Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

CANIMMM ÇOKKK SEVİNDİMMMinşallahh hayırlısıı olurrrrr

pekiii onun sana karşı davranışları nasılll birr hoşlantı belirtisi varmıııı

biz emrahla olan bu ayrılık muhabbetinden önce dışarı çıkmıştık baya kalabalık bi grup doğum günü için. çok yakın iki arkadaşım da vardı yanımızda, onlar daha o zaman demişlerdi senden hoşlanıyor diye ama ben hiç o gözle bakmamıştım :26: hoş hala da bakmıyorum aslında, yani ben biraz zor inananlardanım, ondan açık açık duymadıgım sürece inanamam kolay kolay :26:

duysan da inanmazsın ki seeen

haklısın sende canım daha yeni bir ilişki garip bir nedenden dolayı bitince emin olmk istiyosunn inşallah hayırlısıylaaa sendee mutlu olsursunn canımmmmm

nurdaaann gerçek mi bu yahu

duysan da inanmazsın ki seeen

evett duyunca da kesin didiklerim ben emin misin bak yarın bigun caymak yok diye

hayat beni böyle şüpheci yaptı bebegim

haklısın sende canım daha yeni bir ilişki garip bir nedenden dolayı bitince emin olmk istiyosunn inşallah hayırlısıylaaa sendee mutlu olsursunn canımmmmm

aynen öyle canım, hem zamanım da var beklerim ben gerektigi kadar, yeter ki mutluluk olsun snunda

evett duyunca da kesin didiklerim ben emin misin bak yarın bigun caymak yok diye

hayat beni böyle şüpheci yaptı bebegim

aynen öyle canım, hem zamanım da var beklerim ben gerektigi kadar, yeter ki mutluluk olsun snunda

dogal olarakkk öyle olucakk canımmm acelen yoksaaa bekleerse odaa

Son düzenleme:
dogal olarakkk öyle olucakk canımmm acelen yoksaaa bekleerse odaa

aynenn şekerim işine gelirse valla paşanın

sırlar dünyasına dönmüş valla okurken gerildim:18:
inş gerçekleşir hakkında ne hayırlıysa seni hakedecek kişi burhan olabilir mi acaba

yaa bide beni yaşarken düşün :18: gerçi olumsuz bişey de yok yani şimdi o kadar da gerilmeyeyim bide ben hep bu istihare için de, erik yiyip uyuma mevzu içinde hayırlısını göreyim dedm :26: şuan kimseden bi beklentim yok nasılsa ama böyle sonuç alınca şoka girdim resmen

valla bence burhan benden daha iyilerine layık ama kendisi bilir tabi, son karar onun

sendenn iyimii kızz senin saçını başını yollarım sendenn iyisini nerden bulcakk döverim ben onuuuu

allah allah niyeymiş senin neyin var yada onun nesi üstün
önemli olan kafa uyuşması, anlayış bunlar oldu mu tamamdır
peki istihareyi de yap da ne çıkacak merak ediyorum :18:

Son düzenleme:
sendenn iyimii kızz senin saçını başını yollarım sendenn iyisini nerden bulcakk döverim ben onuuuu

valla buladabilir ama ne diyeyim inşallah bulmaz

allah allah niyeymiş senin neyin var yada onun nesi üstün
önemli olan kafa uyuşması, anlayış bunlar oldu mu tamamdır
peki istihareyi de yap da ne çıkacak merak ediyorum :18:

ben ondan önceki gece istihareye de yatmıştım aslında ama bitek beyaz kalem gördüm onda, onu hatırlıyorum yani ertesi gün de hıdrellezdi işte, hem tuzlu erik yedim hem de istihare duasını yattım sonuç, beyaz bir havuz ve bana su içiren bir burhan

ne bulcakmışş bee sende hepp kötüü düşünmeee yicen sen şimdi dayak ban kötü düşnme diyeene bakk kendi bendne beterrr

rüya çok güzel fazla kişiye de anlatma tatlım
ayy haftaya görüşünce acaba neler olacakkk

ne bulcakmışş bee sende hepp kötüü düşünmeee yicen sen şimdi dayak ban kötü düşnme diyeene bakk kendi bendne beterrr

ben yaparım ben ablayım

çok ağlayasım var benim yaaaaa

nedennn kalacak yer bulamama mevzumu canım :26::26:

rüya çok güzel fazla kişiye de anlatma tatlım
ayy haftaya görüşünce acaba neler olacakkk

ayy buraya da yazdım ama siz yabancı degilsiniz, başka yerlerde anlatmam artık :26:

bakalım neler olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…