Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

en geç 24ü değil miiii

Tabiki de Annesiyle mutfakta oturuyorduk o söyledi babaannesi gelmek istiyormuş ben gelmeden yapmayın demiş ama oğlum 17si istiyor ertelemek istemiyor dedi bende bana söz vermişti o hyüzden öyle demiştir benim için sorun değil 1 hafta erteleyebilirim dedim ne diyeyim

Ne kadar güzel olmuş sorunsuz atlatmissin darısı bize inşallah :) vazoyu bizde düşünmedik bak aklımızda bulunsun :) bizde de kız yanlarında yokken isteniyormus annem dedi ben bilmiyodum tabi sen içeride olacaksın istenirken dedi sonra el öpmeye gelecekmisim :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Çok sağol canım amin inşallah sizlerde sorunsuz atlatırsınız Aklınızda bulunsun bir köşede dursun vazo canım ne olur ne olmaz
Beni de uyarsaydılar iyiydi hiçbirşeyden haberim olmadı

Çok sağol canım amin inşallah sizlerde sorunsuz atlatırsınız Aklınızda bulunsun bir köşede dursun vazo canım ne olur ne olmaz
Beni de uyarsaydılar iyiydi hiçbirşeyden haberim olmadı

Herkeste aynı olmuyor tabi canım o yuzden ufak tefek detaylari atliyoruz bazen :) neyse ki anlayışlı insanlara denk gelmisiz de sorun çıkmıyor sizinki de oyle eğlenceli geçmiş bak :)

Aynen canım karşılıklı anlayış olduktan sonra sorun olmuyor gerçekten o yüzden diyorum aileler çook önemli diye herşey onlarda bitiyor bence

Aynen canım karşılıklı anlayış olduktan sonra sorun olmuyor gerçekten o yüzden diyorum aileler çook önemli diye herşey onlarda bitiyor bence

Kesinlikle öyle canım aileler, onların anlaşması ve bizim ailelerle anlaşmamiz gerçekten cok onemli :) canım bu arada söz kurabiyelerini nasıl biseyde ikram edeceksin sana da sorayım dedim

cerenimmm çok sevindim canım
daha yeni işlerim bitti hemen nete girdim senin için nasıl oldu diye meraktan..
ama herşey mükemmel olmuş darısı bize olsun

Eğer buda hayal olmazsa beyaz sepette dağıtmak istiyorum canım

Ah canımmmm çok sağol çok mutlu ettin beni Aminnn daha iyisi sizin başınıza inşallahhh

ayy çiçeğin,i çikolatanı, seni elbiseni ,müstakbel sözlünü her şeyi merak ettim ama ben..
söze en fazla iki hafta var yani olsun hazırlıklarını tamamlarsın kıyafetler belli zaten zor olanlar..
ikramlıkları söz mendili falan halledersin
annesi falan nasıldı aileler anlaştı dimi..

Bene var ama atamadım pcye canım.. Kardeşinden alayım sizede atacağım fotoğrafları SAdece saçım içime sinmedi
Aynen canım belki de daha iyi olur böyle daha rahat hallederiz herşeyi hayırlısı diyorum artık zaten Anlaştılar canım çok şükür sürekli gülüşmeler oldu çok rahattı herkes annesi bana çok iyiydi özellikle bir fotoğrafı var bende ben gülüyorum o da gözlerinde mutluluk beni izliyor öyle sevindim ki

olmaz canım hayal, neden olsunnn

ayy hadi bakalım heyecanla bekliyoruz resimleri
saçlarında nazarlık olsun söz daha iyi olur en azından o kuaföre gitmezsin deneyim oldu sana

ayy hadi bakalım heyecanla bekliyoruz resimleri
saçlarında nazarlık olsun söz daha iyi olur en azından o kuaföre gitmezsin deneyim oldu sana

Arkadaşımın düğününde ona gitmiştim memnundum aslında canım ama düz fön istedim zaten saçlarım tutmadı sanırım sözde nasıl yapsam saöımı daha onu bile bilmiyorum ki :26:

Arkadaşımın düğününde ona gitmiştim memnundum aslında canım ama düz fön istedim zaten saçlarım tutmadı sanırım sözde nasıl yapsam saöımı daha onu bile bilmiyorum ki :26:

netten bence araştır bul kuaföre yaptır..
galiba senin saçlarında benimki gibi ince telli benimde hiç bişey tutmuyor maşa falan..ensede dağınık topuz yaptırabilirsin hep tutmama gibi risk olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…