Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

Yarın tam 1 ay oluyo canımm

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canım burda beni düşün mesela, kaç zamandır görmüyorum ben sevdiceğimii

sesini bile istediğim zaman değil ancak o beni aradığı zaman duyabiliyorum..

kendinden beter durumda olanları düşünüp avutmaya çalış kendinii

Yani evet aslında. Buna da şükür de. İnsan özlüyo işte. Hasta bi de. Ya insan tam da böyle zamanlarda yanında olmak istiyo. Kötü günde de. Olamamak da içimi eritiyo. Üzülüyorum..

siz sözlü müsünüzzz

Son düzenleme:
ceren yokk, selen yokk.. hepsi unuttu bizi

ben eski sevgilimi tam 4 ay görememiştim askerdeyken oluyor malesef canım, ama hayata küsme sakın, derslerini mutlaka hallet

unutur muyum hiç aşk olsun izinliydim ya bugün annem sağolsun tüm gün bahar temizliğini kitledi bana canım çıktı..

belki sevgilimin ailesi gelirmiş ev temzi olsunmuş çağıracakları yok da beni temizlik şevkine getiriyor aklınca

Çok tesekkür ederim nurdan abla. Dua et benim için. Zaten bi sen bi ceren yazıyosunuz bana. Sağolunn..

hıh öyle olsun az sohbet etmedik senle unutulduk hemen

belki baban bişeyler çaktırmıştır da ondan öyle demiştir annen babam emrahı öğrendiginde ilk ne dediyse annem eve gelirler diye misafir terligi aramaya çıkmıştı

belki baban bişeyler çaktırmıştır da ondan öyle demiştir annen babam emrahı öğrendiginde ilk ne dediyse annem eve gelirler diye misafir terligi aramaya çıkmıştı

annem gizlemez bende bişey ya babam dese hemen yetiştirirdi bana

bakalım bu hafta zorla çağırttırcam benimkini

sahi ceren nerde ya bende heyecanla girdim ne olmuş ne bitmiş diye bizim kız hala ortada yok

Ya unutmadım. :) o an sen yoktun orda :)) saol senin de hakkın var

annem gizlemez bende bişey ya babam dese hemen yetiştirirdi bana

bakalım bu hafta zorla çağırttırcam benimkini

sahi ceren nerde ya bende heyecanla girdim ne olmuş ne bitmiş diye bizim kız hala ortada yok

çağırttır çağırttır merakla beklemekteyim

ceren yorgun herhalde bugun de ugramadı hiç :26: yada misafirleri vardır belki şehir dışından falan :26:

çağırttır çağırttır merakla beklemekteyim

ceren yorgun herhalde bugun de ugramadı hiç :26: yada misafirleri vardır belki şehir dışından falan :26:

inşallah gelsin de her şeyi size en ince ayrıntısıyla anlatmazsam

olabilir artık yarın cerenden havadisleri alıcaz anlaşıldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…