- 19 Nisan 2009
- 23.600
- 17.905
- 498
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
-
- #6.921
hiç sanmıyorum öyle bir taraftarı var ki koşulsuz şartsız herşeyi kabul ediyorlar
bende aslında siyaseti sevmem yani burası yeri değil belki ama bana da yetti artık dayanamıyorum olanlara..Rabbim hepimizin yardımcısı olsun..
sana neden hak vermiyor
aa neden ki
abartmaya ne gerek varmış
dünyanın sonu muymuş
altı üstü kep töreniymiş
bu adamla hayata farklı açılardan baktığımızı 2 bin 500. kere anlamış oldum yine
bizim bir komşu var, hükümeti destekliyor biliyorum, hatta sırf benim face de yazdıklarımdan dolayı beni face ten silmiş onu bile görmezden geldim, fark etmemiş gibi davranıyordum sırf annemin hatrına. ben ankaradayken gelmiş, kader yani ne var ki bunda o insanlar zaten ölecekti, bu kaza sebep oldu, çok büyütüyorlar demişbenm tepem attı, anneme dedim bir daha bu evden girerse fena yaparım onu, ben yokken napıyorsan yap ben onu görmeyecegim bir daha dedim
gezi olaylarına katıldım diye anarşist dediler göz yumdum, biber gazı şöyle kötü böyle kötü deyince, iyi olmuş ellerine saglık dediler ona da eyvallah dedim ama böyle bir durumda tepkisiz kalamıyorumcidden gelirse eve ayıba misafire bakmam olay çıkartırım yani sinir oldum yinee
abartmaya ne gerek varmış
dünyanın sonu muymuş
altı üstü kep töreniymiş
bu adamla hayata farklı açılardan baktığımızı 2 bin 500. kere anlamış oldum yine
işte önemsemedi ben okadar istememe rağmen tamam soracağım deyip durdu kaçırdı işte
işi gücü tamam sorarım tamam bakarım tamam yaparım demek ama sormamak yapmamak bakmamak
ayy kız bi an güldüm sen böyle yazıncaee doğru bebegim farklı açılardan bakıyoruz onlarla hayata istedigin kadar surat at sonunda onun istegi olacak çünkü başvuru süresi kaçtı :26: mecburen sen susmak ve unutmak zorunda kalacaksın
ayy kız bi an güldüm sen böyle yazıncaee doğru bebegim farklı açılardan bakıyoruz onlarla hayata istedigin kadar surat at sonunda onun istegi olacak çünkü başvuru süresi kaçtı :26: mecburen sen susmak ve unutmak zorunda kalacaksın
ayy bizimde oluyor bazen bende susturuyorum gelenleri annem kızsa da babam ohh ağzına sağlık diyor..benim evimde kimse övemez hükümeti
hmm çok şaşalı bi kep töreni miydi ne bileyim küçük bişeyse ondan önemsememiş olablir..
valla aklıma başka bişey gelmedi :26:
şaşalı mı bilmiyorum ki ama kalabalık oluyor baya bütün iibf fakültesi olacak işte
benim sevgilim bi tuhaf bi garip adam yaa 5 yıldır alıştım zannediyordum da yok anam daha alışamamışım tuhaflığına
niye gidip normal bi insana aşık olmadım ki
canım bizimde statta olmuştu tüm ibf..benimkide gelmem annenler olacak falan demişti..sonra bi baktım biz geçiş törenindeyken aradı beni izliyordu..
belki sana da sürpriz yapacak, bu arada olmadı demi daha tören
ayy bizimde oluyor bazen bende susturuyorum gelenleri annem kızsa da babam ohh ağzına sağlık diyor..benim evimde kimse övemez hükümeti
benim içimde ukte kaldığıyla kalmış olacak yine her zamanki gibi yine yaaa
konuşmuyoruz bir de kendimi dizilere filmlere verdim oyalanayım diye
kesinlikleee canım bu söylediğinin altına milyonlarca kez imza atabilirim
malesef oyle olacak canım ama elden de bişey gelmiyor ki keşke gelse :26: adamın huyu buysa degişmeyecek de demekki, zamanla daha az üzülürsün sanırım :26:
sinirden patlayabilirim
neyse eeee sen napıyosun bakalım
şu an sinirle her şeyi de yapabilirim
beyfendi beklediğimi bilmeme rağmen evlilik teklifi etmiyor daha
babası beni görür selam vermez fln
ben bu evlilik çizelgesini kaldırıyorum ya artık
nereye kayboldunuz :44:
ben çıkıyorum geldiğimde burada olursanız görüşürüz
abur cubur alayım biraz marketten
oıoyyyyy lily nin sözü var tam şu anda
oıoyyyyy lily nin sözü var tam şu anda
Allah mutlu mesut etsin inşallah
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ayyy, yarın olsun da gelsin anlatsın bize hemenciiikkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?