Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

ana oha benden önce mi evlenceniz lannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn!!!!!!!!!!!!!1
zayıflatın beni hemennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

eski nişanlım 2 ağustosta evleniyormuş, ben hiç bişey hissetmedim :26: hatta sevindim bile, normal mi bu :26:

ana oha benden önce mi evlenceniz lannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn!!!!!!!!!!!!!1
zayıflatın beni hemennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

beraber diyete başlayalım canım hemeen
eski nişanlım 2 ağustosta evleniyormuş, ben hiç bişey hissetmedim :26: hatta sevindim bile, normal mi bu :26:

ooh ne güzel işte canım daha ne istiyorsun herkes yerinde mutlu olsun hiç düşünme benim de düğün 2 ağustosta olcak gibi şu an ama son durumu bilmiyorum

beraber diyete başlayalım canım hemeen

ooh ne güzel işte canım daha ne istiyorsun herkes yerinde mutlu olsun hiç düşünme benim de düğün 2 ağustosta olcak gibi şu an ama son durumu bilmiyorum

olur bana uyar canım bugün başladım ben kaç kilo fazlan var benim çok var

Son düzenleme:
Işte benim nişanımdan bir kaç fotoğraf :)
nazar olmasın kaldırdım hemen :)

Eklentiler

• $niþan.webp
    10 KB · Görüntüleme: 42
  • $10369050_10152361362694000_3994278304880805371_o.webp
    16,9 KB · Görüntüleme: 50
Son düzenleme:

ben hep üzülürüm zannediyordum, bizim hayallerimiz başkasıyla gerçek olunca üzülürüm sanıyordum, üzülmedim, enteresan geldi :26:

çok tatlıymışın canımmmmmmmm ama buraya koyduğun fotoyo silemezsin he alıntılamadım bende biraz sonra kaldır hemen bence
hem sen zayıfsın zaten ne zayıflayacan ki

çok tatlıymışın canımmmmmmmm ama buraya koyduğun fotoyo silemezsin he alıntılamadım bende biraz sonra kaldır hemen bence
hem sen zayıfsın zaten ne zayıflayacan ki

kaldıramadım canııımmm neyse olsun bakalım boyum uzun canım ondan göstermiyor yoksa var yanii

Çok normal canım ona olan hislerin bitmiş çünkü..

Canımmm Maşallah size Allah tamamına erdirsin.. Mutluluğunuz daim olsun inşallah

inşallah canım çok sağol

bende şimdilik 15 15 gittikten sonra 3-4 daha vermeye çalışacam ama sen zayıf görünüyosun

boydan kaynaklanan bi avantajımm

kaldıramadım canııımmm neyse olsun bakalım boyum uzun canım ondan göstermiyor yoksa var yanii

inşallah canım çok sağol

boydan kaynaklanan bi avantajımm

ben güdüküm 1 57 :
geişmiş düzene gir canım orada eklentiler var onları silebilirsin ordan chrome dan girip yap henüz aktfiği gitmemiştir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…