Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

evet canımmm, kaybedecek bişeyin yok, ama belki rabbim gösterir sana da hayır mı şer mi diye, sen de daha salim bi kafayla ilerlersin

hımmmm, yalnız benim şüphelerim artık iyice kesinleşiyorrrrr

canım en başta şöyle bir sorun sen önce git emrahla konuş kesin bitirki yarın bir gün biz ayrılmadık diye arşına çıkarsa ortalık karışmasın sen emrahla bitirrr bunuda herkese söyle o zman belki burhan adım atar sen şimdi kendince bitirdin ama bırakta bunu emrahta bilsin en azından sende yoluna dewam edersin oda sen önce emrahı bitir bence ilk iş olarakk sende ruhen de bedenende rahat ettt

evet canımmm, kaybedecek bişeyin yok, ama belki rabbim gösterir sana da hayır mı şer mi diye, sen de daha salim bi kafayla ilerlersin

hımmmm, yalnız benim şüphelerim artık iyice kesinleşiyorrrrr

bi cesaret gelirse bu akşam yatmadan abdestimi alır namazımı kılar yatarım baaklım, hayırlısı olsun :26:

bugun resime yorum yazması hoşuma gitti, bu bekledigim bişeydi aslında. o kafasında emrahın bittigini kabullendiini gösterir yoksa burhan sorardı mesela resim koyacagı zaman bile, seni etiketleyim mi diye

sen burhanın resimlere bakarken profili de inceledin mi, benmle olan resminni büyük hali var orda

benim ruhum bedenim o konuda çok rahat. emrah şuan karşıma neyle gelirse gelsin dönüşüm yok bunu ona da söylemiyorum çünkü gerek görmüyorum. ben emrahın da bitirdigini düşünüyorum ki, başka türlü 1 ay olmuş neyi bekleyecek hala hee yine de ona bunu ben söylemeyecegim, o kafasını çalıştırıp benmle konuşması gerektigini anlayacak, ben degil

eveeet, baktımm, incelediiiimmm

sunuda unutma canım şeytan kandırmayada çalışırsa seni ilk yatmanla yorumlama hemen bikaç defa daha yatki dogrulugu kanıtlansın en azından bunuda unutma sen şimdi bir hevesle burhan diye yatıcan çünküü

eveeet, baktımm, incelediiiimmm

bu hafta görüşürüz artık umarım yaa

yatınca olumlu çıkarsa heveslenmiyim mi yani :26:

ben tek gecede güzel bi rüya gördümm, bi daha yatsam mı kiii :44:

bu hafta görüşürüz artık umarım yaa

yatınca olumlu çıkarsa heveslenmiyim mi yani :26:

ben tek gecede güzel bi rüya gördümm, bi daha yatsam mı kiii :44:

yani canım bende sizi yönlendirmek gibi olmıyım internete isterseniz gene araştırın ben araştırdııgımda sordugumda bana herkes bikaç defa daha yat dedi 7 defa yatabiliyomusun zaten ilkinde sen onu görcem diye yatarsın onu görürsün oldu sanarsın derler ama birde rüya görememe durumu oluyomuş ondada içine dogan his önemli demişler siz en iyisi bilene sorun yada internetten araştırın en dogrusu buu

peki 7 gece üstüste mi yatmak lazım acaba :26: ayy yaşayıp görsem daha iyi galiba böle çok yorucu

benim de bildiğim rüya görene kadar 7 gece yatılabilir, 7 gecenin sonunda rüya görülmezse, o zaman hisse bakılır :44:

ki ben uyandığımda resmen içimde bi huzur hissederek uyandımmm

bi de ben ilk seferde görüyorum sanırım.. daha önceki ilişkimin duraklama dönemlerinde de ben bitmemesini isterken yani, o zaman yatmıştım yine hayırlı çıkmasını umarak yatmıştım yani, ve ilk yatışta gördüğüm rüya: siyah örtülü masaların bulunduğu bi yerdeydim ve kumar oynuyordum.. yani direk hayırsız görmüştüm... ve netice de hayırsız oldu

peki 7 gece üstüste mi yatmak lazım acaba :26: ayy yaşayıp görsem daha iyi galiba böle çok yorucu

üst üstemi arada bıkac gun yatmasanda oluyomu bilmiyorum iştee kimse aynı değildir canım ben ilk yattıgımda hiçç rüya görmedimm huzursuz oldum o gece zaten o hafta hep kötüydüm bi dahada yatmadım ama başkasını yatırmıştım hiç belli olmuyo ne olcagı nasıl olcagıı işteeee

bu akşam deneyecegim sanırım ben :18:

dene deneee, bişey kaybetmezsiiin bana hayırsız bişey görecekmişsin gibi gelmiyoo

yani olumsuz bişey görürsem üzülürüm sanırım :26: ben ne zaman burhanla ilgili bişey düşünsem yada onunla konuşsam acayip bir huzurlu oluyorum yaaa aşk gibi sevgi gibi bişey degil hissettigim de resmen huzur doluyorum, inanılmaz pozitif hissediyorum

hehh işte o duygunun devamında da sapasağlam bi aşk ve sapasağlam bi ilişki geliyo geneldee

selammm gençler
geç geldim biraz ama iyi haberlerim var..babam biraz önce benimkinin resmini görmek istedi hemde böyle şakacı tavırla bende gösterdm
tabi o sırada ciddi takıldı ama beğendi anneme işaret çaktı
iyiye işaret bunlar benim için sanki

ayyyyy çok mutlu oldummmmmm

inşallaaah ikimiz de yeneriz şu ailelerimizin ön yargılarınıııı

olleeeeyyyyy

ayy geçmişi okuyamadım bi gelişme mi var yoksa sende kuzum

yoo kendi kendime gelin güvey oluyorum yine

istiareye mi yatsam acaba diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…