- 19 Nisan 2009
- 23.600
- 17.905
- 498
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
-
- #11.141
Tamamdır anlaştık zaten yine 57 ye düşsem yeter bana spor da hiç sevmem aman ya yesem yesem kilo almasam ne olur sanki
hee öyle olsaydı ben dal gibiydim şuan emin ol
kaç kilo vermen gerekiyor ki 57 olmak için :26: eger 3 5 kiloysa hiç boşuna uğraştırma beni
61 kiloydum en son canım 62 olmuşumdur 57ye düşsem 55e inmeyi hedefleyebilirim ama daha fazla veremem zaten doktorum demişti deGerççi kv beni 57 kiloyken tanıdı çok zayıftın şimdi daha iyisin diyor ama ben vermek istiyorum sevmiyorum yanlarım çıkıyor hemen göbeğim kollarım falan genişliyor
biraz daha bölgesel çalışman lazım o zaman canım senin :26: pilates falan mı yapsan acaba :26:
Göbek için mekik falan çekerim de kollarımı ne yapsam hiç bilmiyorum:26:
Top mu alayım yani şimdi neyapayımpilatesin kol hareketleri var onları yap canım
Top mu alayım yani şimdi neyapayım
top alma insan yuvarlanıyor ben denedim
illa bişeylere ihtiyaç yokki canım çok kolay hareketleri var kol içinmesela kollarını ileri doğru uzat, bileklerinden doğru saga sola doğru bük o bile kolları inceltiroymuş
Hahaha alemsinTamam o halde yarın başlayalım hadi. Tam omuzdan aşağılar rahatsız ediyor beni orası incelsin:26:
öyle siparişle olsa bu işler ben santim bile verebilirim valla incelmesi içinama hem bogazı tutmak lazım hem de spor yapmak laızm :84:
Bizde başlıyoruz artık yarın kesin veririz
yarın başlıyoruz ama bak, başlamayanın burnu gıdıklansın
uwww çok korkutucu tehdit kesin başlarım ben
yaa çok korkutucu tehditlerim vardır benim
yarın akşam yediklerini ve yaptıgın sporu benmle paylaşmada gör bakalım
İçtiğim suya kadar anlatıcam bol bol su içelim
aaa evet bak su önemlio konuda sıkıntım yoktur gerçi benim, şirinler çıkartmaları olan bi su şişem var bütün gün elimde onunla geziyorum
Ben yine aksine su hiç içmem iki üç gün içmediğim olmuştur:26:
kaktüs müsün kızım sen 3 gün su içilmeden durulur mu
Ne bileyim canım ya hiç aramıyorum suyu ben çikolata falan yersem yada susatacak birşey ondan sonra içerim yarım bardak :26:
yarım bardak diyor bide yaa, sanki çokmuş gibigünde 3 lt su içmen lazım senin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?