- 5 Ekim 2012
- 3.896
- 174
- 123
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
-
- #8.041
Dün arkadaşı geldi lafı açtı konuştuk, babamın şartları varmış dedim ben sana şaka yapıyorum kızım dedi, halamlara falan istemeye geleceklerini, aile arasında yüzük takacağımızı söyledi..
Tarih 14 haziran isteme, 15 haziran sabah alışveriş akşam nişan canım..
Babası en sonunda dün aramış, haftaiçi geleyim daha rahat olur demiş ama bize uymuyor eniştemler şehir dışında çalışıyorlar.
Haziranın 2. haftası yapalım demiş, 2 düğünümüz var bizim o da uymadı.
Yani şuan için bu tarih kesin kızlar bir aksilik çıkmazsa tabii.Babama zaten ben Haziranın ortasında, 15' de olacak demiştim haberi var yani..
şaka mıboşuna taktın kafaya yanii
neyse sevindim en azından iş uzamayacak
hadi hayırlısı canımm
selam kızlaaaaar
Selam canımmNasılsın iyi misin görüşebildin mi sevgilinle :26:
eveeeet canımmm
dün öğlen çaktırmadan sızmış içeriye aradıı, 2 dkcık da olsa sesini duyabildim.. arayabilirsem öğlenleri, rütbeliler yemekteyken arayabilirim ancak dedi.
bugün öğlen arayanım olmadı, sonra saat 4 gibi bi baktım telefonda 0286 ...hiç beklemiyodummm, bugün sesini duyamıycam diye düşünüyodum dedim, beklemediğin anda süpriz yaparım işte beeen dedii
fırsatını bulabilirse, 1 dk'cı da olsa aramaya çalışıyor yanii
Kızlar biz nişanda birbirimize saat alalım diye kararlaştırmıştık, benim istediğim model belli..
Eki Görüntüle 1126792 Eki Görüntüle 1126772
Ama erkek arkadaşıma nasıl birşey alacağımı bilmiyorum?
Bakıyorum ya çok spor ya çok klasik modeller, şöyle ortası bişey yok.
Önereceğiniz marka ve modeller var mı?:26:
eveeeet canımmm
dün öğlen çaktırmadan sızmış içeriye aradıı, 2 dkcık da olsa sesini duyabildim.. arayabilirsem öğlenleri, rütbeliler yemekteyken arayabilirim ancak dedi.
bugün öğlen arayanım olmadı, sonra saat 4 gibi bi baktım telefonda 0286 ...hiç beklemiyodummm, bugün sesini duyamıycam diye düşünüyodum dedim, beklemediğin anda süpriz yaparım işte beeen dedii
eveeeet canımmm
Canım çok sevindimmEskilere gittim bunları okurken aynılarını yaşadım birde doğudaydı 15 ay.. Operasyonlara gidiyordu ah ah.. Çok zor canım çok Tez zamanda biterde kavuşursunuz inşallahh
Ee senin annenden falan haber varmı sözle uğraşırken konuşamadım hiçbirinizle:26: kusura bakmayın:26:
ayy bak hep soracaktım bende unuttummm :26: hadi gözün aydın canım
şimdi sesini duymak ilaç gibi gelir sevindim canım son iki ay sabredin
kızlarr son 1,5 saat çok fenayım ya hiç bu kadar heyecan yapmamıştım :18::18:
şimdi sesini duymak ilaç gibi gelir sevindim canım son iki ay sabredin
kızlarr son 1,5 saat çok fenayım ya hiç bu kadar heyecan yapmamıştım :18::18:
senin ne işin var burda eve gitseneee
sen kaçta çıkyıorsun ki iştenizin alsaydın ya bugun oolmaz mıydı annene yardım ederdin :26:
oyyyyyyyyyyy :18::18::18:
ben de bizimkilerle Özhanın tanıştığı akşam çok heyecanlıydımmm, bütün akşam hiç sesim çıkmamıştı hattaa
çok iyi geldi hem deeee
şimdi çıkıyorum canım evde daha stresli olurum..zaten börek falan yapacaktı annem çaya geliyor..:18:
şimdi çıkıyorum canım evde daha stresli olurum..zaten börek falan yapacaktı annem çaya geliyor..:18:
ayy çok fena çok ne zor işlermiş :18::18:
bugun hiç bişey yapmadım sanırımhala yorgunluk var üzerimde bugun böyle geçsin de yarın gaz veririm kendime
bi değişiklik oyk herşey rutin yanisenin nasıl gidiyor, var mı bi yaramazlık :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?