- 15 Kasım 2013
- 7.679
- 3.799
- 448
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
-
- #5.921
kuzum biz zaten genelde anlayışlı davranıyoruz da erkeklerin anlayışsızlık durumu oluyor ya biraz ondan dedim benyoksa kimse kimseden yapabilceginden daha fazlasını beklemez hem ev tadilatı çok daha önemli tabiki pırlantadan
dur bakalım daha önünüzde zaman var, ben inanyorum daha çok begendigin bişey bulacagınıhem olmadı nişanda değişecek nasılsa nişanda bu begendigini alırsın
evettt, mutfağım pırlantadan daha önemli şu an
pırlantaı daha sonra da alabilir, mesela evlilik yıldönümü hediyesi olarak falanama evin içine yerleştikten sonra evin içinde yıım döküm tadilat işi olmazz
Değiştirmeyiz diyor ki canım
kizlar tek tek alinti yqpamadim.
gec olsun temiz olsun diyelim
ayy evet kesinlikle evin işlerinin bitmesi lazım evlenmeden, yıkım döküm işleri mahvediyor insanı
kuzum siz evlendikten sonra nerde yaşayacaksınız
:26::26::26: şimdi dedigini gibi maddi sıkıntıları varmış, belki düzelirler o zamna kadar fikri değişir
ayy evet kesinlikle evin işlerinin bitmesi lazım evlenmeden, yıkım döküm işleri mahvediyor insanı
kuzum siz evlendikten sonra nerde yaşayacaksınız
En iyisi zamana bırakmak.. Pazar günü çıkıp bakacağız biraz daha o beğendiğimi de göstereyim olmadı biraz trip atarım.. Fedakarlıklarımı yüzüne vurmak istemiyorum aslında :26:
evveeet, kesinlikle, evim çok daha önemli şu anbi ömrümüzü beraber o evde geçiricez nasipsee
Burhaniye'de yaşıyciiiiz bebeğimm, sevdiceğimin iş yeri orda
eş durumundan tayin olayı hemen hallediliyor değil mi
dur bakalım hele bi yarını atlatın da güzel geçince pazar günü modu güzel olur, yüzük konusunda sıkıntı yapmaz belki
eş durumundan tayin olayı hemen hallediliyor değil mi
Aynen yarını atlatayım ben de valla heryerim ağrıyor psikolojik herhalde:26:
yorulmuşsundur bu ara bebegim ondandırgüzelce dinlen bu akşam, güzel olacak yarın herşey
gönlünüze göre olur herşey inşallahh
Fiziken değil ama ruhen çok yorgunum canım
inşallahh canımmm
tek sorun, bu tayin muhabbeti yüzünden nikahı 1-2 ay önce falan yapmak gerekecek
neden ruhen yorgunsun canım yaa, bunlar senin en çok mutlu olman gereken günler :26:
o da ayrı bir güzel olur canım yaabenim çok hoşuma gidiyor beyaz bir elbise giyersin mesela kısa kollu, ellerine de küçük beyaz eldivenler, kafanda tüllü şapka
hem eger öylesi içine sinmezse düğünde de yalandan nikah yaptırırsın, göstermelik yani oluyormuş oyle
Stres yapıyorum sanırım o yüzden şeytan dürtüyor beni bu aralar kahvesine bas pul biberi diye
neden ruhen yorgunsun canım yaa, bunlar senin en çok mutlu olman gereken günler :26:
o da ayrı bir güzel olur canım yaabenim çok hoşuma gidiyor beyaz bir elbise giyersin mesela kısa kollu, ellerine de küçük beyaz eldivenler, kafanda tüllü şapka
hem eger öylesi içine sinmezse düğünde de yalandan nikah yaptırırsın, göstermelik yani oluyormuş oyle
hımmm, sen öle anlatıncaaa, heveslendim bak şimdiiihem nikah şekerim de olur benim o zamaaaan
pul biber basma tabi dee bence tuz katabilirsin, eğlenceli olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?