- 19 Nisan 2009
- 23.600
- 17.905
- 498
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
- #7.301
Selam kızlar. İnanabiliyo musunuz. Ders çalısıyorummmm
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Selam kızlar. İnanabiliyo musunuz. Ders çalısıyorummmm
Ya ben göremiyorum bu ifadelerii :)
alkış yaptım![]()
Aaa tamam o zaman. Öpücük sana da :)))
Hoşgeldiin :) nasıldı canıımm
ayy öpücükler saçtıgına göre iyi geçti galibaa![]()
Çok Çok güzeldiiiiGüleryüzle karşıladılar ben konuyu açmadan onlar da bir şey sormadı. Soonra dayanamadım ben açtım konuyu anlattım düşüncelerimi duygularımı hayal kırıklarımı beklentilerimi.. İçimi açtım onlara :) Babası çok memnun oldu.. Değerini bin kat daha arttırdın kızım dedi
![]()
teşekkür ederimmsana da öpücük o zaman
![]()
Çok Çok güzeldiiiiGüleryüzle karşıladılar ben konuyu açmadan onlar da bir şey sormadı. Soonra dayanamadım ben açtım konuyu anlattım düşüncelerimi duygularımı hayal kırıklarımı beklentilerimi.. İçimi açtım onlara :) Babası çok memnun oldu.. Değerini bin kat daha arttırdın kızım dedi
![]()
çok sevindim canımm![]()
![]()
belli ki anlayışlı insan sevgilinin ailesi, senlik bi durum olmadıgını da anlamışlarsorun halloldu demek ki
sevgilin ne dedi peki :26:
Sözlüsüüü :)))
Pardon :)) baya kendi kendime konstum ya ben :))
Allah tamamına erdirsin canımçok çok güzeldiiii![]()
Allah bana da nasip eder inşallah çok istiyorum ama erkek arkadaşım bir türlü yanaşmıyor evliliğe sözlenmeye böyle mutlu kızları görünce içim gidiyor
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
![]()
Allah bana da nasip eder inşallah çok istiyorum ama erkek arkadaşım bir türlü yanaşmıyor evliliğe sözlenmeye böyle mutlu kızları görünce içim gidiyor