- 19 Nisan 2009
- 23.600
- 17.905
- 498
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
- #10.201
ben çıkıyorum kızlar azcık ders çalışıyımm:18:
iyi çalışmlaar canım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben çıkıyorum kızlar azcık ders çalışıyımm:18:
ooo daha vardı ayrıntı baya akşam yazarIm onlarıdaşimdi gidip pasta börek yapcam
öyle yaptım ki utansın diye bakalım nolacak, bişey olmayacağına emimin aslında ama umut fakirin ekmeği misali![]()
Margaaaaaaaaaaa![]()
Napıyorsunuz şekerler..
anlamsızca internette surf yapıyorumsen napıyosun
![]()
Benim de çok fena ağrım var..kasıklarım ağrıyo
gayet güzel olur canım şalben hep şal alırım zaten düğünlerde elbise üzerine
he heeeekıskanmayalımmm
![]()
ayyy böyle şeyler duyunca çok seviniyorum yaateşekkür ederim canımm
doğru yaa havalar her yerde kötü dimidüğün kapalı mekanda olacak dimi canım :26: bence ceket giysen de olur içeride çıkartırsn
gizeme dün gece whatsap tan canlı yayın yaptım da ondan biliyor canımyukarıda yazdım ama istersen hepsini ayrı ayrı tekrar anlatabilirim hiç sorun degil
![]()
şal olur canım ceket için hava sıcak
bende geçen gün arkadaşımın düğününe gidrken şal aldım elbisemin üstüne yağmur çoktu o gün hemde![]()
şal al bence canım tek derdin bu olsun![]()
Ona uygun şal bulamadım evde en son arkadaşıma gittim ondan aldım ay herşeyi düşünmk zorunda kalıyorsun resmen![]()
neyse ki sözlünün gönlünü yaptın canım surat asmadan mutlu mesut bir düğün olmuştur![]()
Cuma ve cumartesi harika geçti canım biz onlara gittik güldük eğlendik dün de düğünden sonra 12ye kadar onlardaydım çok güzeldi sözlümde çok mutluydu![]()
hep böyle mutlu olun inşallah canımm![]()
selenin misafirleri gelmiştir şimdi nasıl geçiyordur acaba :18:
Aminn inşallah
Bugün mü geliyorlardı midesinde kelebekler uçuyordur şimdi onun![]()
saat 8 gibi geleceklerdi, şimdi ortada koştururyordur selencik![]()
Gittikleri zaman gelip özet geçse bari biz burda merak ediyoruz![]()
saat 8 gibi geleceklerdi, şimdi ortada koştururyordur selencik![]()
Cuma ve cumartesi harika geçti canım biz onlara gittik güldük eğlendik dün de düğünden sonra 12ye kadar onlardaydım çok güzeldi sözlümde çok mutluydu![]()
pazartesi sabah girerim ancak demişti sanırımyarın öğrenecegiz artık herşeyi
![]()