Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

Çok şükür iyiyim canım kütüphanedeyim ders calısıyorumm. Sen nasılsın :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bende iyiyim canım teşekkür ederim, kolay gelsin sana eski ben geldim aklıma bu arada..

Günaydın canım..

günaydın canım bi kaç gündür yoksun sanki :44::44:

Günaydın canım..
Hafta sonu girmiyorum, yani fırsatım olmuyor girmeye daha doğrusu..

Son düzenleme:
Bende iyiyim canım teşekkür ederim, kolay gelsin sana eski ben geldim aklıma bu arada..

Günaydın canım..

Günaydın canım..
Hafta sonu girmiyorum, yani fırsatım olmuyor girmeye daha doğrusu..

Sen de mi kütüphanede calısırdın :)) teşekkürler bidee :))

hmm doğru haftasonu girdi araya cuma konuşmuştuk zaten

hazırlıklar nasıl gidiyor

Aynen, valla krize soktular beni canım ya, hala nişan da herkesi ev almaz konusu, sonra bana kolye küpe alacaklardı, ben istemiyorum dedim, saat alalım mı demişler siz bilirsiniz demiştim, saat alınmış. X kişinin bohçasını görmeye gitmişler hem nişan da hem düğünde set alınıyormuş.

Yani hep bir kıyaslama, kaldı ki bizim adetlerimiz de altın, takı isteme yoktur. Kendileri de bizde isteme yok diyorlar, ama neymiş? Yapılıyormuş. Yapılması lazımmış.

Babam desen hala biz kendimizi onlar uyduruyoruz onların uydurması gereken yerde diye konuşuyor. Anlatıyorum çalışıyor, gelemiyor diyorum anladım da bu mesele de beni ilgilendirmez diyor. İyi gelsinler istesinler, 3 ay sonra da yüzükleri takalım o zaman diyorum? Sanki kızıyor. Adam işi bırakamıyorsa ne yapsın? Benim babam da 3 günlüğüne bir yere gitse gidemez, elemanlar çalışmaz, iş çıkmaz kendisi de biliyor halbuki ama durum kendi kızı olunca işler değişiyor..

Yani böyle canım, daha 19 gün var bakalım neler duyacağım? Dün gece sabaha kadar uyuyamadım düşünmekten, sabaha karşı uyuya kalmışım en sonunda..
Sen de mi kütüphanede calısırdın :)) teşekkürler bidee :))

Evet canım aaah, aaah bugünleri görünce hiç hoşlanmadığım şehirdeki okul hayatını bile özledim yaa..

Özleme bence çook sıkıcı :)

Kaçırcaz biz

Evci izni askerlikten sayılıyor canım. İzin değil yani.
2 kez evci izni kullanma hakkı var. cumartesi sabah çıkıp pazar akşam döncek.

canım bu kadar kafana takma her şey olacağına varır..

hem düğünde hem nişanda set almak da karşı tarafa ağır gelir ya durumları neyse onu yaparlar zaten..onlarda ister oğullarına her şeyin en iyisini yapmak..

sen bu 19 günde pek kulak asma denenlere, babanlada polemiğe girme haklısın de geç yoksa inada bindirir falan iyi olmaz sonra

Şimdiden ev durumuna kadar konuşmaya başladılar selencim, ya bi durun bismillah bi sözü nişanı yapalım evi konuşmak için erken.. Bizim ordan tutsan daha iyi olur diyorlar hatta ufaktan baskı yapıyorlar. Ben tek başıma karar veremem ki, ayrıca kızlar kendi ailesine daha yakın olmak isterken ben bizimkilerden korkuyorum ne yalan söyleyim? Erkek arkadaşımla ailelerimiz aynı ilçe de değiller. Onun annesi, babası burada değil, sadece abileri istanbul da, eeh eltiler de ne kadar görüşecek ki? Bakıyorum 8 yıldır, aynı sokakta olmalarına rağmen birbirlerine öyle aman aman gelip gitmezler. Ama bizde durum öyle değil.

Teyzemler haftanın 3 günü, haftasonu da dahil anaannemdeler.

Her haftasonu teyzemler arar anaanneme çağırır, zaten bi haftasonum var eve mi yetişicem kendime mi erkek arkadaşıma mı? Şimdi annem olmadığından bi düğün oluyor hadi gelin, nişan oluyor hadi gelin, mevlüt oluyor hadi gelin. Gitmeyince darılıyorlar.

Dün aradı yine, o kadar kırdı ki, kandilmiş neden gelmiyor muşum? Annemin mezarını dolaşmıyor muşum? Yazıklar olsun, siz anne için değilsiniz, anneniz öldü rahatladınız! Konuşmama bile fırsat tanımadı, halbuki gelmem de demedim ben, sadece işlerimi bitireyim öyle giderim dedim yani erken gitmedim sadece, haketmediğim bir sürü şey duydum çocuk gibi azarlandım. Şimdi de bunu düşünüyorum aynı çevreden ev? bir de aynı çevre de ev tuttuğumuzu her haftasonu hadi smuwila al özkanı gelin, gelmiyor musunuz? Niye gelmiyorsunuz?

Bu durum benim bile canımı sıkıyorken erkek arkadaşımın canını sıkmaz mı sence de?

Anlattım, durum ortada bu şartlar altında haksız sayılır mıyım sence?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…