• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

Eki Görüntüle 1144787 Eki Görüntüle 1144788 Eki Görüntüle 1144789 Eki Görüntüle 1144790 Eki Görüntüle 1144800

Çok değişik olur, bence mutlaka giymelisin canım..
Bizim kınalarımız da böyle şalvarlar giyilir..
Allah nasip ederse bende giymek istiyorum..:21:

Sende kolsuz dantel ya da kayık yaka yarım kol giyersin canım, eğer içinden dantelli giymek geliyorsa tabii, açıkçası ne istiyorsan onu giy. En yakın arkadaşım da giymiş olsa, sonuçta benim içimdeki neyse bende onu giymek isterim, sırf ondan görmüş olmamak için hiç aklımda olmayan bişeyi en özel, en güzel, bir defa yaşayacağım bir gün de giymek istemem canım.. :50:

evet aslında çok haklısın bu dantle kolları çok beğeniyorum çok zarif duruyorlar.. Kayık yaka benim hep aklımda onlarıda çok beğeniyorum.. İlk modeli iki senedir istiyorum o konuda tek sıkıntım kol olur sanırım çok incecik kollarım yok açıkçası:1: Olmadı denerim deneyerek seçerim zaten daha çok var önümde daha nişan var:25:

oooo bi sürü gelimlik modelleri paylaşılmış :27::27:

arşivimi bi tarayım da bu akşam ben de koyarım bikaç resim o zaman :1: gerçi ben hiç evlenemeeycem ama olsun yine de hayal kurmak da yasak degil ya :ssz:

oooo bi sürü gelimlik modelleri paylaşılmış :27::27:

arşivimi bi tarayım da bu akşam ben de koyarım bikaç resim o zaman :1: gerçi ben hiç evlenemeeycem ama olsun yine de hayal kurmak da yasak degil ya :ssz:

Bence sen cok güzel bi gelin olacaksin :) sunum bitti mi ? =)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bugunku kısmı hallettik, haftaya asıl teslim var :18::18:

bence ben gelin falan olmayacam, hatta istemiyorum da gelin olmayı, bekar kalacam ben :19::19:

Ayy bide asıl teslim mi var daha :/ isteyeceksinn ! :) Bende dugunune geliym ankarada olursa :)) pasta yiycem tamamen kendi cikarlarimi dusunuyorum bak :D

iki gün sonra doğcan bi kere niye keyifsizmişsin :19: yemek falan yiyemiyomusun, bende açtım çok yedim, karnımda garip hareketler var :53: evdeysen bişeyler atıştırıp doğruu yatağa gidiyosun :20:

Sen nasil oldun luna en son 2.5 saat uyudugunu gördüm hastaydin sanki iyilestin mi bakiym :)

Sen nasil oldun luna en son 2.5 saat uyudugunu gördüm hastaydin sanki iyilestin mi bakiym :)

canımmm
:16::16:
Doktora gittim bugünn, ağrım daha az ama geçmesine var daha en az 1 hafta beklemem lazım, ama çok şükür ağrı kesiciler işe yarıyorr :16:

Ayy bide asıl teslim mi var daha :/ isteyeceksinn ! :) Bende dugunune geliym ankarada olursa :)) pasta yiycem tamamen kendi cikarlarimi dusunuyorum bak :D

adapazarında olursa da gelsene :27:

ama yine de evlenmeyecem ben, sana pasta alırım :19:

iki gün sonra doğcan bi kere niye keyifsizmişsin :19: yemek falan yiyemiyomusun, bende açtım çok yedim, karnımda garip hareketler var :53: evdeysen bişeyler atıştırıp doğruu yatağa gidiyosun :20:

yemek birazdan yiyecem annem ancak geldi :ssz: sonra da uzanıp biraz laptopta takılırım sonra uyurum :ssz:

ayrıca doğum günüme bekledigim adam gelmeyebilirmiş, nesine sevineyim doğum günüm geliyor diye :24::24:

canımmm
:16::16:
Doktora gittim bugünn, ağrım daha az ama geçmesine var daha en az 1 hafta beklemem lazım, ama çok şükür ağrı kesiciler işe yarıyorr :16:

Geçmiş olsun canimm insallah iyi olursun bi an once :(( ağrı kesiciler ise yariyosa sorun yok 2.5 saatten fazla uyursun en azindan uykusuz kalmazsin :))

adapazarında olursa da gelsene :27:

ama yine de evlenmeyecem ben, sana pasta alırım :19:

yemek birazdan yiyecem annem ancak geldi :ssz: sonra da uzanıp biraz laptopta takılırım sonra uyurum :ssz:

ayrıca doğum günüme bekledigim adam gelmeyebilirmiş, nesine sevineyim doğum günüm geliyor diye :24::24:

Olmaz düğün pastasi baska :) sozlumle gelebiliriiiz uzak demezse tabi :D bu arada kim gelemiyor dogum gunune oraya takildim ben :O

Gelmezse gelmesin:19:, senin doğum günün olacak senin günün, kimseye ihtiyacın yok Allah sana hayırlısını elbet verecektir, Senin mutluluğum başkalarına bağlı olmamalı, sen sen olduğun için bu hayatta var olduğun için mutlu olmalısın.
Geçmiş olsun canimm insallah iyi olursun bi an once :(( ağrı kesiciler ise yariyosa sorun yok 2.5 saatten fazla uyursun en azindan uykusuz kalmazsin :))

Sağol canımm:16: evet çok şükür bugun 8-9 saat uyudum nerden baksan :1:

Son düzenleme:
Gelmezse gelmesin:19:, senin doğum günün olacak senin günün, kimseye ihtiyacın yok Allah sana hayırlısını elbet verecektir, Senin mutluluğum başkalarına bağlı olmamalı, sen sen olduğun için bu hayatta var olduğun için mutlu olmalısın.

Sağol canımm:16: evet çok şükür bugun 8-9 saat uyudum nerden baksan :1:

Sevindim canim daha iyi olursun insallah bi an once :)

Olmaz düğün pastasi baska :) sozlumle gelebiliriiiz uzak demezse tabi :D bu arada kim gelemiyor dogum gunune oraya takildim ben :O

senin sözlün o zamana kadar eşin olur bence :27:

gelemeyen şahıs da burhan efendi :19::19:

çalıştıgı yer çok karışık bu aralar, anlıyorum onu trip de atmıyorum ama yine de gelemem deyip kestirip atması hiç hoşuma gitmedi :20: eğer o akşam da bizim hala mekanda oldugumuz bir saatte işten çıkar da yanımıza uğramazsa kapımda yatsa da işim olmaz o saatten sonra, seçim onun :ssz:

senin sözlün o zamana kadar eşin olur bence :27:

gelemeyen şahıs da burhan efendi :19::19:

çalıştıgı yer çok karışık bu aralar, anlıyorum onu trip de atmıyorum ama yine de gelemem deyip kestirip atması hiç hoşuma gitmedi :20: eğer o akşam da bizim hala mekanda oldugumuz bir saatte işten çıkar da yanımıza uğramazsa kapımda yatsa da işim olmaz o saatten sonra, seçim onun :ssz:

Hic belli olmaz o isler bakarsın sen sak diye evlenirsin :)) o da abartti ama artik sanki butun isleri burhan mi yapıyor bu kacinci yahu :/

Hic belli olmaz o isler bakarsın sen sak diye evlenirsin :)) o da abartti ama artik sanki butun isleri burhan mi yapıyor bu kacinci yahu :/

yaa çalışmasına bişey diyemiyorum kuzum onun suçu degil sonuçta, resmi kurum bi de öyle kaytaramaz da :50: bak bugun bile bu saat oldu hala çalışıyormuş şimdi konuştuk :26: ama o gün için dedigm gibi eger erken çıkarda gelmezse benm kafamda biter bu iş :34:

sizin düğün ne zaman kız, ben bi bakayım o arada evlenebilir miyim :33::33:

yaa çalışmasına bişey diyemiyorum kuzum onun suçu degil sonuçta, resmi kurum bi de öyle kaytaramaz da :50: bak bugun bile bu saat oldu hala çalışıyormuş şimdi konuştuk :26: ama o gün için dedigm gibi eger erken çıkarda gelmezse benm kafamda biter bu iş :34:

sizin düğün ne zaman kız, ben bi bakayım o arada evlenebilir miyim :33::33:

O da doğru ama ne biliym bi firsat bulmali :/ erken çıkarsa gelir herhalde ya gelmeli yani :) ben okulu bitirip is bulunca anca bizim düğün :( en erken seneye eylül gibi yani :)

Back
X