Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

Değiştirmeyiz diyor ki canım

ayy evet kesinlikle evin işlerinin bitmesi lazım evlenmeden, yıkım döküm işleri mahvediyor insanı

kuzum siz evlendikten sonra nerde yaşayacaksınız

Değiştirmeyiz diyor ki canım

:26::26::26: şimdi dedigini gibi maddi sıkıntıları varmış, belki düzelirler o zamna kadar fikri değişir

En iyisi zamana bırakmak.. Pazar günü çıkıp bakacağız biraz daha o beğendiğimi de göstereyim olmadı biraz trip atarım.. Fedakarlıklarımı yüzüne vurmak istemiyorum aslında :26:

ayy evet kesinlikle evin işlerinin bitmesi lazım evlenmeden, yıkım döküm işleri mahvediyor insanı

kuzum siz evlendikten sonra nerde yaşayacaksınız

evveeet, kesinlikle, evim çok daha önemli şu an bi ömrümüzü beraber o evde geçiricez nasipsee

Burhaniye'de yaşıyciiiiz bebeğimm, sevdiceğimin iş yeri orda

Aslında son resimdeki dantel büstiyer, pudra etek olan favorim ama benim ayakkabılarım şeker pembesi ne yazık ki.

canımmm, alışveriş sitesinde gezerken şu bluzu gördüm de sen geldin aklımaaa

siyah etekle ve senin ayakkabılarınla çok güzel olabilirrr

En iyisi zamana bırakmak.. Pazar günü çıkıp bakacağız biraz daha o beğendiğimi de göstereyim olmadı biraz trip atarım.. Fedakarlıklarımı yüzüne vurmak istemiyorum aslında :26:

dur bakalım hele bi yarını atlatın da güzel geçince pazar günü modu güzel olur, yüzük konusunda sıkıntı yapmaz belki

evveeet, kesinlikle, evim çok daha önemli şu an bi ömrümüzü beraber o evde geçiricez nasipsee

Burhaniye'de yaşıyciiiiz bebeğimm, sevdiceğimin iş yeri orda

eş durumundan tayin olayı hemen hallediliyor değil mi

Fiziken değil ama ruhen çok yorgunum canım

neden ruhen yorgunsun canım yaa, bunlar senin en çok mutlu olman gereken günler :26:

inşallahh canımmm

tek sorun, bu tayin muhabbeti yüzünden nikahı 1-2 ay önce falan yapmak gerekecek

o da ayrı bir güzel olur canım yaa benim çok hoşuma gidiyor beyaz bir elbise giyersin mesela kısa kollu, ellerine de küçük beyaz eldivenler, kafanda tüllü şapka

hem eger öylesi içine sinmezse düğünde de yalandan nikah yaptırırsın, göstermelik yani oluyormuş oyle

Stres yapıyorum sanırım o yüzden şeytan dürtüyor beni bu aralar kahvesine bas pul biberi diye

hımmm, sen öle anlatıncaaa, heveslendim bak şimdiii hem nikah şekerim de olur benim o zamaaaan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…