- 5 Ekim 2012
- 3.896
- 174
- 123
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
-
- #11.181
annele beraber yaptık canım çok kolay oluyor yanında sabunlarda olcak
tam benim istediklerim havlu ve sabun nasıl yapıyorsun anlatır mısın canım o püskül ve sabun olayını
oo erkenciyiz günaydın tatlım
havluları normal aldık işte canım :)
evde renkli ipler kurdeleler var annem oya yapmayı pek severde
havlulara uygun ipleri seçtik
kibrit kutusunun boyuna göre sıkıca defalarca sardık sonra ipleri kutudan çıkardık bi tarftan kestik canım püskül gibi oluyo zaten sonra kesmediğiiz uçtan yine aynı renk iple sıkıca sarıp düğüm attık kurdele ile fiyonk yaptık üzerine inci diktik havluları sarıp bagladık :)
sabunlara gelince durunun çiçek desenli sabunları var onlardan aldık kalıp sabun şeklindeler
evde saten tül karışımı kurdele var onları sabunlara göre kesip diktik yine fiyonkla kurdeleyi üstüne diktiik :)
umarım anlatabilişimdir
bide bunlar için saten keseler dikilcek
temizlik var diye erkenden kaldırdı annemallahtan ananemler geldi de bi süreliğine de olsa kurtardı beni şimdi onlar gitti yeniden ütüye dönüyorum
kolay gelsin canım ramazan girmeden yapın tabi ya sonra zor oluyor..bizim Allahtan bahar temizliği bitti, dünürler geliyor diye erkenden yaptık
İçim içime sığmıyor kızlar
Öyle hayallerim var ki
Yeter ki ailemi yıldönümümüzde düğüne ikna edelim
Gel 8.2.2015 !!
Çadır kurdurmayı düşünüyorum
Full kapalı çadır içerde yalancı şömine, gerçek sobalar, çadıra giden yolda beyaz renk sahte ağaçlar!!
Offff gelsin kış
İkna olsun ailem
Biz şubatta cıkmaya başladık, biz karlar altında yürüdük, titredik, el ele ısınmaya çalıştık
Kış düğünü istiyoruz
Eki Görüntüle 1163946 ben bu sabunlardan esinlendim
ama benimkiler renkli olcak bitsin resi atarım 10 tane olcak zaten
bizim gelen giden olmadıgı için tabi mecburen şimdiye kaldı
o degil de emrahtan ayrılmasaydık eger şuan ben söz hazırlıgı yapıyor olabilirdimAllahım korumuş
gönlüne göre olsun inşallah canım
kar yagacagını bilsem ben de kış düğünü isterdim ama kar yagmazsa o sogukta sinir olurum diye gözüm almıyor
Gecen sene şubatta kar yağmadı yaaa
Ama ben foto cekimini kar yagdigi bir gun yapacagimm
Yapay kar mi yagdirsak
Cok mu masrafli olur ki
çok güzelmiş bende kendim emek verip yapmak istiyorum, inş becerebilirim
tül keseler hazır satılıyor zaten, püskülüde anlattın, iş güzel sabunlar bulmaya kalır
bizim gelen giden olmadıgı için tabi mecburen şimdiye kaldı
o degil de emrahtan ayrılmasaydık eger şuan ben söz hazırlıgı yapıyor olabilirdimAllahım korumuş
Gecen sene şubatta kar yağmadı yaaa
Ama ben foto cekimini kar yagdigi bir gun yapacagimm
Yapay kar mi yagdirsak
Cok mu masrafli olur ki
ben bile becerdiysem sen kesin yaparsın
kalın kurdele ilede sarabilirsin sabunu
öldü mü kaldı mı belli değil oda heralde..yok böyle ayrılma şekli ya sinir şey
çok masraflı olur canım bence hiç o işe girişmekar yagarsa da saçın bozulur ama çok riskli işler bunlar
öldü mü kaldı mı belli değil oda heralde..yok böyle ayrılma şekli ya sinir şey
waaw süper olur karda dış çekim, gözümde bi canlandı da
yaşıyor yaa face te görüyorum aradao da benm nasıl yasadıgımı görüyor tabi ölse dönmez
kuzum o aklında ara verdi baktı ki ben devam ediyorum hayatıma geri dönmeye cesaret edemedi bu kadar basitben onunla beraberken aynı hayatı yaşıyordum ama o o kadarını bilmiyordu şimdi gerçeği gördü, cesareti kırıldı
ama yine de bi kere bi aramasını isterdim yaa onu istemedihimi yüzüne söylemek için
fotolarını da koydum gördün müüüüü
gerçekten harika oluyor gelinlik beyaz karlar beyaz
gördüm canım çok güzelbenim hayalimde hep ilkbaharda mayısta evlenmek.. senin hayalin için de işte kar yağmasını tutturmak zor iş meteorolojiyle içi içe olursun belki tutar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?