- 24 Ocak 2014
- 16.691
- 9.719
- 248
- 32
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
-
- #7.141
Çok tesekkür ederim nurdan abla. Dua et benim için. Zaten bi sen bi ceren yazıyosunuz bana. Sağolunn..
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Yarın tam 1 ay oluyo canımm
dualarım seninle canım, sen derslerine çalışınca çok başarılı olacaksın eminimhadi bakalım marş marşş
canım burda beni düşün mesela, kaç zamandır görmüyorum ben sevdiceğimii
sesini bile istediğim zaman değil ancak o beni aradığı zaman duyabiliyorum..
kendinden beter durumda olanları düşünüp avutmaya çalış kendinii
Yani evet aslında. Buna da şükür de. İnsan özlüyo işte. Hasta bi de. Ya insan tam da böyle zamanlarda yanında olmak istiyo. Kötü günde de. Olamamak da içimi eritiyo. Üzülüyorum..
siz sölü müsünüzzz
siz sözlü müsünüzzz
ceren yokk, selen yokk.. hepsi unuttu bizi
ben eski sevgilimi tam 4 ay görememiştim askerdeykenoluyor malesef canım, ama hayata küsme sakın, derslerini mutlaka hallet
Çok tesekkür ederim nurdan abla. Dua et benim için. Zaten bi sen bi ceren yazıyosunuz bana. Sağolunn..
unutur muyum hiç aşk olsunizinliydim ya bugün annem sağolsun tüm gün bahar temizliğini kitledi bana canım çıktı..
belki sevgilimin ailesi gelirmiş ev temzi olsunmuş çağıracakları yok da beni temizlik şevkine getiriyor aklınca
belki baban bişeyler çaktırmıştır da ondan öyle demiştir annenbabam emrahı öğrendiginde ilk ne dediyse annem eve gelirler diye misafir terligi aramaya çıkmıştı
unutur muyum hiç aşk olsunizinliydim ya bugün annem sağolsun tüm gün bahar temizliğini kitledi bana canım çıktı..
belki sevgilimin ailesi gelirmiş ev temzi olsunmuş çağıracakları yok da beni temizlik şevkine getiriyor aklınca
hıh öyle olsun az sohbet etmedik senle unutulduk hemen
annem gizlemez bende bişey ya babam dese hemen yetiştirirdi bana
bakalım bu hafta zorla çağırttırcam benimkini
sahi ceren nerde ya bende heyecanla girdim ne olmuş ne bitmiş diye bizim kız hala ortada yok
Canım seni evinin fotolarını koymussun herkes bayılmıs falan. Bakamadım fotolara ya merak ettiim :)
çağırttır çağırttır merakla beklemekteyim
ceren yorgun herhalde bugun de ugramadı hiç :26: yada misafirleri vardır belki şehir dışından falan :26:
nolmuş ki resimlereee
yeniden bulabilirsem o resimleri güncellerim canım
inşallah gelsin de her şeyi size en ince ayrıntısıyla anlatmazsam
olabilir artık yarın cerenden havadisleri alıcaz anlaşıldı
olacak olacak az kaldı baksanacereni de bekleriz artık naaplım sözlü bir hatun neticede kendisi
benim için de bu kelime kullanılsın istiyorum artık yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?