• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

iveeeettttt :3:

sen sözlendin, ceren sözlendi, sizin işiniz kalmadı artık bu topikteee :35:

o zaman ben bu topiğe hiç giremem kiii :30::30::30:

tamam tamam azıcık kıyarım söz :27::27:

Caktirmayalim hic bizde bu topigin uyeleriyiz :) sohbet icin senin topigine de geliriiz :)

Tamam o zaman sözü aldim anlastik :D

Kizlar ben yatıyorum artik temizlik yoruyor uykum geldi :) size iyi sohbetler iyi geceleeer gorusmek uzere :))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Caktirmayalim hic bizde bu topigin uyeleriyiz :) sohbet icin senin topigine de geliriiz :)

Tamam o zaman sözü aldim anlastik :D

Kizlar ben yatıyorum artik temizlik yoruyor uykum geldi :) size iyi sohbetler iyi geceleeer gorusmek uzere :))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

iyi uykular sözlü hatun :1::1: güzel ruyalar :16::16:

ben bu topiğe sözlenecem diye gireyim hele hepinizin kafasının etini yiyeem valla ben napacam diye :27: bilirsin ben biraz da kararsız bir insanım :35:

ayyy vallaaa ben gerekirse atlar sakaryaya gelirim tatlımm, sen yeter ki o aşamaya gel de canlı desteğe de gelirim ben :16::16:

anaammm tam yatıyordum bunu görünce durdum bir an :53::53: noldu kiii :53::53:

Boşver yat sen canım çok önemli değil.
Aramıyor beni. Sürekli yok o oldu yok bu oldu yok şu oldu insan 1 dk da arayamaz mı ya nasılsın deyip kapatamaz mı. Bana: "noldu o 1 dk aramadığımda öldünmü, hastamıydın, ölüm döşeğinde miydin "deyip durdu. Ağzımdan bir laf çıkıyor 10 laf işitiyorum sürekli. Beni aramak o kadar da mühim değil yani yoksa pekala 1 dk bulabilir.

Aramıyor beni. Sürekli yok o oldu yok bu oldu yok şu oldu insan 1 dk da arayamaz mı ya nasılsın deyip kapatamaz mı. Bana: "noldu o 1 dk aramadığımda öldünmü, hastamıydın, ölüm döşeğinde miydin "deyip durdu. Ağzımdan bir laf çıkıyor 10 laf işitiyorum sürekli. Beni aramak o kadar da mühim değil yani yoksa pekala 1 dk bulabilir.

:26::26::26:

canım, ama sen anlatıyorsun seninkinin ne kadar yoğun ve yorucu çalıştığını..

birazcık alttan alsan :26:

ahh erkekler de bizim gibi baksa dünyaya hiç sorun olmayacak da bakmıyorlar işte bu bir gerçek :26: ona göre 1 dk arasa doğru düzgün konuşamayacagı için gerek duymuyordur ona, sevmediginden istemediginden degil akıl edemediginden yani :50: hallolur kuzum ufak bir sorun bu, üstelik askerlikten de kaynaklı, eminim dönünce düzelecektir :34:

:26::26::26:

canım, ama sen anlatıyorsun seninkinin ne kadar yoğun ve yorucu çalıştığını..

birazcık alttan alsan :26:

Ne kadar yoğun olsada 1 dk ya sadece 1 dk. Hep gecenin bir köründe arıyor. Bütün gün tek başıma kalıyorum. Onu anlamıyormuşum. O beni anlıyormu acaba. Artık bunu söylemeyi de bıraktım. Açmayacam ağzımı nasılsın,ne yaptın görüşürüz den başka bişey demeyecem ona. Yeter artık. :85:

ahh erkekler de bizim gibi baksa dünyaya hiç sorun olmayacak da bakmıyorlar işte bu bir gerçek :26: ona göre 1 dk arasa doğru düzgün konuşamayacagı için gerek duymuyordur ona, sevmediginden istemediginden degil akıl edemediginden yani :50: hallolur kuzum ufak bir sorun bu, üstelik askerlikten de kaynaklı, eminim dönünce düzelecektir :34:

İstemiyorum aramasın. Gitsin tüm gün onun aramasını beklemeyen birini bulsun..

Ne kadar yoğun olsada 1 dk ya sadece 1 dk. Hep gecenin bir köründe arıyor. Bütün gün tek başıma kalıyorum. Onu anlamıyormuşum. O beni anlıyormu acaba. Artık bunu söylemeyi de bıraktım. Açmayacam ağzımı nasılsın,ne yaptın görüşürüz den başka bişey demeyecem ona. Yeter artık. :85:

anlıyorum seni canımm... ama biz burda onların içerde neler yaşadıklarını gerçekten bilmiyoruz...

şu askerlik bitene kadar, sık dişini, sonra acısını çıkarırsınn :27:

Back
X