Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

Canimm sen ceyiz hazirliklari yapiyosun ya onunla ilgili bisey sorcam, hic küçük ev aletleri aldın mı cayci su ısıtıcısı falan ? Uzun süre kullanmayinca bozuluyor diyolar da annem yavas yavas alalım dedi durunca bozuluyor diyenler oldu kararsız kaldım

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

yok almadım canım, onları düğün tarihine yakın almayı düşünüyorum.. hem durduk yere bozulma ihtimalinden dolayı, ama daha da önemlisi garanti olayından dolayı. şimdi alsam, garantisi bugünden başlayacak, ee ben evlenene kadar garantisi dolacak zaten

onları düğüne 4-5 ay kala falan almayı planlıyorum

Haklisin canim garanti olayini tamamen unuttum ben, en iyisi onlari alacağımız parayi biriktirip en son almak o zaman :) cok teşekkür ederim canım

Ben okuldan aldigim krediyi ceyize veriyorum nasil olsa tekrar odenecek o para iyi bi yere gitsin en azindan :)

İyi düşünüyorsun canım ben henüz çalışmadığım için birikim yapamıyorum bence de alma teknolojik elektrikli ürünler ben düğünden önce alacağım

İyi düşünüyorsun canım ben henüz çalışmadığım için birikim yapamıyorum bence de alma teknolojik elektrikli ürünler ben düğünden önce alacağım

Çalışmaya başlayınca bu krediyi ödemek zorundayım zaten canım o yüzden en azından eksikler tamamlansin dedim :) birden yuklenmeyelim diye alalım mı acaba diye düşündük ama şu an vazgectim bende en son onlar alınır artık :)

Çeyizine al canım yine sen ama başka şeyler al bir sürü ıvır zıvır var

senin çeyiz topiğin var mııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…