Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

kız arkadaşı için, bi şişe şarap al, git yemek hazırla, güzel de bi film ayarla önceden, yemeginizi yiyin şaraplarınızı alın film izleyin dedik. hediyeyi yarın bakacagız :26:

benim için behzat ç de sürekli gittikleri meyhane var ben orayı diziden biliyorum, çok önceden de demiştim beni oraya götüğrün erdal beşikçioğlu nun sandalyesine oturacam diye oraya gidelim, orda fasıl da var dedi, de burhan canlı muzik eglence istiyor :26: benm kafama her ne kadar meyhane fikri daha çok yatsa bile şu aşamadı burhanın dedigini yapabilirim sanırım diye düşünüyorum :26:

bence de burhana uy senn

bence de burhana uy senn

off onun dedigi yerde canlı muzik ve çok gürültülü dün konuşurken mevzu geçti de sakin bi yere mi gitsek dedim, yok yaa orası iyi çok eğlendik orda daha önce yine gidelim dedi şimdi erdal beşikçioğlu nun meyhanesi bir köşede, burhan bir köşede kararsızım :26: ama kesin burhanı dinlerim ben

iyi edersinnn

kuzum ben çıkıyorum, yoruldum çok ve acayip uykum geldiii

iyi geceler

hala bana adresi vermedin bu aradaa

iyi edersinnn

kuzum ben çıkıyorum, yoruldum çok ve acayip uykum geldiii

iyi geceler

hala bana adresi vermedin bu aradaa

bu akşam ben de erken yatacam inşallahh hak ettim artık güzelce uyumayı

hemen whatsap tan yazıyorum bebişim adresi iyi geceler güzel ruyalar kuzum sanaa

aman atıyorlar parayla adamı mutlu etmek işleri sahtekarlar

hala bulamadınız mı o çifte bişey valla çocuk sizin kadar uğraşmadı sevgilisi için hediyeyi de size aldırır

iyiyim şükür canım sen uyku dışında tabi..havalr ısındı uykuya doyamıyorum

vayy fasıl mı

aman atıyorlar parayla adamı mutlu etmek işleri sahtekarlar

hala bulamadınız mı o çifte bişey valla çocuk sizin kadar uğraşmadı sevgilisi için hediyeyi de size aldırır

vayy fasıl mı

yarın hediye bakmaya gidecegiz zaten o işi de bize kitledi gerçi bahaneyle ben de arada bişeyler gösteririm de bana alsınlar doğum günümde

yaa fasılı ben çok istiyorum ama burhan efendi istemiyormuş doğum gününde damar takılınmazmış, eğlenilirmiş, o sebeple eglenmeye gidecekimişiz sana ne be adam diyecegim de olmuyor diyemiyorum

ama fasılda da gayet güzel eğleniliyor sanki sırf damar mı

ama sen kırma arkadaşını tabi o ne isterse olsun bence

ama fasılda da gayet güzel eğleniliyor sanki sırf damar mı

ama sen kırma arkadaşını tabi o ne isterse olsun bence

ya o sanırım fasılı ben arabesk sevmiyorum diye istemiyor :26: açık açık da demedigi için tahmin edebiliyorum ancak

dün degil önceki gün konuştuk sanırım, ben ne derseniz uyarım dedim, o da canlı muzike gidelim, çok eglendik daha önce dedi ( ki o gece ben çok eglendim de beyefendi agır abi oldugu için oturdu bütün gece ) ben de o zaman da dedim fasıl mı olsa falan diye, doğum gününde eglenilir öyle yerlere gidilmez dedi hem fasıla gidersek sen ıskılırsın falan dedi :26: sıkılmam arkadaş yaaa fasıla gitmek istyiyorum ben, ama bunu ona diyemiyorum

ayy belki sana sürpriz bişey hazırlıyor olmasınlar öyle bi mekanda..acaba ondan mı diretiyor

ayy belki sana sürpriz bişey hazırlıyor olmasınlar öyle bi mekanda..acaba ondan mı diretiyor

hiç sanmıyorum yaaa bugun hatta o gruptan bi arkadaşımla beraberdim, behzat ç nin meyhanesi muhabbeti yapıyorduk da burhan tutturdu ya ikna etsek meyhaneye gitsek dedim, burhan supriz hazırlıyordur belki sana dedi, sonra da bolca güldüm ben

o kadar kafası basmaz onun

o işler hiç belli olmaz, bu kadar diretmesinin altında bişeyler olabilir

daha altı gün var sen dönüp bi daha mı ankaraya gideceksin, yoksa orda mısın haftaya kadar canm :44:

ayy çizelgem de nasıl güzel olmuş koca 3 seneyi devirdik

o işler hiç belli olmaz, bu kadar diretmesinin altında bişeyler olabilir

daha altı gün var sen dönüp bi daha mı ankaraya gideceksin, yoksa orda mısın haftaya kadar canm :44:

ben haziranın 15 ine kadar ankaradayım canım, gitmek yok burdan

ben hiç zannetmiyorum yaa, o benm orada eglendigimi bildigi için gitmek istiyor oraya adamın gözünde nasıl bi imaj çizmişsem beni tiki kızlardan sanıyor, fasıl sevebilecegime ihtimal vermiyor

oo süper iyi değerlendir bu iki haftayı

ayyy maşallah sizeeee

ama kutlamaycaktınız degil mi

benimki anlamaz kutlama falan zaten kavga ettik, çok yoruyor beni..

haberi bile yoktur bu gnden anca beni sıkıştırsın bize gelmeleri konusunda..kendine düşen şeyleri yapmaz ama

Kim kavga etti niyee

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…