- 19 Nisan 2009
- 23.600
- 17.905
- 498
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
-
- #5.301
nurdan olmayınca sohbet bi boş kalıyo di mi
ona takılıyoruz falan ya burhanım da burhanım diye
Kesinlikle canım katılıyorumBirde takılamamıza da alınmıyor ya o da etkili
eevvveeeet
ama ben çok olumlu hissediyorum bu burhana karşı
kesinlikle ilgisi var nurdanaa
Bence de var birde bunu Nurdan a kabul ettirebilsek
o ancaaak burhan açıldığında ikna olur
hatta o zaman bile "şaka mı yapıyor" acaba diye başımızın etini yiyebiliiiir
Bence bizden bile şüphelenir
Aaa hala aramadı mı annen canım sen aradın mı bir şey demedi mi :26:
okuyorum okuyorum merak etmeyin :126:
gizeeemmm, her gece yüzlerce ruya gören ben dün gece hiç ruya görmedimbu ne anlama geliyor
görecegim az sonraaa
yakalandıınnııızzzzz
yalnız kısa zamanda nasıl iyi tanımışsınız beniikesinlikle çok şüpheciyim ben, açık açık söylese bile altında bişeylerl ararım
dün akşam babam eve vardığında konuşmuştuk işte, bugün daha hiç konuşmadıkkkk
hımmmmmmm, o zaman sen devam edeceksin yatmayaaapeki rüya görememiş olsan da, hissi olarak bişey var mıydı uyandığında :26:
hımmmmmmm, o zaman sen devam edeceksin yatmayaaapeki rüya görememiş olsan da, hissi olarak bişey var mıydı uyandığında :26:
Bize anlatırsın biz ikna ederiz seni
Bize anlatırsın biz ikna ederiz seni
Hmm o zaman bugün yarın arar baban anlatırsa :26:
ben çok zor ikna oluyorum yaaahayatın kazıklaırnı boy boy yeyince inanma yetenegimi kaybettim sanırım
bakalımmm, kıyamet ne zaman kopacaaak
O da doğru canım ama bazı gerçekler de apaçık ortada duruyor
:
burhan belki de herkese mavi boncuk dagıtan biridirr, belki de her kıza böyle davranıyordur bilemeyiz dimiitedbirli olmak laızm
eyvaaah eyvaaaaah
burhan belki de herkese mavi boncuk dagıtan biridirr, belki de her kıza böyle davranıyordur bilemeyiz dimiitedbirli olmak laızm
valla kızlar bazen içten kızıyor da olabilirsiniz bana ama cidden ben çok zor ikna olan biriyim :26: eskiden çabuk inanan biriydim ama çok üzüldüm bu yuzden, erkekler çok acımasız, kendilerinden hoşlanan birini fark ettikleri zaman cidden üzüp üzmeyeceklerini önemsemeyebiliyorlarben de böyle şüpheci davranarak savunma mekanizması geliştirdim sanırım :26: özür dilerim sizden eger yoruyorsam :26:
yok canımmmm ne demeeeeek
o zmaan ben psikopat düşüncelerime devam edebilirim
çok da psikopatca devam etme amaaa yaaaa
herkes kötü değil sonuçtaaa
ve burhan da iyilerden birine benziyo
kızlaaarr kızlaaarrr, size sorum olacaktııı
şimdiii ben bugun bir gömlek aldım, yavru agzıyla pembe arası tam bir yaz rengi yani. beyaz kotla güzel duracak. fekaatt ayakkabı dolabımı alt üst ettim, ona uygun ayakkabım yokyani daha doğrusu toz pembe renginde dolgu topuk bir ayakkabım var, ama onu giydimmi de leylek gibi oluyorum burhan ın da ben kadar boyu oldugu düşünülürse bu duruma pek uymuyor yani
gerçi görüşecegimiz kesin degil ama olur da görüşürsek yine de o dolgu topukları giyeyim mi, yoksa lacivertli beyazlı babetim var onu mu giyeyim :26:
tabi bir de havanın yagmurlu olma durumu var. o durum için de kırmızılı siyahlı mini bir elbisem varo nu götürüryorum, koyu renk çorap ve çizmeyle giyecegim de, mini elbise falan abartılı mı olur acaba :26: bide mayıs ayındayız, yagmur yagsa bile çizme giyecek olmam saçma mı olur :26:7
beynim error yaptı yine, bu kadar gereksiz ayrıntı düşünmekten
lacivertlli babaetler güzel olur pembe-beyazla birliktee
ayrıca hava yağmurlu olursa çizme abes kaçmaz, millet yazın bile giyiyor çizmee moda yapıcaz diyeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?