Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

Sebebini bilmediğim bir şekilde içim sıkılıyor kızlar, bazen böyle hiç birşey yapasım gelmiyor, size de oluyor mu?.. :ssz:

Son düzenleme:
Beni anlatıyosun seen. Aynen bende de var :(

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Saçma istekler, bekletmeler hevesimi aldı, heyecanımı söndürdü resmen, ömrümüz beklemekle geldi geçiyor yeminle, okulu bekle, işi bekle, askerliği bekle, şimdi de yeğenlerin okullarının kapanmasını bekle, babamlar gelicekse o zaman gelsin, çocukları götürüp bizi otobüs parasından kurtarsınlar.

İşte bu kadar nce hesaplara dayalı bizim işimiz. Kalmaz tabii heyecan, elti adayım da çıkar sonra düğünü daha geç yapın ben yeni doğum yapmış olacağım, şişman olacağım kıyafet bulamam der..

Biz de hay hay deriz tabii. :ssz:

Saçma istekler, bekletmeler hevesimi aldı, heyecanımı söndürdü resmen, ömrümüz beklemekle geldi geçiyor yeminle, okulu bekle, işi bekle, askerliği bekle, şimdi de yeğenlerin okullarının kapanmasını bekle, babamlar gelicekse o zaman gelsin, çocukları götürüp bizi otobüs parasından kurtarsınlar.

İşte bu kadar nce hesaplara dayalı bizim işimiz. Kalmaz tabii heyecan, elti adayım da çıkar sonra düğünü daha geç yapın ben yeni doğum yapmış olacağım, şişman olacağım kıyafet bulamam der..

Aaa elti adayında :)) ya yapcak bişey yok işte. Biz de bekliyoruz. Özlüyorum. Gitmek istiyorum yanına gidemiyorum. O gelemedi. Hasta. Yanında olmak istiyorum halıyle ama olmuyo. Yazın italyaya gidicek onun derdine düştüm zaten. Bitse de kurtulsam şu okulun diyorum. Benimki de bitse. Ama daha iki yıl var. Çok zor. Sabretmekten başka bişey gelmiyo elimizden. Sizde söz var mıydı canım?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ya canım valla okurken içim şişti siz hala milletin keyfini mi beliyorsunuz bide doğum olayı mı çıktı :20:

Back
X