Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

Istemeye cok az kalmiiis :) en azindan ondan kopya çekebilirim :D senin elbisen falan hazir mi canım aldın mı :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Aldım canım isteme için ama ne çektim hiç güzel şeyler yok:52: Kopya veririm merak etme :52: Syah beyaz sıfır kol bisiklet yaka ( özellikle öyle aldım kahve verirken dekolte vermek istemem:1: ) dizlerin biraz üstünde bir elbise :16:

Aldım canım isteme için ama ne çektim hiç güzel şeyler yok:52: Kopya veririm merak etme :52: Syah beyaz sıfır kol bisiklet yaka ( özellikle öyle aldım kahve verirken dekolte vermek istemem:1: ) dizlerin biraz üstünde bir elbise :16:

Bende cok aradım elbiseyi canım hicbisey beğenemedim o yüzden söz için onceden cikip bakicam :) iyi düşünmüşsün bende deneme yaptim bi sorun olmuyor dekolte açısından :D evde bikac kere topukluyla prova yapcam ama normalde hic giymedigim icin zorlanıyorum yürürken :D

Bende cok aradım elbiseyi canım hicbisey beğenemedim o yüzden söz için onceden cikip bakicam :) iyi düşünmüşsün bende deneme yaptim bi sorun olmuyor dekolte açısından :D evde bikac kere topukluyla prova yapcam ama normalde hic giymedigim icin zorlanıyorum yürürken :D

Bende yarın tekrar çıkacağım söz için ama bulamazsam mecbur diktireceğim istediğim modeli yok başka çare:26: O zaman sorun yok zaten sen rahatsız olursun kahve dağıtırken:52: Ben çok severim topukluyu sürekli de giyerim o açıdan sorunum yok:16::16:

Hosgeldiiin :)

hoşbulduuuum canıııım :16:
ohh hadi bakaaaalımmmm :16: biz o merasimi geçen yaz atlatmıştıkk :27: ama benim yavrum hiç de öle ezilip büzülmedi valla, gayet açık açık çekinmeden dedi beni nasıl sevdiğini ailemee :16:

aaaaaaaaaa, ne saçma iş o öyle yaaaaaa :47::47::47:

naptıııııııııııııın :26::26:

kızzz, ben de arkadaşlarımla dışarı çıkınca, buluşunca hiiiç atmam, bi gidince atarım vardım diye, bi de eve dönünce :26: o aralarda falan da atar bana güzel aşk mesajları mesela, ama ben bakmam bile telefona o araa :26:

söz elbisesini erkek tarafı alır zaten aslında adetlere göre :31:

bence de kırmızızzzzzı :16::16::16:

ben burdayımmmmmm kiii :3::3::3:

hihihihi nassın canıım :21:
Giyip foto atsaydın daha çok yardımcı olurdum canım ama bence böyle çok uygun olacak :16:

Hoşgeldinnnn:16:

hoşbuldum canımm :16: ne var ne yok :ssz:

Bende yarın tekrar çıkacağım söz için ama bulamazsam mecbur diktireceğim istediğim modeli yok başka çare:26: O zaman sorun yok zaten sen rahatsız olursun kahve dağıtırken:52: Ben çok severim topukluyu sürekli de giyerim o açıdan sorunum yok:16::16:

Ben diktirmekle falan da ugrasmam ya guzel bisey bulurum herhalde :D ben rahat edemiyorum topukluyla o yuzden genelde spor giyiyodum ama bu sene baya degistirdim topuklu almaya başladım yaz gelsin de giymeye basliycam :)

hoşbulduuuum canıııım :16:

hihihihi nassın canıım :21:

hoşbuldum canımm :16: ne var ne yok :ssz:

Aynı be canım uğraşıyoruz sürekli derin düşüncelere dalıyorum ne olacak nasıl olacak diye :52: senin nasıl gidiyor:52:

Ben diktirmekle falan da ugrasmam ya guzel bisey bulurum herhalde :D ben rahat edemiyorum topukluyla o yuzden genelde spor giyiyodum ama bu sene baya degistirdim topuklu almaya başladım yaz gelsin de giymeye basliycam :)

Ben baktım Bulamadım bütün Bursayı gezdim yarın tekrar bakacağım olmadı mecbur :52::52: Alış alış gelin olacaksın gezmeye giderken topuklu giyersin:31:

Aynı be canım uğraşıyoruz sürekli derin düşüncelere dalıyorum ne olacak nasıl olacak diye :52: senin nasıl gidiyor:52:

Ben baktım Bulamadım bütün Bursayı gezdim yarın tekrar bakacağım olmadı mecbur :52::52: Alış alış gelin olacaksın gezmeye giderken topuklu giyersin:31:

Aynı canım strese devam nolsunn:1::1:

Oyle olacak canim :D alismak zorundayım artık mecbur :)

aynen canım aynen son 2 gün sonra istemee olcaak :18::18:

Senin de çok az kalmış istemeden sonra burada ol canım çok sey soracağım:52::52:

benim de isteme ve söz tarihim belli olsa keşkeee, her türlü strese razıyım beeeeen :31:

Ah kıyamam :31: Olur canım senin de bir an önce inşallah:16:
Oyle olacak canim :D alismak zorundayım artık mecbur :)

Alış alış hem çok güzel bence kıyafeti tamamlıyor:16:

Back
X