- 19 Nisan 2009
- 23.600
- 17.905
- 498
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
-
- #8.861
nası bişey düşünüyo doğumgünü için?
ikinize dee
kız arkadaşı için, bi şişe şarap al, git yemek hazırla, güzel de bi film ayarla önceden, yemeginizi yiyin şaraplarınızı alın film izleyin dedik. hediyeyi yarın bakacagız :26:
benim için behzat ç de sürekli gittikleri meyhane var ben orayı diziden biliyorum, çok önceden de demiştim beni oraya götüğrün erdal beşikçioğlu nun sandalyesine oturacam diyeoraya gidelim, orda fasıl da var dedi, de burhan canlı muzik eglence istiyor :26: benm kafama her ne kadar meyhane fikri daha çok yatsa bile şu aşamadı burhanın dedigini yapabilirim sanırım diye düşünüyorum :26:
bence de burhana uy senn
off onun dedigi yerde canlı muzik ve çok gürültülüdün konuşurken mevzu geçti de sakin bi yere mi gitsek dedim, yok yaa orası iyi çok eğlendik orda daha önce yine gidelim dedi şimdi erdal beşikçioğlu nun meyhanesi bir köşede, burhan bir köşede kararsızım :26: ama kesin burhanı dinlerim ben
iyi edersinnn
kuzum ben çıkıyorum, yoruldum çok ve acayip uykum geldiii
iyi geceler
hala bana adresi vermedin bu aradaa
biliyorum canım gunah oldugunu ki ben inanmam zaten, sadece iyi şeyler söyleyince hoşuma gidiyor o kadar
biz bugun iki tane kazık kadar kız, arkadaş doğum gününde sevgilisine nasıl bi supriz hazırlasın bulamadık yaaresmen kendimden utandım sonra erkekler supriz yapmıyor deriz, bizden fikir çıkmıyor ki nasıl yapsınlar
Naber :)
kız arkadaşı için, bi şişe şarap al, git yemek hazırla, güzel de bi film ayarla önceden, yemeginizi yiyin şaraplarınızı alın film izleyin dedik. hediyeyi yarın bakacagız :26:
benim için behzat ç de sürekli gittikleri meyhane var ben orayı diziden biliyorum, çok önceden de demiştim beni oraya götüğrün erdal beşikçioğlu nun sandalyesine oturacam diyeoraya gidelim, orda fasıl da var dedi, de burhan canlı muzik eglence istiyor :26: benm kafama her ne kadar meyhane fikri daha çok yatsa bile şu aşamadı burhanın dedigini yapabilirim sanırım diye düşünüyorum :26:
aman atıyorlar parayla adamı mutlu etmek işleri sahtekarlar
hala bulamadınız mı o çifte bişey valla çocuk sizin kadar uğraşmadı sevgilisi için hediyeyi de size aldırır
vayy fasıl mı
yarın hediye bakmaya gidecegiz zateno işi de bize kitledi gerçi bahaneyle ben de arada bişeyler gösteririm de bana alsınlar doğum günümde
yaa fasılı ben çok istiyorum ama burhan efendi istemiyormuşdoğum gününde damar takılınmazmış, eğlenilirmiş, o sebeple eglenmeye gidecekimişiz sana ne be adam diyecegim de olmuyor diyemiyorum
ama fasılda da gayet güzel eğleniliyor sanki sırf damar mı
ama sen kırma arkadaşını tabi o ne isterse olsun bence
ya o sanırım fasılı ben arabesk sevmiyorum diye istemiyor :26: açık açık da demedigi için tahmin edebiliyorum ancak
dün degil önceki gün konuştuk sanırım, ben ne derseniz uyarım dedim, o da canlı muzike gidelim, çok eglendik daha önce dedi ( ki o gece ben çok eglendim de beyefendi agır abi oldugu için oturdu bütün gece) ben de o zaman da dedim fasıl mı olsa falan diye, doğum gününde eglenilir öyle yerlere gidilmez dedi hem fasıla gidersek sen ıskılırsın falan dedi :26: sıkılmam arkadaş yaaa fasıla gitmek istyiyorum ben, ama bunu ona diyemiyorum
ayy belki sana sürpriz bişey hazırlıyor olmasınlar öyle bi mekanda..acaba ondan mı diretiyor
hiç sanmıyorum yaaabugun hatta o gruptan bi arkadaşımla beraberdim, behzat ç nin meyhanesi muhabbeti yapıyorduk da burhan tutturdu ya ikna etsek meyhaneye gitsek dedim, burhan supriz hazırlıyordur belki sana dedi, sonra da bolca güldüm ben
o kadar kafası basmaz onun
hiç sanmıyorum yaaabugun hatta o gruptan bi arkadaşımla beraberdim, behzat ç nin meyhanesi muhabbeti yapıyorduk da burhan tutturdu ya ikna etsek meyhaneye gitsek dedim, burhan supriz hazırlıyordur belki sana dedi, sonra da bolca güldüm ben
o kadar kafası basmaz onun
o işler hiç belli olmaz, bu kadar diretmesinin altında bişeyler olabilir
daha altı gün var sen dönüp bi daha mı ankaraya gideceksin, yoksa orda mısın haftaya kadar canm :44:
ayy çizelgem de nasıl güzel olmuş koca 3 seneyi devirdik
ben haziranın 15 ine kadar ankaradayım canım, gitmek yok burdan
ben hiç zannetmiyorum yaa, o benm orada eglendigimi bildigi için gitmek istiyor orayaadamın gözünde nasıl bi imaj çizmişsem beni tiki kızlardan sanıyor, fasıl sevebilecegime ihtimal vermiyor
ayyy maşallah sizeeee
ama kutlamaycaktınız degil mi
oo süper iyi değerlendir bu iki haftayı
benimki anlamaz kutlama falan zaten kavga ettik, çok yoruyor beni..
haberi bile yoktur bu gnden anca beni sıkıştırsın bize gelmeleri konusunda..kendine düşen şeyleri yapmaz ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?