Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

şunlara bak bensiz konuşmuş bütün ayrıntıyı hainler

eğer beni bekleseydin ben de sana çok güzel olmuş maşallah size, RAbbim hiç bozmasın deerdim ama şimdi demiyorum iştee

netten bence araştır bul kuaföre yaptır..
galiba senin saçlarında benimki gibi ince telli benimde hiç bişey tutmuyor maşa falan..ensede dağınık topuz yaptırabilirsin hep tutmama gibi risk olmaz

Evet canım maalesef ince telli benim de hiçbirşey tutmuyor Düğünde de öyle istiyordum ama bilmiyorum ki maşa çok istiyordum böyle giderse o da bozulur ne yapsam hiç bilmiyorum:26:

Onceden almak lazım canım hersey tam olsun istiyor insan :) bu arada yüzük işini naptiniz ?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Salı günü alacağız canım
şunlara bak bensiz konuşmuş bütün ayrıntıyı hainler

eğer beni bekleseydin ben de sana çok güzel olmuş maşallah size, RAbbim hiç bozmasın deerdim ama şimdi demiyorum iştee

Peki şimdi ne diyeceksin canım

Hayırlı olsunnnnnnnnnnnnnnnn Allah mutluluğunuza mutluluk katsın inşalllahhhhhh

Aminnnn canımm teşekkür ederim hepimize inşallahh

işte çok güzel geçmiş gününüz çok sevindim, damada da kıyamayıp az tuzlu yapmışsın

derdiimmm ama demeyecegiimmm

Ay canım çok koydum aslında ailelerin yanında hiç belli etmedi eve gidince mesaj attı bununa acısı çıkar diye

A
Ay canım çok koydum aslında ailelerin yanında hiç belli etmedi eve gidince mesaj attı bununa acısı çıkar diye

neyde hadi çok uzatamıyorum yaa güzel geçmiş dünün daim olsun inşallahh

yüzk olayını da sornsuz atlatın da inşallah, sonra gelsin düğün halayı

Insallah yüzüğü de sorunsuz halledersiniz :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

biraz mutfakta turladım, o arada laptopu anneme kaptırmışım, alamadım da elinden

kpss başvurusunu halletmeye çalıştım onu da beceremedim, ankaraad onunla uğraşacagım bide

ben akşamüstü bankamatikten paramı yatırdım yarında erkenden üniversiteye gidip kayıt yaptırıcam inş sorun çıkmaz sıra da beklemem
çarşamba son canım bliyosundur hem son gün riske atma yarın halletmeye çalış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…