Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

Hm sen mesleginden dolayi farkli sehirdesin sanirim
Nasil tanistiniz pekiii

arkadaş vasıtası ile

işte geçen yaz temmuzda, ben memlekete gidince resmi olarak başladı ilişkimiz, eylülde döndüm ben buraya, şubatta da askere gitti zaten

Son düzenleme:
Ahah aklıma bir konu takıldı bdv deki konu yuzunden
Ya insan cirkin bulduğu biriyle nasıl cıkar anlamadım ya da nasıl evlenir
Hadi sen yakisikli bulursun etrafindakiler cirkin bulur onu anladim da
Sen cirkin buluyorsan nasil flort ediyorsun yaa

Bir de herkes "kisi sevdigini guzel bulur" diyor
Ben sevgilimi yakısıklı buluyorum baya
Benim sevgilim yakısıklı degil de bana mı öyle geliyor yoksa

valla benim eski sevgilimi hiç de yakışıklı bulmazdım ben, ama bundan rahatsızlık da duymuyordum, beni çeken başka şeyler vardı onda ama o kız baya baya midem bulanıyor, tiksiniyorum falan demiş insan sevdiginden tiksinmez ki canım, benm de o kısmı aklım almadı :26:

İnsan sonucta sevdigini arzulayacak kadar begenir haksiz miyim canim
Ay nasil yakisikli bulmadiginiz adamlarla beraber oluyosunuz hakkaten sasiriyorumm
Ben mi tuhafim yaa
Ben dis ve agiz yapisina, kaslarina, vucut yapisina, ellerine ve ayaklarina cok dikkat ederim mesela
Disleri yamuk, kaslari kalin birlesik, vucudu asiri tuylu / kilolu, elleri ve ayaklari kaba duran bi erkekle cikmam mesela ne kadar iyi olursa olsun

+ bir de kulaklarına bakarım

Son düzenleme:

kulak mıııı

yakışıklı bulmazdım derken o kadar da kötü bir adamdan bahsetmedim kız

emrah keldi mesela normalde kel adamları begenmem, ama onda rahatsız etmemişti beni bunu demek istiyorum yoksa çirkindi aman pek kötüydü demedim yani arzulayacak kadar bi güzelliği vardı yani rahmetlinin

He anladim canim
Ben de bi arkadasima sordum benim sevgilim yakisikli mi yoksa bana mi yakisikli geliyo dedim
Yakisikli dedi

Size sorsam siz kucuk bulursunuz (23 yasinda) cocuk gibi gelir beenmeyebilirsiniz yasitim birine sordum

He anladim canim
Ben de bi arkadasima sordum benim sevgilim yakisikli mi yoksa bana mi yakisikli geliyo dedim
Yakisikli dedi

Size sorsam siz kucuk bulursunuz (23 yasinda) cocuk gibi gelir beenmeyebilirsiniz yasitim birine sordum

yakışıklılık çok göreceli bi kavram ki:26: ben ilhan mansıza aşığım mesela, bence mukemmel bir erkke, ama onu begenmeyen de çok o yuzden sana güzel geliyorsa gerisinin hiç önemi yok

yakışıklılık çok göreceli bi kavram ki:26: ben ilhan mansıza aşığım mesela, bence mukemmel bir erkke, ama onu begenmeyen de çok o yuzden sana güzel geliyorsa gerisinin hiç önemi yok

Goreceli evet ama objektif olarak yine de bi insanin gideri var mi yok mu herkese gore asagi yukari bi kanı olusur yaa
Simdi meselaaaa kivanc tatlitug kadar kenan imirzlioglu kadar ya da cok yakisikli bulunan diger erkekler kadar yakisikli mi diye sormuyorum ki
Ortalama bir deger istiyorum yani

İlhan mansiz da yakisikli kii

Bana guzel geliyo yaa yoksa insan guzel bulmadigi biriyle nasil bi omur gecirir
Ne bileyim ona baktikca icinin yaglari erimesi lazim :26:

İlhan mansiz kısa sacli haliyle baya tatli bence baya gideri var :))
Ben zAten uzun sacli hic bir erkegi begenmem
~~Johnny depp haric~~

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…