• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

yani nişandan sonra onlara ziyarete gideceğiz ve bohçayı vereceğiz öyle mi :44::44:

Evet canım, her yörenin adeti farkı oluyor ama gözlemlediğim genelde bu şekilde, mesela arkadaşımın bohçası nişandan önce gelmişti çünkü nişanını salon da yapmıştı, 1 hafta önce falan yanlış hatırlamıyorsam? Nişandan sonra ki haftasonu da onlar götürmüşlerdi. :31:

Evet canım, her yörenin adeti farkı oluyor ama gözlemlediğim genelde bu şekilde, mesela arkadaşımın bohçası nişandan önce gelmişti çünkü nişanını salon da yapmıştı, 1 hafta önce falan yanlış hatırlamıyorsam? Nişandan sonra ki haftasonu da onlar götürmüşlerdi. :31:

ablamda da öyle olmuştu ama ne bileyim bende o akşam elleri boş dönmesinler diye vermek aklıma geldi şimdi :27:

En beğendiğim gelinlikler Zuahir Murad imzalı tasarımlardır.. :16:

$images (6).webp$Zuhair-Murad4.webpEki Görüntüle 1144261 $tumblr_mfmg8fhlK71s1wvbeo3_400.webp

Am direkt bir modelin aynısını yaptırmak yerine (çünkü aynısı olması neredeyse imkansız bana göre)
Kendime has birşeyler olmasını düşünüyorum..
Tarzım da az çok belli, romantik yapı da bol dantelli, asla kabarık ve taş, inci detayı olmayan, rengi kreme çalan, nostaljik tarz da bir gelinlik hayal ediyorum..
:31:
Ha bir de, eldiven de istiyorum dantelli, tüllü müllü..
Fotoğraf çekimlerinde çok hoş görünüyor.. :16:

$sassi-holford-wedding-dress-2012-bridal-gowns-couture-lace-sleeves__full.webp$images (4).webp$images (5).webpEki Görüntüle 1144258

Son düzenleme:
En beğendiğim gelinlikler Zuahir Murad imzalı tasarımlardır.. :16:

Eki Görüntüle 1144259 Eki Görüntüle 1144260 Eki Görüntüle 1144261 Eki Görüntüle 1144262

Am direkt bir modelin aynısını yaptırmak yerine (çünkü aynısı olması neredeyse imkansız bana göre)
Kendime has birşeyler olmasını düşünüyorum..
Tarzım da az çok belli, romantik yapı da bol dantelli, asla kabarık ve taş, inci detayı olmayan, rengi kreme çalan, nostaljik tarz da bir gelinlik hayal ediyorum..
Ha bir de, eldiven de istiyorum dantelli, tüllü müllü..
Fotoğraf çekimlerinde çok hoş görünüyor.. :16:

Eki Görüntüle 1144255 Eki Görüntüle 1144256 Eki Görüntüle 1144257 Eki Görüntüle 1144258

Ben senin profil fotoğrafndakine bayılıyorum :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

haberler güzel :66: annem konuşmuş babamla tama gelsinler tabi tanışalım demiş, ama önce abisine de soralım demiş :62: yani pazar abim çalışmazsa eğer çağıracağız :32:

ahh kuzum sağol inş her şey hallolurda rahatlarım hayırlısıyla :16:

aynen bende burada çok rahatım değişik biri girdiği zaman sohbete sinir oluyorum :52: bizim grubumuz bi tane :16:

Haberler iyi gibi canım hadi hayirlisi olsun sevindim :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

haberler güzel :66: annem konuşmuş babamla tama gelsinler tabi tanışalım demiş, ama önce abisine de soralım demiş :62: yani pazar abim çalışmazsa eğer çağıracağız :32:

aaaaaaaaaa, çok sevindiiimmm :32::32: hadi inşallah abin de pürüz çıkarmaz da gelirler pazar günü :32:

benim gelinlikte henüz öyle işte bu dediğim bişey olmadı henüz, zaten ben diktirme olayına asla girmem, hazırlardan bakarım, o yüzden kafamda bişey tasarlamıyorum :31: ama dün face'de şu modeli paylaşmış bi arkadaş, hoş gözüktü gözüme :31:

$10304706_548378138601250_1323724228573093756_n.webp

2. modeli çok beğendim, moda insanın kendi beğendiği, üzerine yakıştırdığıdır. Mesela prenses gelinlikler çıktı üstü taşlı, altı tül etekli gelinlikler ben yine de dantelden vazgeçmedim.. :16:

Evet ama iki arkadaşım evlendi bu sene ikisininde böyle uzun kol dantel şimdi aynı olsun istemiyorum:26:

Eki Görüntüle 1144743 Eki Görüntüle 1144744 Eki Görüntüle 1144745

Sonucusu cerkes gelinligi :16:
Baba tarafim cerkes olduugu icin kinamda cerkes gelinligi giymeyi dusunuyorum

Altakkinin de islemeleri cok guzel :16:

$17984_286426128127851_636541343_n.webp$images (8).webp$Untitled-1.webp$images (9).webp$images (7).webp

Çok değişik olur, bence mutlaka giymelisin canım..
Bizim kınalarımız da böyle şalvarlar giyilir..
Allah nasip ederse bende giymek istiyorum..:21:
Evet ama iki arkadaşım evlendi bu sene ikisininde böyle uzun kol dantel şimdi aynı olsun istemiyorum:26:

Sende kolsuz dantel ya da kayık yaka yarım kol giyersin canım, eğer içinden dantelli giymek geliyorsa tabii, açıkçası ne istiyorsan onu giy. En yakın arkadaşım da giymiş olsa, sonuçta benim içimdeki neyse bende onu giymek isterim, sırf ondan görmüş olmamak için hiç aklımda olmayan bişeyi en özel, en güzel, bir defa yaşayacağım bir gün de giymek istemem canım.. :50:

Son düzenleme:
Back
X