Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

Sonra göndereceğim diyor ama güvenemiyorum canım :)

du bakalım canım ya üzme kendini gönderir belki..
sende üstüne basarak deseydin bu hafta alıcaz diye baban yardım edecek mecbur :31:

bide şifreye para mı verecegiz yaa oofff :84: :84:

ya kesin kuyruk olacak ben bizim kampusten başvurmayı düşünüyorum çünkü :26: ama napalım artık, salı günü böyle geçecek mecbur, toplantıya katılamadım diye de patronla papaz olacam ama napalım, çarşamba günkü işim daha önemli :26:

uludağ üniv. bu kadar kuyruk varsa ankarayı düşünemiyorum:53:

Aynen canım en iyisi öyle yapmak zaten :43:

alışverişe moral bozuk gidilir mi yaa :1::1: sen sevdigin adamla beraberliginin simgesini takacaksın parmagına, hangi yüzügün oldugunun önemi yok ki :16: imkan neye el verirse o olur, hiç bozma moralini şimdiden :34: eminim ki en güzeli olacaktır :16:

du bakalım canım ya üzme kendini gönderir belki..
sende üstüne basarak deseydin bu hafta alıcaz diye baban yardım edecek mecbur :31:

Canım yaklaşık 1 aydır söylüyorum zaten değişen bir şey yok ben alıştım artık hep işimi hallettikten sonra gönderdi sağolsun:27:

uludağ üniv. bu kadar kuyruk varsa ankarayı düşünemiyorum:53:

alışverişe moral bozuk gidilir mi yaa :1::1: sen sevdigin adamla beraberliginin simgesini takacaksın parmagına, hangi yüzügün oldugunun önemi yok ki :16: imkan neye el verirse o olur, hiç bozma moralini şimdiden :34: eminim ki en güzeli olacaktır :16:

Doğru d,yorsun canım bak keyfim yerine geldi valla :31:

oofffff :84: :84:

şifre almak için mecbur üniversiteye mi gidecegiz, yoksa herhangi bir liseye gitsek de olur mu acaba :26:

canım şöyle sadece şifre almak istiyorsan zaten sırada beklemene gerek yok..bugün bi kaç kişi öyle yaptı benim gördüğüm..ayrıca görevlide dedi şifre için sıraya gerek yok diye..

ama şifre ve kayıt içinse ki senin öyle olacak sıra alman lazım..
gerçi şifreni alsan netten de kayıt yaparsın..seçim senin canım :51:

canım şöyle sadece şifre almak istiyorsan zaten sırada beklemene gerek yok..bugün bi kaç kişi öyle yaptı benim gördüğüm..ayrıca görevlide dedi şifre için sıraya gerek yok diye..

ama şifre ve kayıt içinse ki senin öyle olacak sıra alman lazım..
gerçi şifreni alsan netten de kayıt yaparsın..seçim senin canım :51:

kafam çok karışiyyoo böyle oluncaaa :111::111:

amaann gideyim şifreyi alayım kayıtı da yaptırayım madem yaa, hepsi bir anda oluversin :53: şimdi beceremem netten başvurmayı falan, sonra 2 sene daha bekleyemem :47:

:16::16::16::16::16::16::16::16:

bak beni düşün haline şükret :27::27:

Niye bana senin hayatın çok cazip geliyor canım :27:

ayy bugün mü çıkacaksınız alyans için ne heyecanlı. :46:
bende en çok alyans seçimi için sabırsızlanıyorum :27:

Bugün sevgilimle bakacağız önce canım beğenelim birkaç model yarın da annelerle almaya gideceğiz :) Ben birde bilezik için sanırım :26: Hiçte sevmezdim oysa bu evlilik olayı açıldığından beri kuyumcuları geziyorum :53:

Bugün sevgilimle bakacağız önce canım beğenelim birkaç model yarın da annelerle almaya gideceğiz :) Ben birde bilezik için sanırım :26: Hiçte sevmezdim oysa bu evlilik olayı açıldığından beri kuyumcuları geziyorum :53:

:52: ne güzel işte bende hiç sevmedim ama insan özeniyor be :9:
dün koruparka gittik annemle mücevherat vitrinlerine yapıştım resmen tabi anca bakabiliriz biz :27:

kafam çok karışiyyoo böyle oluncaaa :111::111:

amaann gideyim şifreyi alayım kayıtı da yaptırayım madem yaa, hepsi bir anda oluversin :53: şimdi beceremem netten başvurmayı falan, sonra 2 sene daha bekleyemem :47:

bence de canım en iyisi onlara bırak riske alma :34:

:52: ne güzel işte bende hiç sevmedim ama insan özeniyor be :9:
dün koruparka gittik annemle mücevherat vitrinlerine yapıştım resmen tabi anca bakabiliriz biz :27:

Evet bizde bazılarına sadece uzaktan bakıyoruz :52: Seni uzaktan sevmek aşkların en güzeliiiiii diyorum onlara :52::52:

Niye bana senin hayatın çok cazip geliyor canım :27:

nesi cazip geliyor kızz :52:

sevgilimden 1 ay önce ayrıldım, arkadaşlarımın benden hoşlandıgını düşündüğü biri var ama çocuktan hiç ses yok :27: nesi cazip şimdi bunun :37:

:84: :84: :84:

neyseki çarşamba günkü fabrika gezisi ertelenmiş, çarşamba sabahtan izin alıp hallederim sanırım :26: yarın yol yorgunu üstüne toplantıı arada koş git kayıt ol çok sıkışacaktım yoksa :26:

nesi cazip geliyor kızz :52:

sevgilimden 1 ay önce ayrıldım, arkadaşlarımın benden hoşlandıgını düşündüğü biri var ama çocuktan hiç ses yok :27: nesi cazip şimdi bunun :37:

:84: :84: :84:

neyseki çarşamba günkü fabrika gezisi ertelenmiş, çarşamba sabahtan izin alıp hallederim sanırım :26: yarın yol yorgunu üstüne toplantıı arada koş git kayıt ol çok sıkışacaktım yoksa :26:

En azından özgürsün istediğin şeyi giyip istediğin yere gidebiliyorsun geziyorsun istediğin işi yapıyorsun aa daha ne :16:

En azından özgürsün istediğin şeyi giyip istediğin yere gidebiliyorsun geziyorsun istediğin işi yapıyorsun aa daha ne :16:

hee bak orası öyleee :27::27: gerçi insan buna alışınca vazgeçemiyor bu durumdan da yaa :26: şimdi düşünüyorum yeniden bir sevgilim olunca, bana tutup da şunu giyme buraya gitme derse yer kafasına yumrugu :22::27:

hee bak orası öyleee :27::27: gerçi insan buna alışınca vazgeçemiyor bu durumdan da yaa :26: şimdi düşünüyorum yeniden bir sevgilim olunca, bana tutup da şunu giyme buraya gitme derse yer kafasına yumrugu :22::27:

Benim en sinir olduğum şeydi canım kızlar sevgililerin sözünü dinliyordu ya ben asla dinlemem karışamaz diyordum çok büyük konuşmuşum be :43::43:

Benim en sinir olduğum şeydi canım kızlar sevgililerin sözünü dinliyordu ya ben asla dinlemem karışamaz diyordum çok büyük konuşmuşum be :43::43:

ben eski nişanlımda bildigin köle gibiydim :53: ne derse yapıyordum, çevremde hiç arkadaşım kalmamıştı o istemiyor diye :53: sonra akıllanıp da ondan ayrıldıktan sonra bundan sonra bana kimse karışamaz havalarına girdim, emrahta karışmak istiyordu ben de bu sefer ondan saklıyordum gittigim yerleri :53:maça gidecekti mmesela gitme dedi, bende tamam dedim ama yine de gittim :17: gerçi şimdi iyiki gitmişim diyorum ama yanlıştı tabiki yaptıgım şey:20:

şimdi hedefim bundan sonraki ilişkimde ortayı bulmak :31: bana karışmasın, bendey anlış bişey yapmayım, yuvarlanıp gidelim :emir_bebek:

ben eski nişanlımda bildigin köle gibiydim :53: ne derse yapıyordum, çevremde hiç arkadaşım kalmamıştı o istemiyor diye :53: sonra akıllanıp da ondan ayrıldıktan sonra bundan sonra bana kimse karışamaz havalarına girdim, emrahta karışmak istiyordu ben de bu sefer ondan saklıyordum gittigim yerleri :53:maça gidecekti mmesela gitme dedi, bende tamam dedim ama yine de gittim :17: gerçi şimdi iyiki gitmişim diyorum ama yanlıştı tabiki yaptıgım şey:20:

şimdi hedefim bundan sonraki ilişkimde ortayı bulmak :31: bana karışmasın, bendey anlış bişey yapmayım, yuvarlanıp gidelim :emir_bebek:

Canım inşallah gönlüne göre olur herşey :16: Benim sevgilim başta sorardı aaskerdeyken ne giydin diye şimdi elbise aldım diyorum sesini çıkartmıyor önceden olsa boyu ne kadar açık mı dekoltesi var mı diye her detaya kadar soruyordu.. En son dedim hayırdır elbise aldım diyorum sesini çıkartmıyorsun dedim sen yeterince dikkat ediyorsun aşkım sormama gerek yok dedi:16::16: Önceden çok açık giyinirdim o bile fark etmiş böyle olunca da değerim anlaşılınca da mutlu oluyorum:16:

Canım inşallah gönlüne göre olur herşey :16: Benim sevgilim başta sorardı aaskerdeyken ne giydin diye şimdi elbise aldım diyorum sesini çıkartmıyor önceden olsa boyu ne kadar açık mı dekoltesi var mı diye her detaya kadar soruyordu.. En son dedim hayırdır elbise aldım diyorum sesini çıkartmıyorsun dedim sen yeterince dikkat ediyorsun aşkım sormama gerek yok dedi:16::16: Önceden çok açık giyinirdim o bile fark etmiş böyle olunca da değerim anlaşılınca da mutlu oluyorum:16:

aslında biz genelde otomatik olarak değişiyoruz sevgilimiz olunca, ki bana doğru a geliyor bu durum. yani benm şuan sevgilim yok kısa elbise de giyerim, ama yanında sevgilisi varken o kadar kısa etek yada elbise giyen birini görsem dönüp bakarım adam nasıl izin vermiş ki diye :26: yanlış bişey ama toplum algısı sanırım, öyle oturmuş bnde :26:

alışıyor insanlar zamanla birbirlerinin tarzına hareketlerine, öyle bir yol tutturuluyor zaten :34: ama ciddi anlamda karışacak birini istemiyorum artık :20: emrahla dekolte yüzünden kavga etmekten bıkmıştım yani, ki benm gögüslerim küçüktür dikkat çekmez, ayrıca onun dekolteden kastı da içimize atlet olarak giydigirimiz kolsuz badiler var ya onların onu biraz aşağıya iniyor oydu yani :53: ben bunlara karışacak birini, istemiyorum artık, bide gittigim yere karışmasın o kadar yeter :27::27:

Back
X