- 19 Nisan 2009
- 23.600
- 17.905
- 498
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
- #9.061
gircen girceeeen
ben hissediyorumm
"Kadere inanırım olacak olacak..."![]()
ben bu topiğe sözlenecem diye gireyim hele hepinizin kafasının etini yiyeem valla ben napacam diye

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gircen girceeeen
ben hissediyorumm
"Kadere inanırım olacak olacak..."![]()
iveeeettttt
sen sözlendin, ceren sözlendi, sizin işiniz kalmadı artık bu topikteee![]()
o zaman ben bu topiğe hiç giremem kiii
tamam tamam azıcık kıyarım söz![]()
Caktirmayalim hic bizde bu topigin uyeleriyiz :) sohbet icin senin topigine de geliriiz :)
Tamam o zaman sözü aldim anlastik
Kizlar ben yatıyorum artik temizlik yoruyor uykum geldi :) size iyi sohbetler iyi geceleeer gorusmek uzere :))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ben bu topiğe sözlenecem diye gireyim hele hepinizin kafasının etini yiyeem valla ben napacam diyebilirsin ben biraz da kararsız bir insanım
![]()
ayyy vallaaa ben gerekirse atlar sakaryaya gelirim tatlımm, sen yeter ki o aşamaya gel de canlı desteğe de gelirim ben![]()
ayyy bunu çok isterim biliyorsun degil mii![]()
o zaman sana söz olsun
eğer senin söz zamanlarında hala gebzede olursam, desteğe gelicem mutlakaa![]()
eveeeett, önümüzdeki 1 sene içinde sözlen, ben de yanında olayımmbenim bir an önce sözlenmem lazım o zaman sanırm![]()
eveeeett, önümüzdeki 1 sene içinde sözlen, ben de yanında olayımm![]()
inşallaahhh![]()
şekerim ben yavaştan yatayım musadenle![]()
Tartıştık.. Ben artık tepki bile veremiyorum çok sıkıldım. Bıktım artık.
Tartıştık.. Ben artık tepki bile veremiyorum çok sıkıldım. Bıktım artık.
anaammm tam yatıyordum bunu görünce durdum bir annoldu kiii
![]()
Boşver yat sen canım çok önemli değil.
Aramıyor beni. Sürekli yok o oldu yok bu oldu yok şu oldu insan 1 dk da arayamaz mı ya nasılsın deyip kapatamaz mı. Bana: "noldu o 1 dk aramadığımda öldünmü, hastamıydın, ölüm döşeğinde miydin "deyip durdu. Ağzımdan bir laf çıkıyor 10 laf işitiyorum sürekli. Beni aramak o kadar da mühim değil yani yoksa pekala 1 dk bulabilir.
Boşver yat sen canım çok önemli değil.
Aramıyor beni. Sürekli yok o oldu yok bu oldu yok şu oldu insan 1 dk da arayamaz mı ya nasılsın deyip kapatamaz mı. Bana: "noldu o 1 dk aramadığımda öldünmü, hastamıydın, ölüm döşeğinde miydin "deyip durdu. Ağzımdan bir laf çıkıyor 10 laf işitiyorum sürekli. Beni aramak o kadar da mühim değil yani yoksa pekala 1 dk bulabilir.
:26::26::26:
canım, ama sen anlatıyorsun seninkinin ne kadar yoğun ve yorucu çalıştığını..
birazcık alttan alsan :26:
ahh erkekler de bizim gibi baksa dünyaya hiç sorun olmayacak da bakmıyorlar işte bu bir gerçek :26: ona göre 1 dk arasa doğru düzgün konuşamayacagı için gerek duymuyordur ona, sevmediginden istemediginden degil akıl edemediginden yanihallolur kuzum ufak bir sorun bu, üstelik askerlikten de kaynaklı, eminim dönünce düzelecektir
![]()
Ne kadar yoğun olsada 1 dk ya sadece 1 dk. Hep gecenin bir köründe arıyor. Bütün gün tek başıma kalıyorum. Onu anlamıyormuşum. O beni anlıyormu acaba. Artık bunu söylemeyi de bıraktım. Açmayacam ağzımı nasılsın,ne yaptın görüşürüz den başka bişey demeyecem ona. Yeter artık. :85: