Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

sürekli buluşursak da sıkılırım böyle bir şey :)
ama benle 3 kere buluşuyorsa onlarla 2 kere buluşsun

sen ne burcusun

Ben mesela oğlak burcunuda pek sevmem canım onlar bizden çok çok inatçı oluyor ananemden biliyorum

Ya kızın yaptığı bişey yok ki aslında. Başkasının yanlıs anlaması. Ama algılayamıyorum ben

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Takma canım o zaman sen daha iyi bilirsin sevgilini..

ruyanın sevgilisinin yanındaki kızın yavrum

gül tabiki de kendini de rahat bırak biraz, ordu gibi hep beraber yemek yiyorlar, bunu da sorun edersen o 3 ay da geçmez, ömür de geçmez

Ben onun pek rahatsız olduğunu sanmıyorum açıkçası canım:26:

sürekli buluşursak da sıkılırım böyle bir şey :)
ama benle 3 kere buluşuyorsa onlarla 2 kere buluşsun

sen ne burcusun

ben ikizler burcuyum canım

ya tabiki senle daha fazla buluşsun, ama ben sürekli dipdibe de olmak istemem sanırım :26: yani farklı hayatlarımız da olsun, mesela aynı iş yerinde çalışmayalım ki en azından evlendikten sonra gündüzleri özleyelim birbirimizi, hatta mumkunse arada nobeti olan bi işi olursa süper olur, akşamları evde yalnız kalmak da keyifli olur

oğlağı da eledik o zaman
balıklar da çok duygusal
eee ne kaldı

evet haklısın ben de genel olarak öyle düşünüyorum aslında sıkılgan yapım olduğu için
herkes bana niye bir avukatla evlenmiyorsun beraber calısırsınız diyor
ya deli misniz gündüz beraber aksam beraber olur mu ya
özlemek lazım biraz ufak ufak

aynı meslek aynı iş olur mu bee akşam uykusunda boğarım valla ben adamı özlemek lazım, arada nefes almak lazım, yoksa kuma gibi olursun adamla valla

Başak var başak

ciddiyim tabi kız, ruya nın dedigine göre kızın yaptıgı bişey yokmuş, etraftan laf çıktı diye huzursuzmuş, e demek ki kız bilerek ve isteyerek bu durumu yaratmıyor neden huzursuz olmasın ki

O halde durum farklı canım bunları bilmiyordum ama bu durumdan zevk alan bir çok insan var

O halde durum farklı canım bunları bilmiyordum ama bu durumdan zevk alan bir çok insan var

onlar hasta canım onları kaale alma zaten öyle bir durumdan memnun olan insan varsa onu saçından sürükleyerek çöpe atabilirsin

hahaha
ikizler burcu nasıl

ikizler burcu sıkılgandır valla, değişiklik ister arada ama illa herifi degiştirmek lazım degil tabi, ufak tatiller olabilir, evin içinde değişiklik olabilir ,ama aynı yerde duramaz sürekli

bu ara mesela o kadar çok odamda takılıyorum ki aklıma milyon fikir geliyor annem hepsini baltalıyor

Ben Rüyanın yerinde olsam bende rahatsız olurdum sanırım canım demek istediğim bu.. Yani kızın nasıl olduğu sevgilimin nasıl olduğu pek önemli olmuyor bu gibi durumlarda..

Ben en yakın arkadaşım başak ama ne ayrıntıya takar ne hayatı planlar

hmm hadi yaa titiz mi peki, düzenli tertipli mi

hm ikizler iyi gibi
ne fikirler geliyor aklına
ben mesela bugün 2016 uefa kupası fransada olacakmış 2016 da oraya gideyim diyorum
2018 dünya kupası da rusyada olacakmış 2018de de oraya gideyim diyorum

Ben Rüyanın yerinde olsam bende rahatsız olurdum sanırım canım demek istediğim bu.. Yani kızın nasıl olduğu sevgilimin nasıl olduğu pek önemli olmuyor bu gibi durumlarda..

söz konusu eğitim canım, oraya gidilmiş çok da yapılacak bişey yok, boşa huzursuzluk çıkarmak gibi geliyor bana kızın sevgilisinin yerine koy kendini, o kız geliyor diye gidip yalnız başına mı yemek yesin bilmedigi bi ülkede demek istedigim bu yani..

gerçi sen de çok kıskançsın yaa bi türlü vazgeçiremedim seni bundan

hm ikizler iyi gibi
ne fikirler geliyor aklına
ben mesela bugün 2016 uefa kupası fransada olacakmış 2016 da oraya gideyim diyorum
2018 dünya kupası da rusyada olacakmış 2018de de oraya gideyim diyorum

bunlar hayal canım onlardan bolca mevcut bende bugun mesela 4 5 arkadaş mavi tura çıkıp yunan adalarına gitmeye karar verdik bu arkadaşlarımın çoğu öğrenci daha bu arada, yani en erken 2 yıl var bu hayali gerçekleştirmeye

ben bunları demiyorum odada yapılacak değişiklikleri diyorum mesela komidin benzeri bişey var odadan onu atasım var duvarlar da hastane rengi gibi geliyor bana, en azından bi duvarıu daha canlı bi renk yapmak istiyorum ama annem hiçbirine izin vermiyor, sen iş bulup gidince ben bu odayı ütü odası yapacam uğraştırma beni diyor

Evet canım gayet düzenli tertiplidir

Yok canım bende gider bu huy can çıkar huy çıkmaz ben göndermezdim bile ama kızmayın diye ses etmedim

hee anladımmmmm
yani gideceksin yakında uğraştırma anneni

Evet canım gayet düzenli tertiplidir

başak iyi ozaman yaa
ama başak erkekleri bazen fazla bakımlı olabiliyor afedersin top gibi
cocugun cinsiyetini secme sansı da yok tabi

Ben de burda takılayım bari
Merhaba ben bir BOĞA'yım!

gel kuzum gel.. sen de kıskanç mısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…