Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

nurdan olmayınca sohbet bi boş kalıyo di mi

ona takılıyoruz falan ya burhanım da burhanım diye

Kesinlikle canım katılıyorum Birde takılamamıza da alınmıyor ya o da etkili

eevvveeeet

ama ben çok olumlu hissediyorum bu burhana karşı

kesinlikle ilgisi var nurdanaa

Bence de var birde bunu Nurdan a kabul ettirebilsek

o ancaaak burhan açıldığında ikna olur

hatta o zaman bile "şaka mı yapıyor" acaba diye başımızın etini yiyebiliiiir

Bence bizden bile şüphelenir

yakalandıınnııızzzzz

yalnız kısa zamanda nasıl iyi tanımışsınız benii kesinlikle çok şüpheciyim ben, açık açık söylese bile altında bişeylerl ararım

Aaa hala aramadı mı annen canım sen aradın mı bir şey demedi mi :26:

dün akşam babam eve vardığında konuşmuştuk işte, bugün daha hiç konuşmadıkkkk

okuyorum okuyorum merak etmeyin :126:

gizeeemmm, her gece yüzlerce ruya gören ben dün gece hiç ruya görmedim bu ne anlama geliyor

görecegim az sonraaa

hımmmmmmm, o zaman sen devam edeceksin yatmayaaa peki rüya görememiş olsan da, hissi olarak bişey var mıydı uyandığında :26:

yakalandıınnııızzzzz

yalnız kısa zamanda nasıl iyi tanımışsınız benii kesinlikle çok şüpheciyim ben, açık açık söylese bile altında bişeylerl ararım

Bize anlatırsın biz ikna ederiz seni

Hmm o zaman bugün yarın arar baban anlatırsa :26:

hımmmmmmm, o zaman sen devam edeceksin yatmayaaa peki rüya görememiş olsan da, hissi olarak bişey var mıydı uyandığında :26:

her zamankinden farklı bişey yok sanırım :26: yani biraz burhana atarlıyım ama o da sabah günaydın deedi, bende günaydın dedim gitti gruptaki diğer arkadaşa sataştı ondan sebebi yok yani, geçer saanırım

eyvaaah eyvaaaaah

valla kızlar bazen içten kızıyor da olabilirsiniz bana ama cidden ben çok zor ikna olan biriyim :26: eskiden çabuk inanan biriydim ama çok üzüldüm bu yuzden, erkekler çok acımasız, kendilerinden hoşlanan birini fark ettikleri zaman cidden üzüp üzmeyeceklerini önemsemeyebiliyorlar ben de böyle şüpheci davranarak savunma mekanizması geliştirdim sanırım :26: özür dilerim sizden eger yoruyorsam :26:

yok canımmmm ne demeeeeek

kızlaaarr kızlaaarrr, size sorum olacaktııı

şimdiii ben bugun bir gömlek aldım, yavru agzıyla pembe arası tam bir yaz rengi yani. beyaz kotla güzel duracak. fekaatt ayakkabı dolabımı alt üst ettim, ona uygun ayakkabım yok yani daha doğrusu toz pembe renginde dolgu topuk bir ayakkabım var, ama onu giydimmi de leylek gibi oluyorum burhan ın da ben kadar boyu oldugu düşünülürse bu duruma pek uymuyor yani

gerçi görüşecegimiz kesin degil ama olur da görüşürsek yine de o dolgu topukları giyeyim mi, yoksa lacivertli beyazlı babetim var onu mu giyeyim :26:

tabi bir de havanın yagmurlu olma durumu var. o durum için de kırmızılı siyahlı mini bir elbisem varo nu götürüryorum, koyu renk çorap ve çizmeyle giyecegim de, mini elbise falan abartılı mı olur acaba :26: bide mayıs ayındayız, yagmur yagsa bile çizme giyecek olmam saçma mı olur :26:7

beynim error yaptı yine, bu kadar gereksiz ayrıntı düşünmekten

lacivertlli babaetler güzel olur pembe-beyazla birliktee

ayrıca hava yağmurlu olursa çizme abes kaçmaz, millet yazın bile giyiyor çizmee moda yapıcaz diyeee

lacivertlli babaetler güzel olur pembe-beyazla birliktee

ayrıca hava yağmurlu olursa çizme abes kaçmaz, millet yazın bile giyiyor çizmee moda yapıcaz diyeee

doğru diyorsun valla şortun altına bile çizme giyiyorlar dimi hmm o zaman bu doğrultuda hazırlayayaım ben çantamı

gerçi şimdi yazdım görüşebilecek miyiz bu sefer diye, daha kkimseden cvp gelmedi. belki de görüşmeyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…