- 13 Aralık 2009
- 10.762
- 1.987
- 448
- 38
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
- #7.161
inşallah sana da az kaldı bebegim![]()
öyle mi diyosunnn :26::26::26:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inşallah sana da az kaldı bebegim![]()
öyle mi diyosunnn :26::26::26:
Sebebini bilmediğim bir şekilde içim sıkılıyor kızlar, bazen böyle hiç birşey yapasım gelmiyor, size de oluyor mu?..![]()
Beni anlatıyosun seen. Aynen bende de var
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Saçma istekler, bekletmeler hevesimi aldı, heyecanımı söndürdü resmen, ömrümüz beklemekle geldi geçiyor yeminle, okulu bekle, işi bekle, askerliği bekle, şimdi de yeğenlerin okullarının kapanmasını bekle, babamlar gelicekse o zaman gelsin, çocukları götürüp bizi otobüs parasından kurtarsınlar.
İşte bu kadar nce hesaplara dayalı bizim işimiz. Kalmaz tabii heyecan, elti adayım da çıkar sonra düğünü daha geç yapın ben yeni doğum yapmış olacağım, şişman olacağım kıyafet bulamam der..
Biz de hay hay deriz tabii.![]()
hep uyuyorsunuz zaten siz![]()
ben ayaktayım biliyorsun ama işler yoğun bugün şimdi girebildm topiğe
![]()
Saçma istekler, bekletmeler hevesimi aldı, heyecanımı söndürdü resmen, ömrümüz beklemekle geldi geçiyor yeminle, okulu bekle, işi bekle, askerliği bekle, şimdi de yeğenlerin okullarının kapanmasını bekle, babamlar gelicekse o zaman gelsin, çocukları götürüp bizi otobüs parasından kurtarsınlar.
İşte bu kadar nce hesaplara dayalı bizim işimiz. Kalmaz tabii heyecan, elti adayım da çıkar sonra düğünü daha geç yapın ben yeni doğum yapmış olacağım, şişman olacağım kıyafet bulamam der..
Biz de hay hay deriz tabii.![]()
19 mayısta da mı çalıştırıyorlar sizi![]()