Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

Şuan o kadar kızgınım ki inan umurumda değil.. Zorlansın.. Sinirim geçince bilemiyorum.. Sözden sonra da dışarı çıkmasak olurmuymuş zaten nişanda çıkacakmışız..

kuzum sevgilin çok haklı benceee :26:

ufak tefek şeyler gibi görünse de maddi olarak bütçeyi zorlayacak bi dönemdesiniz şu an, fazla üzerine gitmee :31:

canım öfkeyle hareket etme. onu da düşün biraz. bu kadar zorlama bence :26:
Bizde zorlanıyoruz canım benim annem evi de geçindiriyor birde ama tek kelime bir şey demiyor..

hımmmmmm :31:

ben sadece kulbuna kurdele bağlıycaam, bi de tabağına, orta yerine, porselene yazı yazıyorlar yaa, öle bi yerde afiyet olsun :D yazdırıcamm :27: yani sadece kendisi görsün fincanı kaldırıncaa :27:

Aslında o da olabilir canım var mı hiç fotoğrafı :) Gerçi bu sinirle gidip yazdırsam boğazında kalsın yazarım ancak:47:

kuzum sevgilin çok haklı benceee :26:

ufak tefek şeyler gibi görünse de maddi olarak bütçeyi zorlayacak bi dönemdesiniz şu an, fazla üzerine gitmee :31:

Canım Nurdan a da yazdım.. Benim annem tek maaşla evi geçindiriyor kredi çekti onu ödüyor ananem var söz isteme ona bakıyor bir gün bile demedi bana şunu da yapmasak olur mu diye bana bu koyuyor..

Bizde zorlanıyoruz canım benim annem evi de geçindiriyor birde ama tek kelime bir şey demiyor..

Aslında o da olabilir canım var mı hiç fotoğrafı :) Gerçi bu sinirle gidip yazdırsam boğazında kalsın yazarım ancak:47:

yoook henüzzz :31: inşallaaah ağustosta olacaaaaak :31:

Valla canım orada duracak. Benim babam yardım etmiyor annem emekli maaşıyla ev geçindiriyor daha yeni kredi çekti evie tadilat yapıldı ama bir kere bile şunu yapmayalım demedi bana. Her zorlukta onu yapmayalım bunu almayalım o olmasın zoruma gitmeye başladı artık..

ailesi destek oluyor mu peki size :26:

sen sinirliyken çok tatlı oluyorsun yaa :1::1: özellikle sinirliyken yakından tanımak siterdim seni :27::27:

Canım inan bilmiyorum ne desem yalan olur ama etmiyorlar sanırım sadece takım falan almışlar onu biliyorum sadece onun dışında kendisi biriktirdi..

canım bi kere onunki erkek mantıgı çoğu şey gereksiz gelir onlara :34: o yuzden onun gereksiz demelerine hiç takma :34:

istersen al karşına konuş neden böyle yapıyotsun maddi bi sıkıntı varsa söyle bileyim ona göre şeyler isteyeyim de :34:

sen sinirliyken çok tatlı oluyorsun yaa :1::1: özellikle sinirliyken yakından tanımak siterdim seni :27::27:

canım bi kere onunki erkek mantıgı çoğu şey gereksiz gelir onlara :34: o yuzden onun gereksiz demelerine hiç takma :34:

istersen al karşına konuş neden böyle yapıyotsun maddi bi sıkıntı varsa söyle bileyim ona göre şeyler isteyeyim de :34:

Sinirlenince gerçek kişiliğim ortaya çıkıyor :1: CAnım Bursaya bekliyorum seni zaten tanışalım :1:

Valla aslında sorardım ama benimde işime gelmedi açıkçası evet diyecek çünkü.. Bak böyle diyorum ama canım inan o kadar şeyden fedakarlık yapıyorum ki.. Böyle şeyler söylenmez ama yanlış anlamanızı istemiyorum beni ben yeterince dikkat ediyorum.. Szö yapacağız diye haftada bir buluşuyoruz yemek bile yememeye dikkat ediyorum tokum diyorum biriktirsin diye bilezik için fiyat söyle ona göre bakalım beğendiğim bilezik pahalı olur da alamazsa üzülür çünkü biliyorum aynı şekilde alyans öyle ama o onu kutlamayalım buna gitmeyelim falan deyince de bu sefer bana geliyorlar artık..

Sinirlenince gerçek kişiliğim ortaya çıkıyor :1: CAnım Bursaya bekliyorum seni zaten tanışalım :1:

Valla aslında sorardım ama benimde işime gelmedi açıkçası evet diyecek çünkü.. Bak böyle diyorum ama canım inan o kadar şeyden fedakarlık yapıyorum ki.. Böyle şeyler söylenmez ama yanlış anlamanızı istemiyorum beni ben yeterince dikkat ediyorum.. Szö yapacağız diye haftada bir buluşuyoruz yemek bile yememeye dikkat ediyorum tokum diyorum biriktirsin diye bilezik için fiyat söyle ona göre bakalım beğendiğim bilezik pahalı olur da alamazsa üzülür çünkü biliyorum aynı şekilde alyans öyle ama o onu kutlamayalım buna gitmeyelim falan deyince de bu sefer bana geliyorlar artık..

haklısın canım da şimdi trip atarak söylesen bunları ciddiye almayacak, o yuzden diyorum yüzyüze konuşup söylesen diye :34:

haklısın canım da şimdi trip atarak söylesen bunları ciddiye almayacak, o yuzden diyorum yüzyüze konuşup söylesen diye :34:

evet ama istemiyorum bende zaten en iyisi gitmeyiz olur biter anneler günü içinde çıkalım alalım derse çıkarım yoksa pazar günü arar telefnla kutlarım :19:

evet ama istemiyorum bende zaten en iyisi gitmeyiz olur biter anneler günü içinde çıkalım alalım derse çıkarım yoksa pazar günü arar telefnla kutlarım :19:

canım aslında bence, bu anneler günü hediye almanıza hiç gerek yok, bi buket çiçek ya da bi pastayla gidip kutlayabilirsiniz :31: sonuçta daha resmiyet yok ortada henüz, her ne kadar o yolda adım atılıyor olsa da :31:

oyle istiyorsa öyle yap sende canım :34: ama sözden sonraki eglenceden vazgeçme ileride üzülürsün :50:

Nişanda gideceğiz zaten diyor ona da canım..

canım aslında bence, bu anneler günü hediye almanıza hiç gerek yok, bi buket çiçek ya da bi pastayla gidip kutlayabilirsiniz :31: sonuçta daha resmiyet yok ortada henüz, her ne kadar o yolda adım atılıyor olsa da :31:

Öyle mi diyorsun canım benim annem sevmez ki pasta çiçek falan olmadı arayıp kutlarız hevesim kalmadı ki:43:

Nişanda gideceğiz zaten diyor ona da canım..

Öyle mi diyorsun canım benim annem sevmez ki pasta çiçek falan olmadı arayıp kutlarız hevesim kalmadı ki:43:

nişan 1 sene sonra olacak ama 1 hafta sonra degil dersin sende :47:

canım sen annene al yine hediyeni, onun annesine bi çiçek alır gidersin :34: ondan da bişey beklememiş olursun böylece :34:

Merhaba kızlaaaaar,

Kısmetse önümüzdeki yaz (Muhtemelen Temmuz ayında) beni istemeye geleceklerr :)
Çok heyecanlıyım. Ne yapmak, ne almak gerek nasıl ağırlamalı misafirleri bi beyin fırtınası yapalım,
Kimler yazın söz/nişan yapıyor?

Bu arada söz ile nişan arasında ne fark var yahu, biri bana açıklasın :D

Not: Biz istanbul'da yaşıyoruz müstakbel sözlüm ile, çalışıyoruz ve okul var.
O Karadenizli, biz Egedeyiz, misafir edeceğiz ailesini evimizde ama nasıl yürür bu işler?
Söze geldiklerinde nasıl ağırlamalıyız? Bohça filan nasıl yapılır?

Haydi birlikte konuşalım :42:

bence soz ve nisani bir arada yapin masraflardada cok abartiya kacmayin balayiniza yogunlasin izniniz varsa işten.sonucata siz odeyeceksiniz sıkıntıya dusmeye gerek yok milleti memnun etmek icin. misafir bir sekilde hallolur.akrabalar vs. de kalinir. olmadi devlet misafirhaneleri var cok uygun fiayatlara oralarda yer ayirrsiniz ya da dersinizki dugune gelecek kişi kendi ayarlasin. sizin gununuz.bohca isine biz ailecek cok bilmedigmiz icin pek girmedik biraz kınama aldik ama cok umrumuzda olmadi.don atlet falan gonderdik karsi tarafin ailesine.egedeysen izmire git kemeraltina istedigin hayaline gelmeyen eher turlu kına vs. esyasini bulursun hatta gelinligi bile pazarlikla halledersin.gereksz haramalar yapmamak konusundada uyariyorum davetiye icinse internetten arastir ben kendi davetiye tasariminikendim yapmsitim. cok tatli ve degisik oldu.

nişan 1 sene sonra olacak ama 1 hafta sonra degil dersin sende :47:

canım sen annene al yine hediyeni, onun annesine bi çiçek alır gidersin :34: ondan da bişey beklememiş olursun böylece :34:

Birde şöyle bir şey var canım benim 3 arkadaşım alkolü bıraktı kuzeni askerde benim en yakın arkadaşım hamile hiçbiri içmeyecek e ben alkollü yer istiyordum :26:

Acaba gitmesem olur mu ?

Birde şöyle bir şey var canım benim 3 arkadaşım alkolü bıraktı kuzeni askerde benim en yakın arkadaşım hamile hiçbiri içmeyecek e ben alkollü yer istiyordum :26:

Acaba gitmesem olur mu ?

bence sadece ikiniz gidinnn, başbaşaa, içki içiyorsanız için, dans edin :16::16::16:

Back
X