Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

hehe :))

bekle bi canım sakin ol, belki komutan insaflı çıkar hiç bişey olmaz

inşallaaah, canım yaaa

Kızlarrrr saçımı nasıl yapmalıyım benim saçım hemen salıyor ne yapsam hala düşünüyorum :26:

saçlarının uzunluğunu bilmiyorum, örneklerrr :26:

inşallah canım ama askerligi uzamaz herhalde yaa, çok abartı bir ceza olur bence

dua edin siz de bizim içinn

İstemede düzdü canım birde hep öyle gördüler onlar bile sıkılmıştır

gizem in gönderdigi örnekler gayet güzel canım

dualarım seninle canımcım :26: haberdar et bizi emi :26:

Saçlarım belimde canım bunlar söz için çok olmaz mı:26:

Bu arada askerliği falan uzamaz canım sanmıyorum en fazla çarşıya çıkarmazlar :26:

Sonuncusu çok hoşuma gitti aslında hepsi çok güzel modeller ama söz için iddialı olmazmı:26:

ederim tabii :26::26:

umarım bi sorun olmaz ve bikaç gün içinde alır :26:

aradı az önce ankesörlüden, pazar günü çarşı iznine çıkarken alırım ben onu bi şekilde dedi, ama beni rahatlatmak için de söylemiş olabilir :26::26:

olmaz canım benceee

çarşı iznine çıkarmazlar belki o belli olmaz tabi de bundan sonrası için çok dikkat edebilirler :26:

emrah şöyle yapmıştı kuzum, bi tane uyduruk bi telefon almıştı, çarşı iznine çıkarken onu veriyordu kapıda böylece üstünü fazla aramıyorlardı onun, o da kendi tel ini içeri sokuyordu

Sonuncusu çok hoşuma gitti aslında hepsi çok güzel modeller ama söz için iddialı olmazmı:26:

yok canım kıyafetine uyarlar bence :26:

bakalım pazar günü belli olur herşeeey :26::26::26:

haklısın canım ama oluyor işte böyle şeyler malesef :26: pazar gününe şurda 1.5 gün kaldı sayılır, bakalım ceza alacak mı, yada telefonu sokacak mı görecegiz

çarşıları kilitlenmesin, zaten 2 haftada bir çıkıyor

askerliği uzamasın

yeter banaa, telefonu ankesörlüyle de idare ederiz bi şekilde

çarşıları kilitlenmesin, zaten 2 haftada bir çıkıyor

askerliği uzamasın

yeter banaa, telefonu ankesörlüyle de idare ederiz bi şekilde

ben askerliginin uzayacagını düşünmüyorum canım, telefon o kadar büyük bir suç degildir herhalde, ama savunma istedilerse bir ceza vermek zorunda olabilirler, o yuzden belki 1 hafta çarşı izni gidebiliir tabi umarım olmaz da belki bir ihtimal diyorum :26:

bikaç haftaya olayı unuturlar zaten yeniden telefonda sokar, o zamana kadar birazcık hasret olacak ama idare edersin bebegim :26:

şu komutanların hepsineeee

yaaa telefon kullanmayan nerdeyse yok diyor birliktee, bizimki kısa dönem yaa, illa zorluk çıkarcaklarr

sevmiyolar kısa dönemleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…