- 5 Ekim 2012
- 3.896
- 174
- 123
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
-
- #5.161
ayyyyy çok mutlu oldummmmmm
inşallaaah ikimiz de yeneriz şu ailelerimizin ön yargılarınıııı
olleeeeyyyyy
yoo kendi kendime gelin güvey oluyorum yine
istiareye mi yatsam acaba diye düşünüyorum
inşallah canım ya o sırada ateşim çıktı resmen ne değişik birşeymiş sen 3 sene fellik fellik sakla sonra kalk bi akşam resmini göster hayat işte
seninde herşey düzelecek inan sevginiz onların yargılarını kıracaktır
çevrende dini kuvvetli bi bayan varsa o senin adına yatsa da olur..
gerçi şimdi bu cümleden sen yeterli değilsin anlamı çıktıkesinlikle öyle değil hani istiharenin bi kaç ayrıntıları var daha iyi bilir diye canım
inşallaaah canımm
eee biz de görseydiikkkk sizi enişteyleee
inşallaaah canımm
eee biz de görseydiikkkk sizi enişteyleee
çevrende dini kuvvetli bi bayan varsa o senin adına yatsa da olur..
gerçi şimdi bu cümleden sen yeterli değilsin anlamı çıktıkesinlikle öyle değil hani istiharenin bi kaç ayrıntıları var daha iyi bilir diye canım
söz yada nişan olsun söz size özel göndereceğim..
ya tanıdık biri görürse diye çekiniyorum:18:
yanii öle pek de dini kuvvetli degilim aslında, özellikle istiare konusunda mesela hiç denemedim şimdiye kadarne gibi ayrıntıları var ki acaba :26:
evet yaa bizde görelimm
canım ben bildiğim ve yaptığım kadarıyla anlatıyım sana
imkanın varsa önce yatsı namazını kılarsan daha iyi olur, ardından 2 rekatlık nafile namazı kılıyorsun
ilk rekatta fatiha & kafirun, 2. rekatta fatiha & ihlas okuyorsun, oturma dualarını okuyup selamını verdikten sonra istihare duasını okuyorsun (ben bunun hem arapça okunuşunu hem de türkçe mealini bi kağıda yazıyorum ve kağıttan okuyorum) duanı okuduktan sonra da rabbinle konuşuyorsun, gönlünden geçeni anlatıyorsun ona, ondan yardım diliyorsun. sonraa kimseyle konuşmadan yatıyosun hemencik, sağ tarafına ve kıbleye dönük olacak şekilde. ve uykuya dalana kadar da içinde zikret hep, dua et...
öyle iştee..
yanii öle pek de dini kuvvetli degilim aslında, özellikle istiare konusunda mesela hiç denemedim şimdiye kadarne gibi ayrıntıları var ki acaba :26:
tamam söze kadar bekleyebiliriz sanırım
albümlere koyarsın burda, bide sadece arkadaşlarım görsünü ayarlarsan bizden başka kimse görmez
ben burhanla olan resmi kaldırırm diye koydum kaldıramadım da tırsıyorum onu tanıyan biri çıkar diye :18:
başkasının yatmasındansa kişinin kendisinin yatması daha makbul canım
internetten bakıyordum bende tam bu arada da kuzum, gusul abdesti de almak lazım diyor :26: bide 7 gece yapılması lazım diyor :26:
bide sünnet diyor istiare için ben bilmiyordum onubi işe girişmeden önce mutlaka yapılması gerekmiş, doğru yolu gösterirmiş insana
bende hiç denemedim canım ama nette iyice ayrıntılarına bakarsın öyle namazını kılıp yatarsın biraz geç yapki uykun olsun hiç birşey düşünmeden uykuya dal
evet canm ya silinemiyor diye koyamıyorum yoksa koyarım bakarsınız silerim
ama eğer mesajınıza gönderilebiliyorsa ordan bi resim atablirim size
doğrudur canım bende pek bilmiyorumda annemin hoca arkadaşı vardı o söylemişti..:26:
7 akşam şart değil canım, rüya görene kadar 7 akşam devam edilir diye anlatılır..
ben de geçen senelerde din bilgisi öğretmenimizden öğrenmiştim de öyle yapmıştımm
gusul abdesti almak lazımmı peki :26:
eğer almanı gerektirecek bi durum varsa, alırsın
onu demek istemedim canım okudugum yazılardan birinde istihareye yatmadan yapılması gerekenlerden biri olarak diyordu da ondan dedim yoksa abdestim var şükür
he heeee
o zaman normal namaz abdesti alman yeter canımm
ayy evet yaa yapacagım bu gece çok heyecanlandımm :18: bide istiharele ilgili yazılan yazılarda " egero iş hayırlı degil ise sizi uzaklaştırır o histen diyorşuan tam ihtiyacım olan şey bu yani, eğer bu iş hayırlı olmayacak ise benim aklımdan uzak olsun, yeniden üzülmeyeeyim. o yuzden bu gece yapacagım sanırım
ben genelde albüme koyuyordum resimleri burda, arkadaşlarım dışında kimse de görmüyordu ama ilk defa buraya koydum sadece siz görün diye onu da silemedimneyse yaa eskide kaldı ordan bişey çıkmaz heralde
hayırlısı çıkar inşallah yap canım yap merak ettim sonucu şimdiden:26:
ben bi özel mesj kutusunu inceleyim eğer ordan resim göndermek mümkünse atarım sana ve gizeme
o zaman ben bu gece uyumadan yapacagım sanırım :18:
meger baya gerekli bişeymiş yaa, bana hep çok yanlış bişey gibi gelirdi ama istihareye yatılan durumlarda Rabbim ona göre yön verirmiş insana :26: tam bana lazım olan şey bu işte :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?