- 3 Ekim 2010
- 11.511
- 3.881
- 448
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
-
- #8.361
Günaydın smuwiLacımmm :))
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Nasılsın canıımm..
Günaydııııınn..
Çok şükür iyiyim canım kütüphanedeyim ders calısıyorumm. Sen nasılsın :)
Çok şükür iyiyim canım kütüphanedeyim ders calısıyorumm. Sen nasılsın :)
Günaydınn
günaydın canım bi kaç gündür yoksun sanki :44::44:
Günaydın canım..
Günaydın canım..
Hafta sonu girmiyorum, yani fırsatım olmuyor girmeye daha doğrusu..
günaydın sana da rüyacımkolay gelsin derslerinde de..
Bende iyiyim canım teşekkür ederim, kolay gelsin sana eski ben geldim aklıma bu arada..
Günaydın canım..
Günaydın canım..
Hafta sonu girmiyorum, yani fırsatım olmuyor girmeye daha doğrusu..
hmm doğru haftasonu girdi araya cuma konuşmuştuk zaten
hazırlıklar nasıl gidiyor
Sen de mi kütüphanede calısırdın :)) teşekkürler bidee :))
Aynen, valla krize soktular beni canım ya, hala nişan da herkesi ev almaz konusu, sonra bana kolye küpe alacaklardı, ben istemiyorum dedim, saat alalım mı demişler siz bilirsiniz demiştim, saat alınmış. X kişinin bohçasını görmeye gitmişler hem nişan da hem düğünde set alınıyormuş.
Yani hep bir kıyaslama, kaldı ki bizim adetlerimiz de altın, takı isteme yoktur. Kendileri de bizde isteme yok diyorlar, ama neymiş? Yapılıyormuş. Yapılması lazımmış.
Babam desen hala biz kendimizi onlar uyduruyoruz onların uydurması gereken yerde diye konuşuyor. Anlatıyorum çalışıyor, gelemiyor diyorum anladım da bu mesele de beni ilgilendirmez diyor. İyi gelsinler istesinler, 3 ay sonra da yüzükleri takalım o zaman diyorum? Sanki kızıyor. Adam işi bırakamıyorsa ne yapsın? Benim babam da 3 günlüğüne bir yere gitse gidemez, elemanlar çalışmaz, iş çıkmaz kendisi de biliyor halbuki ama durum kendi kızı olunca işler değişiyor..
Yani böyle canım, daha 19 gün var bakalım neler duyacağım? Dün gece sabaha kadar uyuyamadım düşünmekten, sabaha karşı uyuya kalmışım en sonunda..
Evet canım aaah, aaah bugünleri görünce hiç hoşlanmadığım şehirdeki okul hayatını bile özledim yaa..
Özleme bence çook sıkıcı :)
umarım güzel bi akşam olmuştur sizin için
sabırsızzz
biz de uzaktan uzağa yürütüyoruz bak, hele bi de askerlik gibi olgu da olaya dahilkenn
oooooooo süpperrmişşevci iznine çıkınca başka ile gidemiyo diye biliyorum ama ben :26:
bizimki de çok bunaldı, bi evci izni istiyo, ama babasını çağıracak geliboluya, orda 2 gün otelde kalacaklar.. :44::44:
iş hayatına atıldığı için mi ayrı şehirlerdesiniz şu an?
tahminde bulundum tamamen
oo kaç günlüğüne geliyor canım?
hani izin kullanmayı düşünmüyordu ya sevgilin vaz mı geçti
benim kuzen de güyaa kullanmayı hiç izin 1 ay erken gelecekti
çok sıkılmış hem de rahatsızmış hava değişimi vermişler 1 ay
1 ay hava değişimi mi olur ya
hava değişimi vermeselerdi izin kullanacaktı
Aynen, valla krize soktular beni canım ya, hala nişan da herkesi ev almaz konusu, sonra bana kolye küpe alacaklardı, ben istemiyorum dedim, saat alalım mı demişler siz bilirsiniz demiştim, saat alınmış. X kişinin bohçasını görmeye gitmişler hem nişan da hem düğünde set alınıyormuş.
Yani hep bir kıyaslama, kaldı ki bizim adetlerimiz de altın, takı isteme yoktur. Kendileri de bizde isteme yok diyorlar, ama neymiş? Yapılıyormuş. Yapılması lazımmış.
Babam desen hala biz kendimizi onlar uyduruyoruz onların uydurması gereken yerde diye konuşuyor. Anlatıyorum çalışıyor, gelemiyor diyorum anladım da bu mesele de beni ilgilendirmez diyor. İyi gelsinler istesinler, 3 ay sonra da yüzükleri takalım o zaman diyorum? Sanki kızıyor. Adam işi bırakamıyorsa ne yapsın? Benim babam da 3 günlüğüne bir yere gitse gidemez, elemanlar çalışmaz, iş çıkmaz kendisi de biliyor halbuki ama durum kendi kızı olunca işler değişiyor..
Yani böyle canım, daha 19 gün var bakalım neler duyacağım? Dün gece sabaha kadar uyuyamadım düşünmekten, sabaha karşı uyuya kalmışım en sonunda..
Kaçırcaz biz
canım bu kadar kafana takma her şey olacağına varır..
hem düğünde hem nişanda set almak da karşı tarafa ağır gelir ya durumları neyse onu yaparlar zaten..onlarda ister oğullarına her şeyin en iyisini yapmak..
sen bu 19 günde pek kulak asma denenlere, babanlada polemiğe girme haklısın de geç yoksa inada bindirir falan iyi olmaz sonra
çıkmak zorunda kaldım haber veremedim kusura bakmayın canım ama ben çıkınca olmuş resim olayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?