• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

bugün eve gelirken bir nikah şekeri dükkanının önünden geçiyordum, vitrinde şu nişan konuşma balonlarından gördüm, merak ettim, girip sorayım dedim, tanesine 3,5 lira dediler :26:

bir de nişan hatırası gibi çerçeveler var ya, örnekteki gibi, onlardan da sordum, 25 lira dediler :16: nette en ucuzu 50 liradan başlıyordu o çerçevelerin :52:

Eki Görüntüle 1152901

Evet canim nette daha pahalilar

bugün eve gelirken bir nikah şekeri dükkanının önünden geçiyordum, vitrinde şu nişan konuşma balonlarından gördüm, merak ettim, girip sorayım dedim, tanesine 3,5 lira dediler :26:

bir de nişan hatırası gibi çerçeveler var ya, örnekteki gibi, onlardan da sordum, 25 lira dediler :16: nette en ucuzu 50 liradan başlıyordu o çerçevelerin :52:

Eki Görüntüle 1152901

Çok şekerler canım ya bende istiyordum da nişan için artık sen alsana söz için:16::16:

Canim zide dekor diye google a yaz orda var bu tepsilerden benim aldigimin pembesi vardi birde diger begendigim modelin aynisi var hem kucugu hem buyu ama biraz daha pahallilar

Keşke daha önce haberim olsaydı çok beğendim ben de alırdım:26: Şimdi nişan da hazır tepsi varken tekrar almak da istemiyorum ama bakalım kısmet:26: Senin de sözüne az kalmış:16:

bişiler kesinleşmiş olsa alırdım hemeeen :31::31:

Bence kesinleşmesini bekleme canım.. Ben öyle yaptım çok pişmanım.. Keşke alsaymışım keşke yapsaymışım dediğim öyle çok şey kaldı ki.. Sonra belli tarih belli olunca elin ayağına dolaşacak bir çok şeyi unutacaksın yada vaktin imkanın yetmeyecek..:26:

Bence kesinleşmesini bekleme canım.. Ben öyle yaptım çok pişmanım.. Keşke alsaymışım keşke yapsaymışım dediğim öyle çok şey kaldı ki.. Sonra belli tarih belli olunca elin ayağına dolaşacak bir çok şeyi unutacaksın yada vaktin imkanın yetmeyecek..:26:

öyle mi diyosunnn :31::31::31:

eee o zaman alayım ben de yavaştan bişiler :31::31:

Eki Görüntüle 1152901

ben instagram da bir hesap takip ediyorum da 100 tl demişti orda bu çerçevelere, biz komşunun oğlunun doğum günü için sordugumuzda :53: 25 tl hiç bişey degil yaa :30:

böyle yazıda yazıyorlar mı üzerine onu sonradan biz mi ekliyoruz acaba :44:

ben de şimdiden başlayım mı hazırlıklara :27: annem iyice delirdi bizim kız desin :27::27:

ben instagram da bir hesap takip ediyorum da 100 tl demişti orda bu çerçevelere, biz komşunun oğlunun doğum günü için sordugumuzda :53: 25 tl hiç bişey degil yaa :30:

ben de şimdiden başlayım mı hazırlıklara :27: annem iyice delirdi bizim kız desin :27::27:

Başla tabi elbet evlencen:27::27::33:

evet 25 lira çok ucuzzz :16: benim baktığım yerde isme özel değildi ama, isme özel ounca fiyat artıyor demek ki :26:

sana en son whatsap tan bişey yazdım hiç görmedin beni :14::14:

yazdımmm :26:

çeyiz hazırlıgım var tabi dee tutup da söz baloncugu nişan çerçevesi falan da alırsam valla evden atar annem beni :27::27: ama sizden görünce heves ediyorum yaa, benm de bir an önce olsun artık :41::41:

İnşallah canım inşallah ben bile çok mutlu olcam valla:16::16:

Olsun cnm baska guzel seylerde var sitede

Kısmet canım kısmet hiç sanmıyorum ben:26:

amiinnnn :52::52:

şu gündemin artık durulması lazım yaa, resmen gündemdeki olaylar benim saadetimi engelliyorr :52::52::52:

Çooook zoooooooooorrr:26::47:

Hahaha ay keyfimden çatlayabilirim:27::27::27: Tam konuşuyoruz mesaj atmayı kesti bir saat boyunca yazmadı bende tek kelime yazmadım sonra cevap yazdı biri gelmiş nette sorun varmış ondan yazamamış.. Ben de yarım saat boyunca cevap vermedim aşkım ordamısın yazdı yine cevap yazmadım uyudun mu :( yazdı bu sefer uyumadığımı bilsin diye sadece tamam hayatım yazdım :52::52::52: Nerelederdeydin yazmış bende film izliyordum görmemişim yazdım:27::27::27: Tamam yazdı güldü hahaha ay nasıl keyiflendim nasıl anlatamam :27::27::27: Şimdi cevap vermeyi de düşünmüyorum 11de iyi geceler mesajı atıyorum nasılsa yeter ona:27:

Back
X