Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

Valla arkadaşımı face de gördüm ilişki durumu yaptı, 3 ay geçti geçmedi baktım evde isteme, nişan geçen gün gördüm elinde nikah cüzdanı, dün baktım face de açılıyor ya grup düğünü için istek göndermiş herkese gelecekler katılsın diye, yok dedim biz yavaşız. Yapan nasıl yapıyor bak..

yaş 22 açıköğretim iktisat okuyorumm bayramdan sonra nişanlanmayı düşünüyorumm hayırlısıyla sen??

21 yaş bnm :) sözlü nişanlı deilim ama sevdiceğim var elhamdülillah. Okul öncesi öğretmenliği okuyorum :) hayırlı olsun şimdidenn :))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ya onu nasıl yapıyorlar biri bana anlatsın.. Biz söz için 6 ay bekledik nişan ve düğünü düşünemiyorum bile:26:

Ya onu nasıl yapıyorlar biri bana anlatsın.. Biz söz için 6 ay bekledik nişan ve düğünü düşünemiyorum bile:26:

Biz 1.5 senedir bekliyoruz. Askerlik dediler yaptı geldi tam artık engel yok derken babasının maddi hazırlıksızlığı çıktı ortaya, tamam bana da bohça saçma geliyor ama ailem istiyor ne yapayım şimdi? Annesi de demiş bi 5 bin lazım diye, çüşş dedim evde bir nişan alt tarafı, kaldı ki bohça da sadece birbirimize yapılacak gerekli olan şeyler alınacak, ben ekstradan setler, künyeler, kelepçeler de istemiyorum. Bileziği de erkek arkadaşım yaptı zaten, bi çikolata, bi çiçek, yüzük bir de bohçaya eşya işte hadi tutsun 1500 lira, ekstraları da saysa kendi harcamalarını gitmesi, gelmesi 2 bin lira..

Biz de en az 6 ay bekleriz, seneyi bulur diyorduk ama artık ne o, ne de ben daha fazla beklemek istemiyoruz canım, 8 yıl oldu zaten, daha ne kadar flört edicez ki..

Son düzenleme:

Birde canım sürekli etraftan sorulması yoruyor beni.. Biz daha sözü yeni yaptık ee nişan ne zaman çok beklemeyin diyorlar sanki biz bilmiyoruz neyin ne olduğunu.. Olmayınca olmuyor kim istemez ki hemen evlenmek.. Bizim söz için 2500 tl gitti canım erkek tarafının tabi daha fazla 4 5 bin civarı sanırım..

Canım söz, nişanı bir arada yapsaydınız? Nişana harcayacağınız masrafı, erkek tarafının da kuaförü, elbisesi, fotğrafı baya masrafı olacak. Düğününüzü yapardınız? Bence daha iyi olurdu tatlım, bizim de öyle birikmişimiz yok ama Allah evlenene tardım ediyor derler, gereksiz teferruatlarla uğraşacağımıza düğünümüzü iyi yaparız, o vakti evimizin eşyaları için harcarız dedik. Bana da teyzemler büyük nişan yap diyorlar neymiş?

Çeyizimi tamamlarmışım ordan gelecek parayla, yarısı masrafa gidecek zaten kaldı ki benim çeyiz de artık aman aman bişey de kalmadı, teferruat kısmı hep, bunca şeyi alabildim de onlar mı kusur kalacak bu saatten sonra, olmazsa da olduğu kadarıyla evlenirim, evlendikten sonra da yapılır sonuçta..

aynen yaa şans işte..benim çevremde de var yok değil yanii işte yok diyerek kendimizi teselli ediyoruz..önce okul sonra askerlik sonra nişan sonra düğün şafak saymaktan yoruldum

aynen yaa şans işte..benim çevremde de var yok değil yanii işte yok diyerek kendimizi teselli ediyoruz..önce okul sonra askerlik sonra nişan sonra düğün şafak saymaktan yoruldum

Zaten zor alıştırdım kendimi evlilik fikrine, eskiden bişey dense evlilikle ilgili ağlardım.
En sonunda yine öyle olacağım o olacak..
Zaten sinir oluyorum şuan beklememiz milletin keyfi tamamen, abisinin cebini düşünmesi falan, yani söz- nişan gibi bir olayı nelerle kıyaslıyorlar.
Yani beklenmesi normal olan bişey mi Allah aşkına?
Çocukları otobüsle yollamayım para gider babam gelecekse Haziran da gelsin onları da alır götürür.
Bu yani, bu sebep 1,5 ay attı bizi, sorsan ne aceleniz var?
Milletin tuzu kuru, kurmuş yuvasını geçmiş kenara acele eden biz oluruz tabii..

aynen katılıyorum yaa..onlar için ne fark eder..ne acelesi var..umurlarında deil ki başka bişi

ahanda iki üç gündür aklımdan geçenler..

millet o kadar seri ki biz yerimizde sayıyoruz, benimde babamın keyfini bekliyoruz

Aynen canım o heyecandan unutuluyor mutlaka birkaç şey ben zaten unutkanım birde o heyecan bunları çekmem bile başarı

bende unuturum ya bide gelin adayının o arada resim derdine düşmesi pek hoş olmaz sanki

bende o yüzden arkadaşıma devredicem sorumluluğu resim delisi kendisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…