- 3 Ekim 2010
- 11.516
- 3.917
- 448
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
- #7.181
Aaa elti adayında :)) ya yapcak bişey yok işte. Biz de bekliyoruz. Özlüyorum. Gitmek istiyorum yanına gidemiyorum. O gelemedi. Hasta. Yanında olmak istiyorum halıyle ama olmuyo. Yazın italyaya gidicek onun derdine düştüm zaten. Bitse de kurtulsam şu okulun diyorum. Benimki de bitse. Ama daha iki yıl var. Çok zor. Sabretmekten başka bişey gelmiyo elimizden. Sizde söz var mıydı canım?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Yok canım maalesef, söz nişanı bir arada yapacağız. Zaten 8 yıldır sevgiliyiz, yaşayamadığımız birşey olmadı ki anın tadını çıkaralım. Biz artık boşuna uzatmayalım, biraz da evliliğe saklayalım düşüncesindeyiz.
ya canım valla okurken içim şişti siz hala milletin keyfini mi beliyorsunuz bide doğum olayı mı çıktı![]()
Evet, o bahsettiğim eltim 2. çocuğuna hamile ve doğumu yanlış bilmiyorsam Eylül' ün son haftasıymış, yaa siz düğünü geç yapın bari demişti kardeşinin de Haziran' da, bizde ne zaman olacağını bilmiyoruz tabii ama o aylar herkes için uygunsa kimseyi takacağımı düşünmüyorum. Kardeşine erteletseydi ya madem? Kardeş daha yakın ve hamile olacak direkt, Onun doğumu, bunun düğünü, bunun bilmem nesi? Biz niye millete göre hareket edeceğiz ki hep? Biraz da onlar bize göre etsin ya da kimse etmeyip saygı duysun birbirine..