Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

bizim bir komşu var, hükümeti destekliyor biliyorum, hatta sırf benim face de yazdıklarımdan dolayı beni face ten silmiş onu bile görmezden geldim, fark etmemiş gibi davranıyordum sırf annemin hatrına. ben ankaradayken gelmiş, kader yani ne var ki bunda o insanlar zaten ölecekti, bu kaza sebep oldu, çok büyütüyorlar demiş benm tepem attı, anneme dedim bir daha bu evden girerse fena yaparım onu, ben yokken napıyorsan yap ben onu görmeyecegim bir daha dedim

gezi olaylarına katıldım diye anarşist dediler göz yumdum, biber gazı şöyle kötü böyle kötü deyince, iyi olmuş ellerine saglık dediler ona da eyvallah dedim ama böyle bir durumda tepkisiz kalamıyorum cidden gelirse eve ayıba misafire bakmam olay çıkartırım yani sinir oldum yinee

sana neden hak vermiyor

abartmaya ne gerek varmış
dünyanın sonu muymuş
altı üstü kep töreniymiş
bu adamla hayata farklı açılardan baktığımızı 2 bin 500. kere anlamış oldum yine

işte önemsemedi ben okadar istememe rağmen tamam soracağım deyip durdu kaçırdı işte
işi gücü tamam sorarım tamam bakarım tamam yaparım demek ama sormamak yapmamak bakmamak

abartmaya ne gerek varmış
dünyanın sonu muymuş
altı üstü kep töreniymiş
bu adamla hayata farklı açılardan baktığımızı 2 bin 500. kere anlamış oldum yine

ayy kız bi an güldüm sen böyle yazınca ee doğru bebegim farklı açılardan bakıyoruz onlarla hayata istedigin kadar surat at sonunda onun istegi olacak çünkü başvuru süresi kaçtı :26: mecburen sen susmak ve unutmak zorunda kalacaksın

ayy bizimde oluyor bazen bende susturuyorum gelenleri annem kızsa da babam ohh ağzına sağlık diyor..benim evimde kimse övemez hükümeti

hmm çok şaşalı bi kep töreni miydi ne bileyim küçük bişeyse ondan önemsememiş olablir..
valla aklıma başka bişey gelmedi :26:

benim içimde ukte kaldığıyla kalmış olacak yine her zamanki gibi yine yaaa
konuşmuyoruz bir de kendimi dizilere filmlere verdim oyalanayım diye

kesinlikleee canım bu söylediğinin altına milyonlarca kez imza atabilirim

şaşalı mı bilmiyorum ki ama kalabalık oluyor baya bütün iibf fakültesi olacak işte
benim sevgilim bi tuhaf bi garip adam yaa 5 yıldır alıştım zannediyordum da yok anam daha alışamamışım tuhaflığına
niye gidip normal bi insana aşık olmadım ki

canım bizimde statta olmuştu tüm ibf..benimkide gelmem annenler olacak falan demişti..sonra bi baktım biz geçiş törenindeyken aradı beni izliyordu..
belki sana da sürpriz yapacak, bu arada olmadı demi daha tören

ben de onun en çok kızdığı şeylerden birini yaptım ama intikam intikam
şimdi karşılıklı birbirimize kızgınız
oh olsun kızdırdım onu

canım bizimde statta olmuştu tüm ibf..benimkide gelmem annenler olacak falan demişti..sonra bi baktım biz geçiş törenindeyken aradı beni izliyordu..
belki sana da sürpriz yapacak, bu arada olmadı demi daha tören

yok canım öyle süprizden filan anlamaz benimki
törene katılma başvuru süresini kaçırmış ve o süreden sonra başvuru kabul edilmiyor
tören daha olmadı ama kepler cübbeler dağıtılmış filan her şey ayarlanmış yani
bu arada mezuniyetin hayırlı olsun canım ne mezunusun

Son düzenleme:
ayy bizimde oluyor bazen bende susturuyorum gelenleri annem kızsa da babam ohh ağzına sağlık diyor..benim evimde kimse övemez hükümeti

hükümeti övse sadece en fazla laf dalaşına girerim, babam da kızıyor bana ne uğraşıyorsun boşuna diye ama yine de maksimum laf dalaşı yaparım yani şakayla karışık.. ama yüzlerce insan ölmüş, sebebi belli değil, suçlular serbest, buna sadece kader diyen olursa kusura bakmasın da benm tepemde atar yani madem bu kadar kadersizin, karşıdan karşıya geçerken saga sola bakma dümdüz geç, nasıl olsa nefesin bitmediyse yaşayacaksın, böyle mantık mı olur yaa

benim içimde ukte kaldığıyla kalmış olacak yine her zamanki gibi yine yaaa
konuşmuyoruz bir de kendimi dizilere filmlere verdim oyalanayım diye

malesef oyle olacak canım ama elden de bişey gelmiyor ki keşke gelse :26: adamın huyu buysa degişmeyecek de demekki, zamanla daha az üzülürsün sanırım :26:

kesinlikleee canım bu söylediğinin altına milyonlarca kez imza atabilirim

şu an sinirle her şeyi de yapabilirim
beyfendi beklediğimi bilmeme rağmen evlilik teklifi etmiyor daha
babası beni görür selam vermez fln
ben bu evlilik çizelgesini kaldırıyorum ya artık

nereye kayboldunuz :44:
ben çıkıyorum geldiğimde burada olursanız görüşürüz
abur cubur alayım biraz marketten

sinirden patlayabilirim
neyse eeee sen napıyosun bakalım

bugun bizim eski komşunun veledini gezdirdim biraz, onun dışında aynı işte

şu an sinirle her şeyi de yapabilirim
beyfendi beklediğimi bilmeme rağmen evlilik teklifi etmiyor daha
babası beni görür selam vermez fln
ben bu evlilik çizelgesini kaldırıyorum ya artık

kız dur bi sakin ol belli ki sevgilin yönlendirilmekten pek hoşlanmıyor, onun kendisi istemesi lazım bazı şeyleri :26: o da zamanla olur

hem genel erkek mantıgı işte, nasıl olsa evliliği konuşuyoruz daha teklife ne gerek var diyorlar

nereye kayboldunuz :44:
ben çıkıyorum geldiğimde burada olursanız görüşürüz
abur cubur alayım biraz marketten

yemek yedim geldim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…