- 19 Nisan 2009
- 23.600
- 17.905
- 498
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
-
- #8.061
yok canım nişan oldu bitti şimdi düğün için gün sayıyoruz bayram sonu inşallah
ana oha benden önce mi evlenceniz lannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn!!!!!!!!!!!!!1
zayıflatın beni hemennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
eski nişanlım 2 ağustosta evleniyormuş, ben hiç bişey hissetmedim :26: hatta sevindim bile, normal mi bu :26:
beraber diyete başlayalım canım hemeen
ooh ne güzel işte canım daha ne istiyorsunherkes yerinde mutlu olsun hiç düşünme benim de düğün 2 ağustosta olcak gibi şu an ama son durumu bilmiyorum
olur bana uyar canım bugün başladım benkaç kilo fazlan var benim çok var
ooh ne güzel işte canım daha ne istiyorsunherkes yerinde mutlu olsun hiç düşünme benim de düğün 2 ağustosta olcak gibi şu an ama son durumu bilmiyorum
ben hep üzülürüm zannediyordum, bizim hayallerimiz başkasıyla gerçek olunca üzülürüm sanıyordum, üzülmedim, enteresan geldi :26:
10 KG benim
eski nişanlım 2 ağustosta evleniyormuş, ben hiç bişey hissetmedim :26: hatta sevindim bile, normal mi bu :26:
çok tatlıymışın canımmmmmmmmama buraya koyduğun fotoyo silemezsin he alıntılamadım bende biraz sonra kaldır hemen bence
hem sen zayıfsın zaten ne zayıflayacan ki
Çok normal canım ona olan hislerin bitmiş çünkü..
Canımmm Maşallah sizeAllah tamamına erdirsin.. Mutluluğunuz daim olsun inşallah
bende şimdilik 1515 gittikten sonra 3-4 daha vermeye çalışacam ama sen zayıf görünüyosun
hayırlısı böyleymiş demekki tatlım. her şey Allah'tan.
Çok normal canım ona olan hislerin bitmiş çünkü..
kaldıramadım canııımmmneyse olsun bakalım boyum uzun canım ondan göstermiyor yoksa var yanii
inşallah canım çok sağol
boydan kaynaklanan bi avantajımm
ben onu unuttugumu biliyordum ama yine de üzülürüm diyordum, üzülmedim :26: o da mutlu olsun ben de mutlu olayım
ben güdüküm 1 57 :
geişmiş düzene gir canım orada eklentiler var onları silebilirsin ordan chrome dan girip yap henüz aktfiği gitmemiştir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?