- 13 Aralık 2009
- 10.762
- 1.987
- 448
- 38
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
- #10.641
merak etmiyor mu hiç ne konuşuyorsunuz diye![]()
anlatıyorummm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merak etmiyor mu hiç ne konuşuyorsunuz diye![]()
anlatıyorummmbiliyo sizi
![]()
amaann herşeyi de bilemelerine gerek yok zaten![]()
ayyy kızlar alemsinizzz![]()
anlatıyorummmbiliyo sizi
![]()
anaaaane anlattın benim hakkımdaa
![]()
Evet bencede sonra bıdı bıdı çekemem valla
E canım senin sevgilin açık görüşlüBen daha üye olmadan bir kaç kere anlattım bak neleri var diye kötü şeyleri anlatınca iyi güzel bak beterin beteri var diye pek mutlu oluyor ama iyi şeyleri anlatınca bırak elalemi anlatma bana oluyor çok ironik bence
![]()
Evet bencede sonra bıdı bıdı çekemem valla
E canım senin sevgilin açık görüşlüBen daha üye olmadan bir kaç kere anlattım bak neleri var diye kötü şeyleri anlatınca iyi güzel bak beterin beteri var diye pek mutlu oluyor ama iyi şeyleri anlatınca bırak elalemi anlatma bana oluyor çok ironik bence
![]()
herşeyiiii![]()
he heeee
ben de yapıyorum onu çokça yaaa, burda okuduğum şeyleri döndürüp dolaştırıp ona soruyorummbizim başımıza bu gelse sen ne dersin ne yaparsın falan filan diyee
![]()
diyorum işte herşeyi bilmeseler de olur
yaa erkek mantıgı iştee, gör bak benden kötüleri de varmış derler ama kendilerinden iyileri hiç görmzler![]()
Ben bu çocuğa Aşığımmmmm beeeSaat 11de her gece mesaj atıyorum ya iyi geceler diye şimdi mesaj attım daha teli elimden bırakmadan cevap geldi meğer bekliyormuş kıyamam yaaaaaaaa
![]()
hee baya tanışıyor gibiyiz yani şuan![]()
Ne güzel işte ya![]()
Ben bu çocuğa Aşığımmmmm beeeSaat 11de her gece mesaj atıyorum ya iyi geceler diye şimdi mesaj attım daha teli elimden bırakmadan cevap geldi meğer bekliyormuş kıyamam yaaaaaaaa
![]()
hemen yumuşama kızzdur bu daha ilk gün bikaç gün bu tavrın devam etmeli ki anlasın seni üzdüğünü bi daha tekrarlamasın
hemen yumuşadın
![]()
heee öle vallaaaa
ayyyy kıyamammm![]()
heee öle vallaaaa![]()
Ah ahKim dedi devam etmeyeceğini bir hafta geç cevap verecdeğim tatlım merak etme sen sadece
Şimdi çok iyiyiz soğuk olmuyorum ama bir hafta mesajlarına geç yazacağım yarında arkadaşıma gideceğim zaten merak eder durur
![]()
Ben de kıyamammm dedim ama Nurdan kızdı bana![]()
konuştugunuzda selam söyle o zaman enişteye
bide askerin duası kabul olurmuş derler benim için dua etsin de sizin düğüne burhanla geleyim ben
soğuk olma zaten canım, bi işin varsa eğer koşa koşa msj ına cevap yazma önce işini hallet meselaaynı onun yaptıgı gibi
kızmadım kii hemen yumuşama dedim sadecesen yumuşak kalplisin çünkü
![]()
konuştugunuzda selam söyle o zaman enişteye
bide askerin duası kabul olurmuş derler benim için dua etsin de sizin düğüne burhanla geleyim ben
![]()
Hhaha ay canım işi geçtim ben banyoda bile cevap yazıyorum onaAfedersin lavaboda bile yazıyorum yani
![]()
Hhaha ay canım işi geçtim ben banyoda bile cevap yazıyorum onaAfedersin lavaboda bile yazıyorum yani
![]()
tamam derimmmm![]()
eee sen de işin b.kunu çıkarmışınnn amaaaa![]()
bende banyoya telefonla girerdim vallaelim ıslakken dokunmazdım tel e ama yine de sadece yıkanırken cevap yazmazdım yani yaklaşık 10 dk falan maksimum
![]()
Heh işte ben elimi havluya silip de yazıyorum 10 dk yok yani![]()
yalnız bu 1 hafta baya şok olacak seninki içinadam resmen alıştıgının dışına çıkacak
![]()
Hahaha e haketti ama canımKızlar ya ben size bir şey sorayım saçımı kestirmek kahkül yaptırmak istiyorum
Eki Görüntüle 1153079
Tam olarak böyle.. Hayalim diyebilirim ama bana yakışır mı bilemiyorum.. Herkes alnın dar diyor ama bu kızında geniş değil ki bilemedim ya:44: