Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

eğer o an içinden demek gelirse de gitsin :34: ama kasarak söyleyeceksen kendini onun samimiyetsizliği belli eder kendini :ssz:

mesela ben de özhanın ablasıyla tanıştığımda hiç direk ona hitap etmem gerekmedi ilk başlarda, ben de bi türlü bilemiyodum ne desem diye, 5 yaş büyük benden, abla mı desem, ismiyle hitap etsem, takılır mı bozulur mu falan, özhana soruyorum, içinden nasıl hitap etmek geliyorsa öyle hitap et diyor, bi gün telefonda konuşurken hiç kendimi kasmadan bi anda ağzımdan çıkıverdi mesela abla lafı :34: yani içinden gelmesi önemli olan, o zaman bi yükmüş gibi gelmiyor :34:

bana da at :32:

Tamam sana da atayim :52:

eğer o an içinden demek gelirse de gitsin :34: ama kasarak söyleyeceksen kendini onun samimiyetsizliği belli eder kendini :ssz:

mesela ben de özhanın ablasıyla tanıştığımda hiç direk ona hitap etmem gerekmedi ilk başlarda, ben de bi türlü bilemiyodum ne desem diye, 5 yaş büyük benden, abla mı desem, ismiyle hitap etsem, takılır mı bozulur mu falan, özhana soruyorum, içinden nasıl hitap etmek geliyorsa öyle hitap et diyor, bi gün telefonda konuşurken hiç kendimi kasmadan bi anda ağzımdan çıkıverdi mesela abla lafı :34: yani içinden gelmesi önemli olan, o zaman bi yükmüş gibi gelmiyor :34:

bende eski nişanlımın annesine inadımdan dememiştim anne diye :27: daha ilk tanıştıgımız zamanlarda ortada nişan yokken bi lafını yaptı beyefendi, anneme anne desen ya diye, bende resmiyete binmeden demem dedim, öyle böyle benmle kavga edince bende düğüne kadar demeyecem zorla dedirtte göreyim dedim :47: demedim tabiki :ssz: fdayatmaları hiç sevmiyorum ben :47:

bende eski nişanlımın annesine inadımdan dememiştim anne diye :27: daha ilk tanıştıgımız zamanlarda ortada nişan yokken bi lafını yaptı beyefendi, anneme anne desen ya diye, bende resmiyete binmeden demem dedim, öyle böyle benmle kavga edince bende düğüne kadar demeyecem zorla dedirtte göreyim dedim :47: demedim tabiki :ssz: fdayatmaları hiç sevmiyorum ben :47:

ben de sevmem dayatmaları :ssz:

mesela özhana sorduğumda eğer bana "bizim aramızdaki yaş farkı sana göre az olmasına rağmen ben abla diyorum, sen tabi ki de ismiyle hitap etmemelisin" gibi bişey deseydi, asla "abla" diyemezdim heralde :26:

Bundan sonrasını soruyorsan babamı alır karşıma konuşurdum, ben hayatımdan çıkaramazdım sanırım, annemi kaybettikten sonra böyle oldum, ne olursa olsun pişman olacağım birşeyi yapmamalıyım, hayat çok kısa kim ne yaparsa yapsın, yeter ki benim içim rahat olsun dedim. O yüzden herkesin bakış açısı farklıdır canım, sende içinden nasıl geliyorsa öyle ol bundan sonra. :34:

bu olay dedigin sizin söz gününüz canım, artık resmi olarak onların gelinlerisin yani :1: demezsen eğer senin büyütttügünü düşünebilirler bence :34:

Cereeeeen çok özendim kii..:25:
Çok mutlu olursun inşallah canım..
:16:

Üzülme olur mu. İyi ki doğdun bu arada :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızlar iyiki varsınız çok teşekkür ederim herşey için teşşekürler:) Bana şans dileyin :)

ben de sevmem dayatmaları :ssz:

mesela özhana sorduğumda eğer bana "bizim aramızdaki yaş farkı sana göre az olmasına rağmen ben abla diyorum, sen tabi ki de ismiyle hitap etmemelisin" gibi bişey deseydi, asla "abla" diyemezdim heralde :26:

ablasına abla diyordum mesela bende, hem de ismiyle hitap etmeden, eniştesine de direk abi diyordum falan :34: ama inada bindirildigi zaman tutamıyorum kendimi, kopuyor gidiyor işte :47: hatta yasinin bi arkadaşının düğününe gittigimizde ben ismiyle beraber teyze deidm diye baya garipsemişlerdi de kadın, alışamadı daha demişti, bidemilletin baskısı da var yani :47:

bana da at :32:

Ben annesine o kelimeyi söylemedim hiç, annemi kaybettikten sonra da sevgilime açık açık bendeki durumu anlattım. Sana asla de diyemem, sadece teyze deme dedi. Ablası benden 3 yaş büyük olduğundan, erkek arkadaşım da abla demediği için ismiyle hitap ediyorum. Büyük yengesine abla diyorum, diğerine ismiyle hitap ediyorum benim yaşlarımda olan herkes öyle hitap ettiği için, eltiye yenge demek bana garip geliyor zaten, dayının, amcanın eşi olsa neyse de, eşinin abisinin eşi, aynı konumdayız..

Özhan mı senin ki?
Benimki de Özkan..
:1:

Ben annesine o kelimeyi söylemedim hiç, annemi kaybettikten sonra da sevgilime açık açık bendeki durumu anlattım. Sana asla de diyemem, sadece teyze deme dedi. Ablası benden 3 yaş büyük olduğundan, erkek arkadaşım da abla demediği için ismiyle hitap ediyorum. Büyük yengesine abla diyorum, diğerine ismiyle hitap ediyorum benim yaşlarımda olan herkes öyle hitap ettiği için, eltiye yenge demek bana garip geliyor zaten, dayının, amcanın eşi olsa neyse de, eşinin abisinin eşi, aynı konumdayız..

Özhan mı senin ki?
Benimki de Özkan..
:1:

senin için "anne" kelimesi sancılı olur gerçekten :26:

ablasıyla Özhan arasında 1,5 yaş fark var ama Özhan asla ismiyle hitap etmez, abla der. benimle ablası arasında 5 yaş fark var. yani o abla derken benim ismini söylemem pek hoş kaçmazdı zaten, ama ben tamamen içimden öyle demek geldiği için abla dedim :34: zaten tek çocuğumm, hiç ablam olmadı :31:

bi harf farkı var desene seninkiyle benimki arasındaa :1:

senin için "anne" kelimesi sancılı olur gerçekten :26:

ablasıyla Özhan arasında 1,5 yaş fark var ama Özhan asla ismiyle hitap etmez, abla der. benimle ablası arasında 5 yaş fark var. yani o abla derken benim ismini söylemem pek hoş kaçmazdı zaten, ama ben tamamen içimden öyle demek geldiği için abla dedim :34: zaten tek çocuğumm, hiç ablam olmadı :31:

bi harf farkı var desene seninkiyle benimki arasındaa :1:

Abla demekte sıkıntı yok ki sevgilinde 1,5 yaşa rağmen abla diyorsa seninde demen yerinde olmuş, neticede 5 yaş var diyorsun.
Trakyalılar da '' H'' yoktur desem yeri, hasan nasıl asan, hüseyin üseyin ise özhan' a da özaan derdi kesin. :1:

Çağırsam mı pişman olurum yoksa çağırmasam mı diye düşündüm durdum kaç aydır.. Ben kararımı çağırmaktan yana kullandım. Babam yanımda olsun istedim kızının mutlu gününde yanında olsun istedim.. Yine yaptı yapacağını.. Şimdi pişmanım.. Onun gibi birini hala silemediğim için pişmanım.. Bu kadar üzülmeme sebep olan adamı hayatımdan çıkarmak istiyorum artık.. Ben mutlu olmak istiyorum sevdiğim adamla.. Babam bunu engelleyecekse 3 4 senede bir gelip sevgilime ahkam kesip herkesin moralini bozacaksa eğer ben onu hayatımda istemiyorum..

Sizinle mutluluğumu paylaşmak isterdim kızlar ama şuan öyle çok mutsuzum ki ve bugün benim doğum günüm.. Sözlüyüm bugün doğum günüm ama mutsuzum.. Peki neden ? Senelerdir bana babalık yapmayan biri yüzünden.. Ben haketmedim bunları.. Kimse haketmedi..

Herkes geldi gayet mutlu.. Yüzükler kesildi tam pasta kesilecek millet bizi bekliyor babam sevgilim ve beni mutfağa çağırdı. Sevgilime benim kızım sahipsiz değil onu üzemezsin ona vuramazsın o benim herşeyim cart curt bir sürü laf söyledi.. Sonra amcam aklı sıra şaka yapacak yok bundan sonra iki sokak aşağıdan geçeceksiniz buraya gelemez falan.. Bir kere söylersin şaka olur ama 4 5 kere söylersen moral bozuyor.. Sevgilimin ailesi ne babamı ne amcamı hiç sevmemiş babası konuşmamızı duyunca sinirden deliye dönmüş falan.. Sevgilim kızgın babası kızgın annemler kızgın ben mutusuzum..

canım benim neler olmuş ya, ama bunların senin mutluluğunu gölgelemesine izin verme lütfen..:50: kaç gündür hep beraber bunu bekliyorduk böyle olmamalı..
tamam babanın, amcanın söylemleri yanlış ama bunu kimse sana dayatamaz sevgilinin ailesi de dahil..sevmeyebilirler babanı ama sen mahcup tavır takınma onlara karşı..
şimdi yoksun ama gelince her şeyi en ince ayrıntıya kadar istiyorum :16:

nice mutlu, huzurlu senelerin olsun canım , iyiki doğdunn :16:

Son düzenleme:
Back
X