Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

inş canım bakalım artık top onlarda :34:
ben aynı gün istiyorum isteme söz o yüzden pek sıkıntı olmaz süreç olayı..
inş burhanın da haberi olur düğünü kaçırmasın :52:

ama ama canım ben size bunları anlatmıştım hemen o gün..nurdan ankaradaydı o ara o yüzden haberi yoktu şimdi anlattım hazır denk gelmişken..
hepinizin fikirlerine çok önem veriyorum hiç öyle şey olur mu :14:

yaa ama yanlış anlaşılmışım üzüldüm :43:

vallaaa, gayet de ciddiyiiim :47: ablanın eniştenin gelip konuştuğundan, babanın şakalrından vs. hiç haberimiz yok :47: sen bize en son sadece babam tanışmak istiyo dedin o kadar :47:

Gizemcim sana katılıyorum bu konulardan benim de haberim yok kpss falan hiç duymadım ben ama bize anlatılmıyormuş zaten :19:

biz de hiç fikir vermeyiz onaa, hıhhh :19:

Haziranin 6 si sevdicegimin dogum gunu benimde.. O gun evlenmeyi istedik ama gec kaldik simdi 2014 yazina bile ayarlayamiyoruz cok zormus evlilik..

6 ay öncesinden itibaren tarih alınmaya başlıyormuş ya, insanlar resmen kuyruk oluyormuş tarih almak için :26: düğün salonları zaten 1 sene önceden tutuluyor nerdeyse :53: Rabbim yardımcınız olsun :31:

bence o zaten kabullendi bittigini, yoksa face teki resmime falan yorum yazmazdı :34: ama mevzusu geçerse mutlaka söylerim :27:

komisyonlardan birinde memur canım, vekil degil :27: hatta cuma gelin de genel kurula sokayım sizi dedi ama cuma ben dönmüş olruum, o yuzden ya çarşamba ya perşembe beraberiz :21:

vaa ne güzel işi var bende çok isterdim orda memur olmayı :31:

vallaaa, gayet de ciddiyiiim :47: ablanın eniştenin gelip konuştuğundan, babanın şakalrından vs. hiç haberimiz yok :47: sen bize en son sadece babam tanışmak istiyo dedin o kadar :47:

biz de hiç fikir vermeyiz onaa, hıhhh :19:

şaka olayı daha yeni oldu ama ondan dememişimdir o gün..
ama ablamla eniştem geldiler destek için dedim ya kuzum tanışmak istedi babam dedim :17:

Son düzenleme:
Nasılsınız kızlar maşaAllah hazırlıklar tam gazzzz sizdeeee :9:

Hadi bana yardım edin :26: Sözden sonra erkek tarafına söz tepsisi verilirmiş içinde mendil çorap birde kadeh oluyor sanırım sizin var mı bir bilginiz acaba :26:

Hadi bana yardım edin :26: Sözden sonra erkek tarafına söz tepsisi verilirmiş içinde mendil çorap birde kadeh oluyor sanırım sizin var mı bir bilginiz acaba :26:

buyrunuz örnekleeeer :34:

Eki Görüntüle 1108028

$DSC01279.webp

$Resim.webp

$SDC19018_1024x768 copy.webp

Back
X