Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

hım ne güzelll
sevgilin tüm izinlerini kullandı mı?

bu arada normal 6 x 2 = 12 gün ve 7 günlük dağıtım iznini kullanmazsan 19 gün erken mi bitiyor askerlik?

canım biz de 7 günlük dağıtım izni yok öyle ayrı olarak, toplam izin 12 gün zaten, 4 gününü kullandı izinden

Son düzenleme:
Ya kızlar canım çok sıkılıyo benim. Daralıyorum. Sevgilimi çok özledim. Hasta. Gelemedi. Ben zaten gidemiyorum. Cok bunaldım. Finallerim başlycak. Çalısmıyorum. Herşey o kadar boş geliyo ki

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ya kızlar canım çok sıkılıyo benim. Daralıyorum. Sevgilimi çok özledim. Hasta. Gelemedi. Ben zaten gidemiyorum. Cok bunaldım. Finallerim başlycak. Çalısmıyorum. Herşey o kadar boş geliyo ki

ne zamandır görüşmüyorsun ki sevgilinle :26:

derslerini çalış bak hem kafanı dagıtır düşünmeni engeller, hem de sonradan pişman olmazsın hadi bakalım marş marş ders çalışmaya

:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:

burcu çok kızmaz bence bize

Yarın tam 1 ay oluyo canımm

ceren yokk, selen yokk.. hepsi unuttu bizi

ben eski sevgilimi tam 4 ay görememiştim askerdeyken oluyor malesef canım, ama hayata küsme sakın, derslerini mutlaka hallet

Çok tesekkür ederim nurdan abla. Dua et benim için. Zaten bi sen bi ceren yazıyosunuz bana. Sağolunn..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…