- 19 Nisan 2009
- 23.600
- 17.905
- 498
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
- #6.301
heeee hakkatten ağlamıyomuş bee, hayallarim yıkıldı şu aaaan
ben onu hep ağlıyo sanıyodummm
eveeeeeet![]()
hem bagırır hem aglarım bendee :84:

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
heeee hakkatten ağlamıyomuş bee, hayallarim yıkıldı şu aaaan
ben onu hep ağlıyo sanıyodummm
eveeeeeet![]()
hem bagırır hem aglarım bendee :84::84:
:84:
![]()
senden bahsetmedim beeee
o smileyi yani bunu :84: ağlıyo zannediyodum ben hep, beğersem değilmişşş![]()
Slm, günü yaklaşan hatunlar hazırlıklarınız nasıl gidiyor bakalım?![]()
cerenciğimzin isteme faslı oldu cumartesi akşamıı![]()
kızlaarrr günaydıınnnn![]()
Günaydın kızlarrBugün sevgilimle alyans bakmaya gideceğiz o beğendiğim alyansa ama bilin bakalım ne oldu ben sevgilime alalım da alalım derken babam para göndermedi şimdi ben alamam o alyansı o tamam dese bile nasıl şans ama..
günaydın canım
daha yeni işe geldim ya bu kpss beni öldürecek kaç saat sıra bekledim bi kayıt için neyse ki halloldu
darısı sana şekerim![]()
Günaydın kızlarrBugün sevgilimle alyans bakmaya gideceğiz o beğendiğim alyansa ama bilin bakalım ne oldu ben sevgilime alalım da alalım derken babam para göndermedi şimdi ben alamam o alyansı o tamam dese bile nasıl şans ama..
ben bizim buradaki liseyi aradım da burdan kayıt almıyorlarmışçarşı merkeze gitmek lazım ama orayı da pek bilmiyorum mecburen ankaraya kaldı :26: salı günü halledecegim mecbur, çarşamba günü fabrika gazmem lazım ondan yırtamam
![]()
merhaba. hayırlı olsun![]()
her işte vardır bir hayır kuzum, sen alıcı gözle bak tüm alyanslara, gönlüne göre olanı paranın yettigini bulursun ben eminimkolay gelsinn
![]()
günaydın tatlımm
göndermeyecek mi yoksa sonra mı gönderecek canım![]()
halledersin salı ya zaten dakikalık bişey..
şifre olayını da zaten kayıt yaparken sana verecekler olmadığı için, onun içinde 5 tl bayılıyorsun![]()
Öyle olacak canım mecbur çok güzel modeller var ama aklım kalacak gibi geliyor inşallah onun ötesine geçecek bir model bulurum :26:
bide şifreye para mı verecegiz yaa oofff :84: :84:
ya kesin kuyruk olacak ben bizim kampusten başvurmayı düşünüyorum çünkü :26: ama napalım artık, salı günü böyle geçecek mecbur, toplantıya katılamadım diye de patronla papaz olacam ama napalım, çarşamba günkü işim daha önemli :26:
takıntılı olarak gitme bebegim, hafızanı resetleyip git, mutlaka begendigin modeller olacaktır![]()