Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

sinirlendim bulunmaz hint kumaşı sanki bi ileri bi geri yapıyor

sinirlendim bulunmaz hint kumaşı sanki bi ileri bi geri yapıyor

amaann ben zaten atarlı bir kişiliğim bahanem oldu buda, hiç umrumda degil şuan bugun gruptan hayırlı ramazanlar falan yazmış ona da cevap vermedim, anlasın bozuldugumu, ben çekemem öyle nazı niyazı

Ramazanda benim de hiç enerjim olmuyor ya İş herkese lazım sanırım canım

bikaç güne alışırım ben ama alışana kadar çok fena oluyorum bugun babam resmen beni görünce korktu, surat bembeeyaz, gözlerin altı mosmor neyse ki düzeliyorum yoksa ramazanda insan içine çıkamazdım

lokumcum haftaya kpss varya ama benim hala kafam şu miras paylarına basmıyor bana kısaca söyleyebilir misin rica etsem

Aboow miras mı pratik kitabı cözmeden anlasılmaz miras ya
Ezberlemen gerek bildigin bir de her kuralı
Hele tenkis fln cok karısık yaa
Mirastan mahrum bırakmalar ıskat etmeler feragatler uuuu

Kısacık nasıl söyleyim
Hangi birini söyleyim
Her durumda değişiyor pay dağıtma işi

Kac gunlugune gittiler canım
Kisinin karakterine baglı bunlar ya
Ben de cok gittim. Hatta hazırlıkta da aynen böyle kızlı erkekli (2 kız 6 erkekti) 1 aylıgına gittik
Benim sevgilime bi yamuğum olmadı hic birinde
Sevgilimde akıllı telefon olmadıgı icin gorusemiyorduk da dogru durust oyle whatsup fln yoktu onda

Karakter meselesi, sen sevgilini az cok tanırsın zaten bi yamuk yapmayacagı konusunda

Günaydın tatlım :) 3 aylığına gittiler 93 gün kaldı :) yapmaz o zaten adım gibi eminim Rabbim şeytana uydurmasın. Ama kızı sevmiyorum işte sıkıntı orda. Amaan. Yemek yemiş oturmuş olsa nolucak sanki. Bazen kendime çok kızıyorum da. İşte..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Tamam o zaman sıkıntı yok:)
İcinde tut bazı dusuncelerini
3 ay uzunmus ya ne icin gittiler

haklısın ben yine kitabıma gömüleyim

Kızlar.. Sevgilim o kız ve diğer kız ve diğer üç erkek arkadaşı ile yemekte. Deliricem ya

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…