Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

nurdan olmayınca sohbet bi boş kalıyo di mi :31:

ona takılıyoruz falan ya burhanım da burhanım diye :31: :1:

Kesinlikle canım katılıyorum:52: Birde takılamamıza da alınmıyor ya o da etkili :31:

eevvveeeet :31:

ama ben çok olumlu hissediyorum bu burhana karşı :34:

kesinlikle ilgisi var nurdanaa :31:

Bence de var birde bunu Nurdan a kabul ettirebilsek:16::16:

o ancaaak burhan açıldığında ikna olur :31:

hatta o zaman bile "şaka mı yapıyor" acaba diye başımızın etini yiyebiliiiir :27::27:

Bence bizden bile şüphelenir :27::27::27:

yakalandıınnııızzzzz :52::52::52::52::52::52:

yalnız kısa zamanda nasıl iyi tanımışsınız benii :27::27: kesinlikle çok şüpheciyim ben, açık açık söylese bile altında bişeylerl ararım :60: :60:

Aaa hala aramadı mı annen canım sen aradın mı bir şey demedi mi :26:

dün akşam babam eve vardığında konuşmuştuk işte, bugün daha hiç konuşmadıkkkk :52:

okuyorum okuyorum merak etmeyin :126:

gizeeemmm, her gece yüzlerce ruya gören ben dün gece hiç ruya görmedim :53: bu ne anlama geliyor :53:

görecegim az sonraaa :51:

hımmmmmmm, o zaman sen devam edeceksin yatmayaaa :31: peki rüya görememiş olsan da, hissi olarak bişey var mıydı uyandığında :26:

yakalandıınnııızzzzz :52::52::52::52::52::52:

yalnız kısa zamanda nasıl iyi tanımışsınız benii :27::27: kesinlikle çok şüpheciyim ben, açık açık söylese bile altında bişeylerl ararım :60: :60:

Bize anlatırsın biz ikna ederiz seni:52:

dün akşam babam eve vardığında konuşmuştuk işte, bugün daha hiç konuşmadıkkkk :52:

hımmmmmmm, o zaman sen devam edeceksin yatmayaaa :31: peki rüya görememiş olsan da, hissi olarak bişey var mıydı uyandığında :26:

Hmm o zaman bugün yarın arar baban anlatırsa :26:

her zamankinden farklı bişey yok sanırım :26: yani biraz burhana atarlıyım ama o da sabah günaydın deedi, bende günaydın dedim gitti gruptaki diğer arkadaşa sataştı ondan :27: sebebi yok yani, geçer saanırım :27:

eyvaaah eyvaaaaah
:52::52::52::52::35::35::35::35:

valla kızlar bazen içten kızıyor da olabilirsiniz bana ama cidden ben çok zor ikna olan biriyim :26: eskiden çabuk inanan biriydim ama çok üzüldüm bu yuzden, erkekler çok acımasız, kendilerinden hoşlanan birini fark ettikleri zaman cidden üzüp üzmeyeceklerini önemsemeyebiliyorlar :50: ben de böyle şüpheci davranarak savunma mekanizması geliştirdim sanırım :26: özür dilerim sizden eger yoruyorsam :26:

valla kızlar bazen içten kızıyor da olabilirsiniz bana ama cidden ben çok zor ikna olan biriyim :26: eskiden çabuk inanan biriydim ama çok üzüldüm bu yuzden, erkekler çok acımasız, kendilerinden hoşlanan birini fark ettikleri zaman cidden üzüp üzmeyeceklerini önemsemeyebiliyorlar :50: ben de böyle şüpheci davranarak savunma mekanizması geliştirdim sanırım :26: özür dilerim sizden eger yoruyorsam :26:

yok canımmmm ne demeeeeek :16::16:

kızlaaarr kızlaaarrr, size sorum olacaktııı :31:

şimdiii ben bugun bir gömlek aldım, yavru agzıyla pembe arası tam bir yaz rengi yani. beyaz kotla güzel duracak. fekaatt ayakkabı dolabımı alt üst ettim, ona uygun ayakkabım yok :50: yani daha doğrusu toz pembe renginde dolgu topuk bir ayakkabım var, ama onu giydimmi de leylek gibi oluyorum :53: burhan ın da ben kadar boyu oldugu düşünülürse bu duruma pek uymuyor yani :27:

gerçi görüşecegimiz kesin degil ama olur da görüşürsek yine de o dolgu topukları giyeyim mi, yoksa lacivertli beyazlı babetim var onu mu giyeyim :26:

tabi bir de havanın yagmurlu olma durumu var. o durum için de kırmızılı siyahlı mini bir elbisem varo nu götürüryorum, koyu renk çorap ve çizmeyle giyecegim de, mini elbise falan abartılı mı olur acaba :26: bide mayıs ayındayız, yagmur yagsa bile çizme giyecek olmam saçma mı olur :26:7

beynim error yaptı yine, bu kadar gereksiz ayrıntı düşünmekten :37:

kızlaaarr kızlaaarrr, size sorum olacaktııı :31:

şimdiii ben bugun bir gömlek aldım, yavru agzıyla pembe arası tam bir yaz rengi yani. beyaz kotla güzel duracak. fekaatt ayakkabı dolabımı alt üst ettim, ona uygun ayakkabım yok :50: yani daha doğrusu toz pembe renginde dolgu topuk bir ayakkabım var, ama onu giydimmi de leylek gibi oluyorum :53: burhan ın da ben kadar boyu oldugu düşünülürse bu duruma pek uymuyor yani :27:

gerçi görüşecegimiz kesin degil ama olur da görüşürsek yine de o dolgu topukları giyeyim mi, yoksa lacivertli beyazlı babetim var onu mu giyeyim :26:

tabi bir de havanın yagmurlu olma durumu var. o durum için de kırmızılı siyahlı mini bir elbisem varo nu götürüryorum, koyu renk çorap ve çizmeyle giyecegim de, mini elbise falan abartılı mı olur acaba :26: bide mayıs ayındayız, yagmur yagsa bile çizme giyecek olmam saçma mı olur :26:7

beynim error yaptı yine, bu kadar gereksiz ayrıntı düşünmekten :37:

lacivertlli babaetler güzel olur pembe-beyazla birliktee :16:

ayrıca hava yağmurlu olursa çizme abes kaçmaz, millet yazın bile giyiyor çizmee moda yapıcaz diyeee :1:

lacivertlli babaetler güzel olur pembe-beyazla birliktee :16:

ayrıca hava yağmurlu olursa çizme abes kaçmaz, millet yazın bile giyiyor çizmee moda yapıcaz diyeee :1:

doğru diyorsun valla şortun altına bile çizme giyiyorlar dimi :27: hmm o zaman bu doğrultuda hazırlayayaım ben çantamı :55:

gerçi şimdi yazdım görüşebilecek miyiz bu sefer diye, daha kkimseden cvp gelmedi. belki de görüşmeyiz :31:

Back
X