- 24 Ocak 2014
- 16.691
- 9.719
- 248
- 32
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
-
- #11.781
dünyada iki cinsiyet var valla, kıskanmak istersen yolda yanından geçenden de kıskanırsın da ben bana yapılınca çok rahatsız oldugum için kıskanmamayı seçtim artık
hep senle de buluşmasın kız, ikinizin de ayrı vakitleri de olsun özleyin birbirinizi o da güzel
hmm kova burcunun özelliklerini pek bilmiyorum :)
kıskançlığınızla baş edilmiyor ya
boğaya haydi tamam diyebiliriz de haklısın akrepten kaçmalı ya resmen
böyle diye diye çocuk doğuracak ay kalmayacak
Ya kızın yaptığı bişey yok ki aslında. Başkasının yanlıs anlaması. Ama algılayamıyorum ben
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ruyanın sevgilisinin yanındaki kızın yavrum
gül tabiki de kendini de rahat bırak biraz, ordu gibi hep beraber yemek yiyorlar, bunu da sorun edersen o 3 ay da geçmez, ömür de geçmez
sürekli buluşursak da sıkılırım böyle bir şey :)
ama benle 3 kere buluşuyorsa onlarla 2 kere buluşsun
sen ne burcusun
Ben onun pek rahatsız olduğunu sanmıyorum açıkçası canım:26:
büyük ihtimalle haberi yoktur canım olsa mumkun mu rahatsız olmasınen azından onun yüzünden arkadaşı sevgilisiyle kavga ediyor diye huzursuz olur, mutsuz olur
Ben mesela oğlak burcunuda pek sevmem canım onlar bizden çok çok inatçı oluyor ananemden biliyorum
Takma canım o zaman sen daha iyi bilirsin sevgilini..
Ben onun pek rahatsız olduğunu sanmıyorum açıkçası canım:26:
ben ikizler burcuyum canım
ya tabiki senle daha fazla buluşsun, ama ben sürekli dipdibe de olmak istemem sanırım :26: yani farklı hayatlarımız da olsun, mesela aynı iş yerinde çalışmayalım ki en azından evlendikten sonra gündüzleri özleyelim birbirimizi, hatta mumkunse arada nobeti olan bi işi olursa süper olur, akşamları evde yalnız kalmak da keyifli olur
Hahaha ay canım harbiden ciddimisin sen
evet haklısın ben de genel olarak öyle düşünüyorum aslında sıkılgan yapım olduğu için
herkes bana niye bir avukatla evlenmiyorsun beraber calısırsınız diyor
ya deli misniz gündüz beraber aksam beraber olur mu ya
özlemek lazım biraz ufak ufak
oğlağı da eledik o zaman
balıklar da çok duygusal
eee ne kaldı
evet haklısın ben de genel olarak öyle düşünüyorum aslında sıkılgan yapım olduğu için
herkes bana niye bir avukatla evlenmiyorsun beraber calısırsınız diyor
ya deli misniz gündüz beraber aksam beraber olur mu ya
özlemek lazım biraz ufak ufak
ciddiyim tabi kız, ruya nın dedigine göre kızın yaptıgı bişey yokmuş, etraftan laf çıktı diye huzursuzmuş, e demek ki kız bilerek ve isteyerek bu durumu yaratmıyor neden huzursuz olmasın ki
aynı meslek aynı iş olur mu beeakşam uykusunda boğarım valla ben adamı özlemek lazım, arada nefes almak lazım, yoksa kuma gibi olursun adamla valla
Başak var başak
O halde durum farklı canım bunları bilmiyordum ama bu durumdan zevk alan bir çok insan var
buyrun ben başak
hayatı planlamadan yaşayamıyorum
ayrıntılarda boğuluyorum
O halde durum farklı canım bunları bilmiyordum ama bu durumdan zevk alan bir çok insan var
hahaha
ikizler burcu nasıl
onlar hasta canım onları kaale alma zatenöyle bir durumdan memnun olan insan varsa onu saçından sürükleyerek çöpe atabilirsin
ikizler burcu sıkılgandır valla, değişiklik ister aradaama illa herifi degiştirmek lazım degil tabi, ufak tatiller olabilir, evin içinde değişiklik olabilir ,ama aynı yerde duramaz sürekli
bu ara mesela o kadar çok odamda takılıyorum ki aklıma milyon fikir geliyor annem hepsini baltalıyor
Ben en yakın arkadaşım başak ama ne ayrıntıya takar ne hayatı planlar
onlar hasta canım onları kaale alma zatenöyle bir durumdan memnun olan insan varsa onu saçından sürükleyerek çöpe atabilirsin
ikizler burcu sıkılgandır valla, değişiklik ister aradaama illa herifi degiştirmek lazım degil tabi, ufak tatiller olabilir, evin içinde değişiklik olabilir ,ama aynı yerde duramaz sürekli
bu ara mesela o kadar çok odamda takılıyorum ki aklıma milyon fikir geliyor annem hepsini baltalıyor
Ben Rüyanın yerinde olsam bende rahatsız olurdum sanırım canım demek istediğim bu.. Yani kızın nasıl olduğu sevgilimin nasıl olduğu pek önemli olmuyor bu gibi durumlarda..
hm ikizler iyi gibi
ne fikirler geliyor aklına
ben mesela bugün 2016 uefa kupası fransada olacakmış 2016 da oraya gideyim diyorum
2018 dünya kupası da rusyada olacakmış 2018de de oraya gideyim diyorum
hmm hadi yaa titiz mi peki, düzenli tertipli mi
hm ikizler iyi gibi
ne fikirler geliyor aklına
ben mesela bugün 2016 uefa kupası fransada olacakmış 2016 da oraya gideyim diyorum
2018 dünya kupası da rusyada olacakmış 2018de de oraya gideyim diyorum
söz konusu eğitim canım, oraya gidilmiş çok da yapılacak bişey yok, boşa huzursuzluk çıkarmak gibi geliyor banakızın sevgilisinin yerine koy kendini, o kız geliyor diye gidip yalnız başına mı yemek yesin bilmedigi bi ülkede demek istedigim bu yani..
gerçi sen de çok kıskançsın yaa bi türlü vazgeçiremedim seni bundan
bunlar hayal canım onlardan bolca mevcut bendebugun mesela 4 5 arkadaş mavi tura çıkıp yunan adalarına gitmeye karar verdik bu arkadaşlarımın çoğu öğrenci daha bu arada, yani en erken 2 yıl var bu hayali gerçekleştirmeye
ben bunları demiyorum odada yapılacak değişiklikleri diyorummesela komidin benzeri bişey var odadan onu atasım var duvarlar da hastane rengi gibi geliyor bana, en azından bi duvarıu daha canlı bi renk yapmak istiyorum ama annem hiçbirine izin vermiyor, sen iş bulup gidince ben bu odayı ütü odası yapacam uğraştırma beni diyor
söz konusu eğitim canım, oraya gidilmiş çok da yapılacak bişey yok, boşa huzursuzluk çıkarmak gibi geliyor banakızın sevgilisinin yerine koy kendini, o kız geliyor diye gidip yalnız başına mı yemek yesin bilmedigi bi ülkede demek istedigim bu yani..
gerçi sen de çok kıskançsın yaa bi türlü vazgeçiremedim seni bundan
bunlar hayal canım onlardan bolca mevcut bendebugun mesela 4 5 arkadaş mavi tura çıkıp yunan adalarına gitmeye karar verdik bu arkadaşlarımın çoğu öğrenci daha bu arada, yani en erken 2 yıl var bu hayali gerçekleştirmeye
ben bunları demiyorum odada yapılacak değişiklikleri diyorummesela komidin benzeri bişey var odadan onu atasım var duvarlar da hastane rengi gibi geliyor bana, en azından bi duvarıu daha canlı bi renk yapmak istiyorum ama annem hiçbirine izin vermiyor, sen iş bulup gidince ben bu odayı ütü odası yapacam uğraştırma beni diyor
Evet canım gayet düzenli tertiplidir
Ben de burda takılayım bari
Merhaba ben bir BOĞA'yım!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?