• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

Benim babamın çıkardığı gibi canım :26: Ama onu hallettik benim için bitti artık babam..

Erdek çok istiyorum canım alışmışım sanırım oraya sözlümle bayramda gitmeyi planlıyoruz aksilik çıkmazsa:16::16:

Hiç arayıp sormadı mı sözden sonra seni baban..:50:
erdek güzeldir ya bende çocukken hep oraya giderdik, şimdi daha gelişip güzelleşmiştir..günü birlik mi yoksa kalacak mısınız canım :32:

Hiç arayıp sormadı mı sözden sonra seni baban..:50:
erdek güzeldir ya bende çocukken hep oraya giderdik, şimdi daha gelişip güzelleşmiştir..günü birlik mi yoksa kalacak mısınız canım :32:

Hiç canım hemde ona kırgın olduğumu biliyor hem maddi olarak da zor bir dönemden geçiyorduk buna rağmen ne yaptın diye sormadı bile..

Çok güzel canım ben çok yere gittim denize ama erdeğe alıştım sanırım kalcaz canım:16:

Hiç canım hemde ona kırgın olduğumu biliyor hem maddi olarak da zor bir dönemden geçiyorduk buna rağmen ne yaptın diye sormadı bile..

Çok güzel canım ben çok yere gittim denize ama erdeğe alıştım sanırım kalcaz canım:16:

tek kızısın daha ne istiyor ki evlat sonuçta nasıl aramaz :50: maddiyatı da geçtim sevgi verse, yanında olduğunu hissettirse her şeye bedel :31: neyse canım senin de sınanman böyleymiş yine de baba diyip üzme kendini :16:

kalacak yer varsa kalın tabi ayy ne güzel zaman geçirirsiniz :52: benimki denize girmeme izin vermez, mayo bikini falan :27:

tek kızısın daha ne istiyor ki evlat sonuçta nasıl aramaz :50: maddiyatı da geçtim sevgi verse, yanında olduğunu hissettirse her şeye bedel :31: neyse canım senin de sınanman böyleymiş yine de baba diyip üzme kendini :16:

kalacak yer varsa kalın tabi ayy ne güzel zaman geçirirsiniz :52: benimki denize girmeme izin vermez, mayo bikini falan :27:

Artık üzülmüyorum canım kp bana o baba sıcaklığını veriyor çok şükür..

Nasıl izin vermez anlamadım:53:

ohh ne güzel Allah bozmasın :16:
yani bikini veya mayo giymeme izin vermez, haliyle de denize giremem :31:

aaa Şoklardayım şuan benim bikini giymeme izin vermiyor ama denizimden de kalamam doğrusu mayoda karar kıldık şortlu mayolar var öyle birşey bak olmadı canım..

aaa Şoklardayım şuan benim bikini giymeme izin vermiyor ama denizimden de kalamam doğrusu mayoda karar kıldık şortlu mayolar var öyle birşey bak olmadı canım..

zaten denizi hiç sevmem tuzlu tuzlu midem bulanıyor :52: yani o desede girmem heralde :27:
her şeye de karışıyorlar seninkiyle benimki aynı kafada galiba :23:

zaten denizi hiç sevmem tuzlu tuzlu midem bulanıyor :52: yani o desede girmem heralde :27:
her şeye de karışıyorlar seninkiyle benimki aynı kafada galiba :23:

Kafa kafaya çarptırabilirm valla canım hiç acımam çünkü bazen ağlayacak derecede sinir oluyorum bu huyuna.. Çok kıskanç ve çok kısıtlayıcı ve inatçı..

Kafa kafaya çarptırabilirm valla canım hiç acımam çünkü bazen ağlayacak derecede sinir oluyorum bu huyuna.. Çok kıskanç ve çok kısıtlayıcı ve inatçı..

:53: inanmıyorum aynı üç özellik beninkinde de dik kafalı ek olarak :47:
Allah yardımcımız olsun inş evlenince düzelirler kısıtlamasına dayanamıyorum zira :31:
iyi gene ikna etmişsin denize girme işini :46:

Son düzenleme:
:53: inanmıyorum aynı üç özellik beninkinde de dik kafalı ek olarak :47:
Allah yardımcımız olsun inş evlenince düzelirler kısıtlamasına dayanamıyorum zira :31:
iyi gene ikna etmişsin denize girme işini :46:

Hiç düşünme canım asla düzelmezler dua et daha beter olmasınlar..

ASkerde konuşuyorduk deniz olayını bikiniyle girmene izin vermem dedi ben de alttan aldım hep hiç arıza çıkarmadım o zaman mayo giyerim falan dedim inatlaşmadım öylelikle sorun çıkmadı canım ya zaten senede en fazla bir hafta onda da sıksın dişini ben denizi çok seviyorum..

Hiç düşünme canım asla düzelmezler dua et daha beter olmasınlar..

ASkerde konuşuyorduk deniz olayını bikiniyle girmene izin vermem dedi ben de alttan aldım hep hiç arıza çıkarmadım o zaman mayo giyerim falan dedim inatlaşmadım öylelikle sorun çıkmadı canım ya zaten senede en fazla bir hafta onda da sıksın dişini ben denizi çok seviyorum..

zaten inatlaşmamak lazım iyilikle söyleyince dize geliyorlar ya sonunda neyse :27:
sende çok abartılı olmayan mayo alırsın sorun etmez :34:

Aynen canım aynen alttan alınca azıcık sensin sensin deyince dediğimi yapıyor:1::1:

Ay bulsam alcam canım da yok ki hep dekolte vemişler:1:

:52: sensin sensin diyemiyorum ben işte patlıyoruz karşılıklı :ssz:
daha zaman var bulursun istediğin gibi canım bol bol bakın :33:

pazar akşamı gittik onlara baklavamızla :27: çok güzel ağırlandık, her şey o kadar güzel geçti zman nasıl geçti anlamadım, annesi kendi evimizde gibi hissettirdi sanırım :nazar:
sonra benimki bıraktı bizi eve, babam davet etti geldi bide kahvemizi içti gitti :27:

Böyle duyunca senin adına seviniyorum ama kendi adıma ağlayasım geliyor..
Babama nişandan sonra düğün bayram lazım kahve içmeye çağırması için.. :27:

Canim yaaa :85::85::85:
Ya babası neden bu sene düğün yapmam demiş acaba maddi sıkıntılar mı var :44:
Hep onların istediği oluyor sanki :47:
Yengesi nişanlınla konuşmuş mu

Sanırım var canım ya da garantilemek istiyor maddiyatı da şu da var, birinin tamamen hazır olmasını beklersek o süre hiç bir zaman bitmez, yani borç harç oluyor bu tür şeyler kim yıllar öncesinden çocuk evlendiricem diye para briktiriyor ki?
Bende nişanlıma kredi çekelim, kimseyi de karıştırmayalım şimiden çekeriz düğüne kadar çoğu gider azı kalır, düğünden sonra da ikimizde çalışacağımızdan rahatça öder, kimsenin de ağız kokusunu çekmeyiz, kimseye de haksızlık olmaz, kimse kaldıramayacağı yükün altına da girmez dedim.
Yani başka bir çözümü yok bunun, madem öyle babası baştan oğlum, nişanlarız ama ben bu sene düğün yapamam diyip konuşacaktı bizim de haberimiz olacaktı, bende o zaman nişanı erteleyelim babama batar, babamın tavrı sana batar diyecektim. Çünkü nişan oldu, babam babası zaman veremiyorsa nişandan önce söyleyecekti derse daha abes..

Böyle duyunca senin adına seviniyorum ama kendi adıma ağlayasım geliyor..
Babama nişandan sonra düğün bayram lazım kahve içmeye çağırması için.. :27:

şimdi hakkını yiyemem o konularda çok olgundur babam..hele aileler tanışınca daha da rahatladı belli ki..mesela geçen hafta dışarı çıkacaktık bende tırım tırım yalan arıyorum annem dedi ki niye yalan söyleyeceksin ben derim bi çay içip dönecekler diye..öylede dedi babam hiç lafını bile etmedi :27:

Tavsiyemdir denedim olumlu sonuç veriyor hahaha:27::27: Birde alttan alıp ama ben çok istiyordum aşkım tarzı konuşunca da işe yarıyor :27:

anlaşıldı canım deneyeceğim kesin işe yarar nasılsa aynı kafadalar seninkiyle :33:

şimdi hakkını yiyemem o konularda çok olgundur babam..hele aileler tanışınca daha da rahatladı belli ki..mesela geçen hafta dışarı çıkacaktık bende tırım tırım yalan arıyorum annem dedi ki niye yalan söyleyeceksin ben derim bi çay içip dönecekler diye..öylede dedi babam hiç lafını bile etmedi :27:

anlaşıldı canım deneyeceğim kesin işe yarar nasılsa aynı kafadalar seninkiyle :33:

Maşallah nazar değmesin canım, benim babam çok despot maalesef, 8 yıl sakladık babamdan, mantık evliliği yapıcaklar 30 yaşından önce evlilik yok, aşk neymiş falan derdi hep, ha bir de ben Sinoplulara kız vermem!:27:

Back
X