Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

Selam kızlar nasılsınıız :) uzun zaman oldu yazmadım size. Kusura bakmayın.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

hoşgeldinn

sen napıyosunn, ses çıkmadı mı seninkinden bugünn :26:

yok çıkmadıı hatta diğer arkadaş yazdı napacaz yarın falan diye, bende siz bilirsiniz dedim, ona ragmen bişey yazmadı burhan bende gitmiyorum yarın ankaraya

hoşgeldinn

yok çıkmadıı hatta diğer arkadaş yazdı napacaz yarın falan diye, bende siz bilirsiniz dedim, ona ragmen bişey yazmadı burhan bende gitmiyorum yarın ankaraya

Hoşbulduukk nurdan ablaa. Umarm yanlış yazmamışmdır :) napıyosun nasılsın. :) cerenin nişanı mı vaarr şimdiii. Allahım hayırlı etsiin. Devamını getirsiinn

doğru yazdın canım iyiym valla, projenin saçma bir detayı var anlamak için ilkokul çocukları gibi maket yapıyorum

evett cerenimizin sözü var bu akşam :119::119: çok mutlu olurlar inşallah :123:

teşekkür ederim tatlım sen nasılsın, keyifler nasıl

Ayy nasıl olayım ya bildiğin gibi. İyiyim elhamdülillah. Kendime konu açtım bende. Oyalanıyorum. Oraya da beklerim .p 20 sinde de finallerim başlıyo işte. Ben de çalısmaya başlamadım bile daha 😁😁

daha 3 günün varmış yaa, genelde finallere son gece çalışılır

hımmmmm :26::26::26:

doğru bi karar vermişsinnn

bence de şekerim böylece eski yalnız günlerime geri döndüm beynim bir kagıt gibi bembeyeaz, düşünecek kimsem yok

daha 3 günün varmış yaa, genelde finallere son gece çalışılır

bence de şekerim böylece eski yalnız günlerime geri döndüm beynim bir kagıt gibi bembeyeaz, düşünecek kimsem yok

Ben bi keresinde bi hafta önce çalısmaya başlaym dedim. Sınav akşamı tekrar bakayım dedim de bişey hatırlamadım. Bi daha önceden bakmak mıı. Yooook :)))

keşke kpss ye de son gece çalışsak hepsi girse aklımıza ne güzel olurdu

hiç belli olmaz sen ümidi kesme

ben 2012 mezunuyum uluslararası ilişkiler okudum

nereye kayboldunuz :44:
ben çıkıyorum geldiğimde burada olursanız görüşürüz
abur cubur alayım biraz marketten

bende şimdi geldim sen yoksun
iş çıkışı sevgilim geldi çıkmak zorunda kaldım sohbetten ya babama konuyu açtık diye kolay kolay buluşamıyoruz çok özlüyorum ya ne zman bitecek bu günler

Selam kızlar nasılsınıız :) uzun zaman oldu yazmadım size. Kusura bakmayın.

oo nerelerdesin canım hoşgeldin..

Canım hoşbulduum :) ya çok girmedim. Sonra girdiğimde de yüzüm olmadı yazmaya utandım. Fırsat olmadı :) sen nasılsın canıımm

Canım hoşbulduum :) ya çok girmedim. Sonra girdiğimde de yüzüm olmadı yazmaya utandım. Fırsat olmadı :) sen nasılsın canıımm

ben nasıl olayım aynı iş ev git gel..
sabırla babamın keyfini bekliyorum tanışma olayı için ne stresliymiş bu işler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…