- Konu Sahibi MecnununLeylasi
- #5.521
aa neden o almak istedi ne düşünceliymiş canım alsın bakalım bencede sen önceden çık perişan etme insanları![]()
ben istemedim aslında canım annemle çıkıp alsaydım daha rahat olurdum sanırım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aa neden o almak istedi ne düşünceliymiş canım alsın bakalım bencede sen önceden çık perişan etme insanları![]()
ben istemedim aslında canım annemle çıkıp alsaydım daha rahat olurdum sanırımiçimde kalır benim dedi kıyamadım öyle diyince
saolsun düşüncelidir
canım ya konusu açılmışken siyah elbisenin altına siyah platform mu giyiym yoksa kırmızı mı ? siyahın platform kısmı siyah değil ama gri simli gibi, kırmızıda bişey yok düz kırmızı
![]()
Elbisende gri yoksa kırmızı giy canım ben siyah elbisenin altına genelde kırmızı topuklu alırım ve çok yakıştırıyorumKırmızısı siyaha uygunsa tabi bazıları kötü de durabiliyor :26: sen giy elbisenin altına bak canım ama siyahı syahla kapatma bence :26:
gri yok canım elbisede bende kırmızıyı düşündüm aslında, herşey siyah olunca da çok kapanır dediğin gibi. Güzel bi kırmızısı var canım kötü duracağını sanmıyorum en azından siyahı renklendirir kırmızıyı tercih ediym ben en iyisi![]()
Beeen geeldiim kızlaarrr![]()
nasılsın canım dün hiç nete giremedim o kadar yoğun bi gündü ki
gündüz akrabamızın nikahına gittik, akşama da ablamla eniştem geldi destek ekibibaya babamla konuştular, haftaya tanışmaya gelecek sanırım babam ikna oldu gibi
![]()
Aradım, abisiyle bir konuşmalarında laf arasında abisi size en fazla kalan altınlar olur demiş, benim babam masraf yaparsa ne olacak? Sırf erkek tarafısın diye böyle bir hakkın olamaz ya..![]()
Kızlar bugün beni engelleyin şimdi kuzenini askere geçirmeye gitti geçen gün gibi tartışma çıkarmak istemiyorum mesaj atmamam lazım o yazmdan![]()
İşte bende buna sinir oluyorum biz her koşulda atıyoruz o sürekli atamam edemem diyor![]()
gri yok canım elbisede bende kırmızıyı düşündüm aslında, herşey siyah olunca da çok kapanır dediğin gibi. Güzel bi kırmızısı var canım kötü duracağını sanmıyorum en azından siyahı renklendirir kırmızıyı tercih ediym ben en iyisi![]()
Ene kimse yok ya la![]()
Giyip foto atsaydın daha çok yardımcı olurdum canım ama bence böyle çok uygun olacak
Hoşgeldinnnn![]()
Beeen geeldiim kızlaarrr![]()
ohh hadi bakaaaalımmmmbiz o merasimi geçen yaz atlatmıştıkk
ama benim yavrum hiç de öle ezilip büzülmedi valla, gayet açık açık çekinmeden dedi beni nasıl sevdiğini ailemee
aaaaaaaaaa, ne saçma iş o öyle yaaaaaa
naptıııııııııııııın :26::26:
kızzz, ben de arkadaşlarımla dışarı çıkınca, buluşunca hiiiç atmam, bi gidince atarım vardım diye, bi de eve dönünce :26: o aralarda falan da atar bana güzel aşk mesajları mesela, ama ben bakmam bile telefona o araa :26:
söz elbisesini erkek tarafı alır zaten aslında adetlere göre
bence de kırmızızzzzzı
ben burdayımmmmmm kiii![]()
Canım eve götürdüm onu su an elbise yanımda degil yani o yuzden giyemiyorum malesefinternete baktim orada da bulamadim, ama simsiyah olmak istemiyorum kırmızıya karar verdim sende onu onerdin zaten :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ohh hadi bakaaaalımmmmbiz o merasimi geçen yaz atlatmıştıkk
ama benim yavrum hiç de öle ezilip büzülmedi valla, gayet açık açık çekinmeden dedi beni nasıl sevdiğini ailemee
aaaaaaaaaa, ne saçma iş o öyle yaaaaaa
naptıııııııııııııın :26::26:
kızzz, ben de arkadaşlarımla dışarı çıkınca, buluşunca hiiiç atmam, bi gidince atarım vardım diye, bi de eve dönünce :26: o aralarda falan da atar bana güzel aşk mesajları mesela, ama ben bakmam bile telefona o araa :26:
söz elbisesini erkek tarafı alır zaten aslında adetlere göre
bence de kırmızızzzzzı
ben burdayımmmmmm kiii![]()
Henüz bir şey yazmadım birde gülücük koymadı soğuk soğuk yazdı geldim diye.. sınıyor beni resmen
Aa sizde durumlar ters yani ben de tam aksine her ne olursa olsun atarım o atmaz :26:
Ben nişan elbisesini erkek tarafı alıyor diye biliyor söz için duymamıştım canım:26:
Aynen canım siyahın altına kırmızı çok hoş duruyor bence de onu giy![]()
Henüz bir şey yazmadım birde gülücük koymadı soğuk soğuk yazdı geldim diye.. sınıyor beni resmen
Aa sizde durumlar ters yani ben de tam aksine her ne olursa olsun atarım o atmaz :26:
Ben nişan elbisesini erkek tarafı alıyor diye biliyor söz için duymamıştım canım:26:
Aynen canım siyahın altına kırmızı çok hoş duruyor bence de onu giy![]()
Oyle yapcam canım kesin kararimi verdim su an herkes kırmızı dedigine gore dogru yoldayimbu arada senin kurabiyelerin modeli belli mi merak ettiim nasil bisey olacağını :)
aslında hem sözde hem nişanda hem de düğünde hep erkek tarafı alır kızın elbisesini, eski adetlere göre![]()
Aynen doğru yoldasın canımBen sade bir şey istedim
Eki Görüntüle 1101624 Pembe olanı istiyorum
Hiç bilmiyordum canım söz olayını da diğerlerini tabi biliyorum şuan almasınlar zaten ben rahat olamam ucuza kaçarım biliyorum sonra beğenmediğim bir şey alırım içim içimi yer nişana kadar alışırım biraz
![]()
Cok güzelmiş canim bende pembeyi begendim sade gorunuyor :) boyle baktikca iyice heyecanlaniyorummsizin tam tarih belli oldu mu
Aynen doğru yoldasın canımBen sade bir şey istedim
Pembe olanı istiyorum![]()
Cok güzelmiş canim bende pembeyi begendim sade gorunuyor :) boyle baktikca iyice heyecanlaniyorummsizin tam tarih belli oldu mu
Ah sorma bende öyle herşey güzel olsun diye tek tek düşünüyorum ince detaylar falan da varama gerçekten güzel telaşlar
CAnım isteme tarihi kesin 10 mayıs ama söz belli değil ya 17 yada 24 mayıs olacak![]()
ben ex-nişanım için şu model yaptırmıştımmmama şimdi güzel gelmiyo gözüme, bu sefer daha farklı yaptırcaaam
Eki Görüntüle 1101628
bu sefer şölee yüzüklü bişey istiyorummm
Eki Görüntüle 1101631 Eki Görüntüle 1101632 Eki Görüntüle 1101633
Nişanlın tarih oldu ondandırCanım kuşların tuttuğuna bayıldımmmmmm çok güzeller
![]()