- 5 Ekim 2012
- 3.896
- 174
- 123
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
-
- #8.841
Aslındas çok fazla haksızlığa uğruyorum herkes bir iş yaparken ben 10 iş birden, çaydan kahvaltısına, temizliğine kadar..
Bütün alet ve edavatlar sorunlu, yani bir işi on kere uğraşmalı yapabiliyorum..
Bir de 200 tl istesem laf duyuyorum.
Ama bütün gün boş boş gezen kuzenime 3 bin tl veriyormuş babam bana işler kötü, ondan veremiyorum derken.
Bu işsizlikte bana 200 TL zar zor verirken (işlerimiz kötü gerçekten de) o parayı ona nasıl verebiliyor hayret ediyorum!
Yani cefasını ben, sefasını başkaları sürüyor canım, bende babam diye sesimi çıkarmıyorum..
iş yeriniz o kadar büyük mü ki kaç kişi çalışıyor :26:
canım baban da olsa maaşın, sigortanın falan olması lazım yani..3000 tl ne demek ya her ay deme sakın
Her ay ve herkes bana smuwila xxxx burada ne yapıyor diyor? Görünür de müdür pozisyonunda ama hiç birşey yaptığını görmedim.
Gidiyor deri kesiyor, gidiyor müşteriye günde 1-2 kez, muhasebe bende zaten, telefon çalar ona bile ben müsait olmam bakmaz.
Halamın oğlu olur kendisi canım, yıllardır burada, mesela herkese zam yapıldı tabii ben hariç, herkese 150-200 o kendine 300 yapmış.
Ha bi de maaşlar onda, babam bi de gizliden soruyor duymayayım diye, sen kendine ne kadar yaptın diye? Bana gelince para yok.
Bişey desem ki çok dedim, sen kıskanıyorsun onu dedi. Babam kendi tarafına çok düşkün canım, adam resmen babamı iflas ettirip ayrı bir şirket kurmaya çalışıyor, bizim sektörde, babama herkes söylüyor inanmıyor. Çalışanlar bana geliyor, gizliden kuzenimin onlara iş teklif ettiğini söylüyor. Ben bi şekilde babamın kulağına gitmesini sağlıyorum inanmıyor.
İlla iş işten geçmiş olacak anlaması için yani canım..
Artık benim de iki kuşum vaar
hadi gözün aydınnnnn :124::124::124::124::124:
Herkes öyle zannediyor zaten, istediğin saatte gelir, istediğin saatte gidersin..
Ama maalesef, doktor işim olsa babam oflayıp pofluyor, öyle hiç kafama göre girdiğimi çıktığı bilmem, sabah evden çıkış 8, işten çıkış 7.
Bir işim olsa on kere nerdesin, gelmiyor musun diye arar.
Maaş durumu hele hiç yok, zar zor harçlık alıyorum..
Aslındas çok fazla haksızlığa uğruyorum herkes bir iş yaparken ben 10 iş birden, çaydan kahvaltısına, temizliğine kadar..
Bütün alet ve edavatlar sorunlu, yani bir işi on kere uğraşmalı yapabiliyorum..
Bir de 200 tl istesem laf duyuyorum.
Ama bütün gün boş boş gezen kuzenime 3 bin tl veriyormuş babam bana işler kötü, ondan veremiyorum derken.
Bu işsizlikte bana 200 TL zar zor verirken (işlerimiz kötü gerçekten de) o parayı ona nasıl verebiliyor hayret ediyorum!
Yani cefasını ben, sefasını başkaları sürüyor canım, bende babam diye sesimi çıkarmıyorum..
Her ay ve herkes bana smuwila xxxx burada ne yapıyor diyor? Görünür de müdür pozisyonunda ama hiç birşey yaptığını görmedim.
Gidiyor deri kesiyor, gidiyor müşteriye günde 1-2 kez, muhasebe bende zaten, telefon çalar ona bile ben müsait olmam bakmaz.
Halamın oğlu olur kendisi canım, yıllardır burada, mesela herkese zam yapıldı tabii ben hariç, herkese 150-200 o kendine 300 yapmış.
Ha bi de maaşlar onda, babam bi de gizliden soruyor duymayayım diye, sen kendine ne kadar yaptın diye? Bana gelince para yok.
Bişey desem ki çok dedim, sen kıskanıyorsun onu dedi. Babam kendi tarafına çok düşkün canım, adam resmen babamı iflas ettirip ayrı bir şirket kurmaya çalışıyor, bizim sektörde, babama herkes söylüyor inanmıyor. Çalışanlar bana geliyor, gizliden kuzenimin onlara iş teklif ettiğini söylüyor. Ben bi şekilde babamın kulağına gitmesini sağlıyorum inanmıyor.
İlla iş işten geçmiş olacak anlaması için yani canım..
hellooo girlss
Selamun aleyküm :))
canım ne var ne yok
iyiyim canımmmbugun arkadaşla falcıya gittik bana baya bi gaz verdi bide üstüne bi arkadaşın sevgilisi için ne hediye alsam muhabbetine baya bi güldüm derken çok keyifliyim nedense şuan
dün kendi kendime sebepsiz aglıyordum, bugun kendi kendime sebepsiz gülşüyorumkafayı yedim ben artık :111::111:
sen nasılsın
yaa canım ne falcısı çok günah
iyiyim bende olsun heeep aynı
canım ne var ne yok
aleyküm selam
biliyorum canım gunah oldugunu ki ben inanmam zaten, sadece iyi şeyler söyleyince hoşuma gidiyor o kadar
biz bugun iki tane kazık kadar kız, arkadaş doğum gününde sevgilisine nasıl bi supriz hazırlasın bulamadık yaaresmen kendimden utandım sonra erkekler supriz yapmıyor deriz, bizden fikir çıkmıyor ki nasıl yapsınlar
süpriz bulmak benimm işimmm
ya kuzum 10 günlük sevgililer daha, ne düşünsek olmadı, arkadaş da özel bişeyler yapmak istiyor :26: valla çok çaresiz kaldık bugun, bi sürü de dalga geçti bizimle kadının odunu da hiç çekilmiyormuş diye
he heeee
en son dedim ki o arkadaşa, 3 yıllık arkadaşınım, sen git 10 günlük kıza düşün ne yapacam diye, beni düşünmeburnundan getirecem senin dedim
beni doğum günümde behzat ç nin gittigi meyhaneye götüğrmeye karar verdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?