• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

gayet güzel olur canım şal :31: ben hep şal alırım zaten düğünlerde elbise üzerine :34:

he heeee :27::27::27: kıskanmayalımmm :33::33:

ayyy böyle şeyler duyunca çok seviniyorum yaa :16: teşekkür ederim canımm :16::16:

:53::53::53:
doğru yaa havalar her yerde kötü dimi :53: düğün kapalı mekanda olacak dimi canım :26: bence ceket giysen de olur içeride çıkartırsn :34:

gizeme dün gece whatsap tan canlı yayın yaptım da ondan biliyor canım :1: yukarıda yazdım ama istersen hepsini ayrı ayrı tekrar anlatabilirim hiç sorun degil :1::1::1:

şal olur canım ceket için hava sıcak :31:
bende geçen gün arkadaşımın düğününe gidrken şal aldım elbisemin üstüne yağmur çoktu o gün hemde :31:

şal al bence canım tek derdin bu olsun:16:

Ona uygun şal bulamadım evde en son arkadaşıma gittim ondan aldım ay herşeyi düşünmk zorunda kalıyorsun resmen:27:

Cuma ve cumartesi harika geçti canım biz onlara gittik güldük eğlendik dün de düğünden sonra 12ye kadar onlardaydım çok güzeldi sözlümde çok mutluydu:16:

Canım ne guzel hersey yolunda sevindim senin adına hep boyle mutlu olursunuz insallah sorunsuz olur hersey :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back
X