı ki yorum yazabildi bugun :26: eğer bitmedigini düşünse yazmazdı eminim :34:

Back
X