Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

:16::16::16::16::16:

boşuna korkmuşsun babandan baksana ne kadar olumlu yaklaşmış :1: sanırım haziran da tanışma olacak :34: ama söz için bence de kpss den sonrayı bekleyin canım, bu işlerle uğraşırken sınavı aksatmasan daha iyi sanki :26:

iş konusunu da dert etmiyor demek ki :34: baban damadını sevdi :69: :emir_bebek::nazar::nazar:

işte ablamların konuşması çok iyi oldu eniştemi çok sever babam fikirlerine önem verir ee oda benimkini anlatınca babamda az çok benimsedi..:16:
ya canım artık bekletmek istemiyorum karşı tarafı da ailesi de soruyormuş gelişmeleri..yani şimdi ben çokıp yok kpss yi bekleyin diyemem bencillik gibi olur sanki..hep bizim taraftan bu iş uzadı zaten..:50:
iş konusunu dert ediyor etmez mi ama o da çaresiz kaldı :31:

işte ablamların konuşması çok iyi oldu eniştemi çok sever babam fikirlerine önem verir ee oda benimkini anlatınca babamda az çok benimsedi..:16:
ya canım artık bekletmek istemiyorum karşı tarafı da ailesi de soruyormuş gelişmeleri..yani şimdi ben çokıp yok kpss yi bekleyin diyemem bencillik gibi olur sanki..hep bizim taraftan bu iş uzadı zaten..:50:
iş konusunu dert ediyor etmez mi ama o da çaresiz kaldı :31:

haklısın canım ama kpss de gelecegin açısından çok önemli degil mi :26: ben sanırım iyice duygularımı kaybettim, herşeye mantık açısından bakıyorum artık :37:

dur bakalım, yakında baban başlar tarih konuşmaya, çok bekletmeyecek gibi sanki :34:

haklısın canım ama kpss de gelecegin açısından çok önemli degil mi :26: ben sanırım iyice duygularımı kaybettim, herşeye mantık açısından bakıyorum artık :37:

dur bakalım, yakında baban başlar tarih konuşmaya, çok bekletmeyecek gibi sanki :34:

zaten öyle aman aman hazırlanamıyorum işle zor oluyor..:50:
kpssden sonrada ramazan var sonra bayram yani kafadan yine 1,5 ay gitti..
bari diyoruz ramazandan önce sadece isteme olsun, sonrası zaten kpss ve ramazandan sonra :26:
ee sende ne var ne yok emrahtan yok mu hala :26:

zaten öyle aman aman hazırlanamıyorum işle zor oluyor..:50:
kpssden sonrada ramazan var sonra bayram yani kafadan yine 1,5 ay gitti..
bari diyoruz ramazandan önce sadece isteme olsun, sonrası zaten kpss ve ramazandan sonra :26:
ee sende ne var ne yok emrahtan yok mu hala :26:

haklısın kuzum zaman bayagı atacak o zaman, sen bakma bana, ben cidden duygularımı kaybettim :27: yoksa kpss ye 2 ay var daha, bu arada yapılabilir hepsi :34:

emrah kim, ben öyle birini hatırlamıyorum :33:

haklısın kuzum zaman bayagı atacak o zaman, sen bakma bana, ben cidden duygularımı kaybettim :27: yoksa kpss ye 2 ay var daha, bu arada yapılabilir hepsi :34:

emrah kim, ben öyle birini hatırlamıyorum :33:

:52: sen hatırlamıyorsun ben hatırlıyorum yaman çelişki :52:
2 ay var canım evet bari söz olsun bakalım annemde rahatsız bu aralar diyemiyorum bişey düzelsin tanışmaya çağıracak babam kesin :18:

:52: sen hatırlamıyorsun ben hatırlıyorum yaman çelişki :52:
2 ay var canım evet bari söz olsun bakalım annemde rahatsız bu aralar diyemiyorum bişey düzelsin tanışmaya çağıracak babam kesin :18:

anamm iyice heyecan doruktaa :18::18: güzel olacak herşey bak, baban halinden gayet memnun :34: sen istemeyle sözü ayrı mı istiyordun canım :26:

emrah diye birini bende uzaktan hatırlıyorum ama kendisiyle 1 aydır bie iletişimim olmadıgı için unuttum :37: anneme ananeme falan da söyledim kesın olarak ayrıldıgımızı :34: bişey demediler şükür :31: ananem bile burhanı sevdi, ailecek kafayı yediler, burhanın haberi yok bizi evlendirecekler nerdeyse :53::53:

ben geldim kii sizin uyanmanızı bekliyorum öğleden sonra görüşürüz artık :34::35:
sana anlatacaklarım varrrr nurdanım :52:

bizi adamdan saymıyosun demek kiii :22: bi tek nurdan kafa yorsun o zaman bundan sonraki süreçlerinde de, sakın bizden fikir istemeee :47::47::47:

erkencisin bugün canm :9:
geçen pazar ablamla eniştem geldi bize..konumuzu konuşmak için babamla bi bakıma..sağolsun çok destek oldular..
babamın da o günden sonra kafası rahatladı eminim..
zaten seviyorlar birbirlerini ayıracak değiliz zamanla olacak her şey dedi o akşam..
gerçi önce benim sınavı kpss yi bahane etti kafası karışmasın şu günlerde diye..ağustostan sonra tanışma olsun dedi ödüm koptu :18: ama ablam fikrini değiştirtdi neyse ki..
artık benimkiyle ilgili şaka bile yapıyor bana..geçen gün sofradayız anneme diyorki bakalım yeni damadına ne yemekler yapıcan falan çok hoşuma gitti sankim benimsiyor yavaştan :27:
anneme de sormuş çok mu seviyorlar birbirlerini diye :27:

sadece nurdana anlattığın için yorum falan yapmıycııımmmm :20::20::20: :19::19::19:

anamm iyice heyecan doruktaa :18::18: güzel olacak herşey bak, baban halinden gayet memnun :34: sen istemeyle sözü ayrı mı istiyordun canım :26:

emrah diye birini bende uzaktan hatırlıyorum ama kendisiyle 1 aydır bie iletişimim olmadıgı için unuttum :37: anneme ananeme falan da söyledim kesın olarak ayrıldıgımızı :34: bişey demediler şükür :31: ananem bile burhanı sevdi, ailecek kafayı yediler, burhanın haberi yok bizi evlendirecekler nerdeyse :53::53:

inş canım bakalım artık top onlarda :34:
ben aynı gün istiyorum isteme söz o yüzden pek sıkıntı olmaz süreç olayı..
inş burhanın da haberi olur düğünü kaçırmasın :52:

bizi adamdan saymıyosun demek kiii :22: bi tek nurdan kafa yorsun o zaman bundan sonraki süreçlerinde de, sakın bizden fikir istemeee :47::47::47:

sadece nurdana anlattığın için yorum falan yapmıycııımmmm :20::20::20: :19::19::19:

ama ama canım ben size bunları anlatmıştım hemen o gün..nurdan ankaradaydı o ara o yüzden haberi yoktu şimdi anlattım hazır denk gelmişken..
hepinizin fikirlerine çok önem veriyorum hiç öyle şey olur mu :14:

inş canım bakalım artık top onlarda :34:
ben aynı gün istiyorum isteme söz o yüzden pek sıkıntı olmaz süreç olayı..
inş burhanın da haberi olur düğünü kaçırmasın :52:

aynı günde de olacaksa hiç bişeyi engellemez bence, güzel olacak kuzum :34: haziran ın 6 sında yapın sözü, benm doğum günümde :32:

hee burhanın düğünü kaçırmaması lazım dimi, bunu bi açıklayayım ona :27:

aynı günde de olacaksa hiç bişeyi engellemez bence, güzel olacak kuzum :34: haziran ın 6 sında yapın sözü, benm doğum günümde :32:

ayy inş canım Allah mı söyletti :27:
ama en zoru geçti benim nazarımda gerisi de bi şekilde gelecek görmezden gelecek değiller ya bu durumu :ssz:
seninde kaderin mi be kuzum sessiz kalanlar seni buluyor söyle atik atak çevik biri olsalar açılsalar dertlerini söyleseler sana :27::27:

Gizemcim sana katılıyorum bu konulardan benim de haberim yok kpss falan hiç duymadım ben ama bize anlatılmıyormuş zaten :19:

Gizemcim sana katılıyorum bu konulardan benim de haberim yok kpss falan hiç duymadım ben ama bize anlatılmıyormuş zaten :19:

anamm sende mi ceren :27:
ya o ara kaçırmışım heyecandan demekki valla ayrımcılık yok hepinizin fikirleri çok değerli benim için :16:
yahu sizin sayenizde babama açıldım ben siz ısrar etmeseydiniz hala aynıydım daha ne diyim :31:

ayy inş canım Allah mı söyletti :27:
ama en zoru geçti benim nazarımda gerisi de bi şekilde gelecek görmezden gelecek değiller ya bu durumu :ssz:
seninde kaderin mi be kuzum sessiz kalanlar seni buluyor söyle atik atak çevik biri olsalar açılsalar dertlerini söyleseler sana :27::27:

valla ben doğum günüm diye demiyorum 6 haziranı çok severim, belki size de ugurlu gelir :1::1: hem dedigin gibi, biliyor baban bu durumu, zamanla daha da sindirir bu sefer adı konsun telaşına başlar o da :1:

burhan sessiz sakin degil aslında da daha yeni ayrıldıgım için sevgilimden kendisini çekiyor olabilir :26: bikaç gündür ona tavırlıydım diye bu sabah meclise davet etti beni :27: sanırım haftaya görüşecegiz sonunda :27:

valla ben doğum günüm diye demiyorum 6 haziranı çok severim, belki size de ugurlu gelir :1::1: hem dedigin gibi, biliyor baban bu durumu, zamanla daha da sindirir bu sefer adı konsun telaşına başlar o da :1:

burhan sessiz sakin degil aslında da daha yeni ayrıldıgım için sevgilimden kendisini çekiyor olabilir :26: bikaç gündür ona tavırlıydım diye bu sabah meclise davet etti beni :27: sanırım haftaya görüşecegiz sonunda :27:

sende o zman haftaya gittiğinde kesin bitti falan diye kulağına su kaçır burhanın, onun da kafası rahat etsin..:23:
ayrıca hayırdır meclis falan kız milletvekili mi yoksam aa kpss atamada benim işime yarar :27::27:

sende o zman haftaya gittiğinde kesin bitti falan diye kulağına su kaçır burhanın, onun da kafası rahat etsin..:23:
ayrıca hayırdır meclis falan kız milletvekili mi yoksam aa kpss atamada benim işime yarar :27::27:

bence o zaten kabullendi bittigini, yoksa face teki resmime falan yorum yazmazdı :34: ama mevzusu geçerse mutlaka söylerim :27:

komisyonlardan birinde memur canım, vekil degil :27: hatta cuma gelin de genel kurula sokayım sizi dedi ama cuma ben dönmüş olruum, o yuzden ya çarşamba ya perşembe beraberiz :21:

Haziranin 6 si sevdicegimin dogum gunu benimde.. O gun evlenmeyi istedik ama gec kaldik simdi 2014 yazina bile ayarlayamiyoruz cok zormus evlilik..

Back
X