Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

Günaydın herkesee. Bugün biraz içim buruk. Tuhaf bi gün. Dün sevgilimle tartıştık. Sebebi öyle saçma ki. Çok dolmus sanırım. Şimdi sevmediğim bi kız var dedim ya. Erkekler yani üç erkek avm ye gitcekmiş. Bu kız da gidiyormuş. Sevgilim bu kız var
Diye gitmeyeceğim ben dedi. İyi tamam konustuk. Diğer kız var. Ona bi lafım yok. O da yalnız kalcak. Belki onla okulun yemekhanesine gideriz dedi. Tamam dedim. Söyledin mi kız a dedim yok dedi. Söyle de kız yemek yapmasın gelmez sonra belki dedim. Yemek yaparsa niye gelsin. Dimi. Vay efendim o beni biliyomus. Ben yine aklımdan neler geçiriyomusum. Neyse uyudu uyandı. Yine birsürü bilmem neler. Çok kırıldım. Halbuki ben kötü bişey demedim ki. Ama o dolu ya. Artık ne söylesem ona öyle düşünüyomusum gibi gelcek. Çok mesajlasıyomusuz biz. Banyoya girerken yazmayınca kötü hissediyorım diyo. Özgüveni azalmıs. Bi de özür diliyorm yazmadgm için diyo. Ee ben tek başıma mı yazıyorm ki. Deli miyim ben. Sen de yazıyosun ki ben de yazıyorum. Neymiş bu aşk deilmiş. Çok bunaltıyomuşum. Sev beni diyo. Sıkma diyo. Ben ona herşeye mesaj atarken hiç zoruma gitmiyo ama. Gece aradı. Konstuk. Snra bitanem bak şöyle yapalm falan yine baslamıstı. Bende dedim ki yeterince kırıldım sözlerinle. Bu konu hakkında daha fazla konusmak istemiyorm dedm. Peki hayatm dedi. Uyurm birazdan bn iyi geceler ddi. Bnde iyi geceler dedm. Ama face de acıktı. Sabah günaydın aşkm seni cok seviyorum yazmıs. Ben de günaydın bitanem ben de seni çok seviyorm yazdm. Sonrası yok. Bu mu yani. Face de acık ama. Benim bunu başaramayacağımı düşünüyo. Hasta olurmusum mesajlasmassak. Bu mu yani ya. Saçmalığa bakar mısınız. Ha dün gitmemiş o kızla. Öyle dedi. Halbuki ben tüm kıskançlığıma rağman doğm günnde o kızı arayp kutlayn yalnız hissetmesin falan dicektim. Kız bana mesaj atmıyo ki. İkinci konsmamız ikisinde de ben attm. Aptal gibi hissediyorum kendimi. O ve onun arkadaşları o kadar büyük ki gözümde. Kızların flaan bnm için ne düşündükleri çok umrumda. Gerçekten. Ço önemsiyorum. Ama öyle bişey olsun ki. Aah rüyam nerdesin desin. Ama o an bana ulaşamasın falan. Çok doluyum çook

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

pardon ama sen fazla takmadın mı bu konuyu. mesaj atma bırak o atsın zor bir şey değil ki bu :)at telefonu kendinden uzak bi yere ve git kitap falan oku iyi gelir yada sohbet edebileceğin birinin yanına git sosyal medyadan uzak dur

Elime yapışmıs telefon sanki. Bütün gün ya tv ya telefon. Ot gibi yaşıyorum. Sen yapabiliyo musun. Ama atmıycam konusası varsa kendi atsın. Bunu o istedi.

ben telefonu fırlatıp atarım bi yere seside kısık olur sona hiç ilgilenmem bağlamam kendimi ve elinden telefon düşmeyenlerede çok gıcık oluyorum işin aslı yüzyüze sohbetin keyfi bambaşka ya çık gez dolaş arkadadşlarına git kitap oku nan daha iyi hissedersin kendini :) bu arada böyle yazınca yaşlı biri gibi oldum ama değilim yaşlılıktan yazmıom yani böyle :)

kuzum sen sevgilini çok bunaltıyorsun ama kıskanabilirsn ama o bunu güvensizlik olarak sezmeye başlamış..

Kızlar, nasılsınız?
Oruç beni fena vurdu, giremiyorum girsem bile aktif olamıyorum site de.

ben bu ara regl döneminde oldugum için oruç tutamıyorum canım, tam alışmışken kötü oldu, şimdi yarın oruca başlayacam yeniden sil baştan migrenlerim tutacak
dayan kuzum 2. hafta bitmek üzere nerdeyse yarıladık bile ramazanı

kuzum sen de farkındasın zaten sevgilin yine senin sorun çıkartacagını düşündüğü için baştan tepkisini göstermiş bu sefer bi süre anlayışlı ol yavrum, sorun çıkarma zaten çocugun yağtıgı kötü bişey de yok onun bu durumu da düzelir mutlu mesut devam edersiniz, üzme kendini

Biz senle cok mutlu oluruz dedi bana. Benim şu bunaltmalarım olmasa. Sevmediğim değil de diğer iyi olan kız face imde ekli benim. İkisi aynı anda çevrim içi oluyo bazen. Bazen cıktıkları dakika aynı. Deli oluyorum. Soramıyorum da.

ee sen hala bunu kafana takıyosun kuzum, adam da senin takmaman gerektigini düşünüyor ve ona göre davranıyor, tam anlatamadım sanırım ama :26:

daha önce söylemiştim benm eski nişanlım çok kıskançtı, senin oldugun durumdan daha beteri diyelim, ben sana msj attım sen 30 sn sonra cevap yazdın o arada kimle msj laşıyoprdun gibi saçma sapan sorularla bile muaattap olmuşlugum var yani aynısı sana yapılsa sen rahatsız olmaz mısın düşün

ayrıca o kızla sevgilin aynı işi yapıyorlar, aynı saatte yemek yiyorlar, aynı saatte staja gidiyorlar degil mi, ee aynı anda çıkmalarından normal ne var ki sen bu şekilde kontrol etmeye devam ettikçe kendini de yıpratacaksın, sevgilini de yıpratacaksın :26: ve unutma karşındaki bi erkek, bigun tak eder canına, ben buunnla evlenirsem nefes alamaz der, ve inşallah olmaz ama çeker gider çok daha üzülürsün artık bu düşüncelerinden vazgeçmen gerekiyor bence

Ya sıkıntım acaba beni mi çekiştiriyolar. O cok anlatmaz da kız sormustur. Ne biliyim. Zaten dün face e bşy yazmış. Deli oldum. Bizi bilen anlamstır
Yani. O yüzden takıldm

ne yazmış kii :26::26::26:

İşte aşk cep telefonu reklamları gibi değildir. Nerdesin askm
Dısardaym askm
Kimlesin aşkm
Komsu var yanımda
Ebru mu
Hayır mahmut
Üni ye geldik
Hmm o da mı ordan
Evet.
Ben kuaföre gidicem
Tamam askım
Ben bugün yeşil pant ve beyaz tsrt giydim.
Aaa. Ben de tam tersi capraz
Gibi bişeyler yazms. Aşk bu değilmiş. Falan :/

eee doğru yazmış amaaa

Sinirlendiriyo beni ya. O kız var ya az önce dediğim aynı anda cıkıyolar faceden diye. O da beğenmiş. Hıh. Anlamıştır kesin

senin ciddi ciddi kendini geri çekmen lazımm

çok zor olsa da bırak telefonu elinden, hatta kapat.. bırak o sana ulaşamasın merak etsin azıcık

ne biliyim, mesela arkadaşlarla dışarı çıkıyorum diye mesaj at, sonra bi daha bakma telefona

Ahh yapabilsem. Deliye dönüyorum. O zaten dedi bana. Hastalanırsın sen dedi mesajlaşmassak dedi. Doğru. Sen napardın? Sizn nasış konusmalarınız

ben bu kadar takıntılı biri değilim canım... insancıl ölçülerde iletişiyoruz biz gün içinde öyle her yaptığımızı bildirmek gibi bi huyumuz yoktur ikimizin de. sadece dışarı çıkacağımız zaman haber veririz, hani dışardayım ararsan belki gürültüden falan duymam telefonu, merak etme gibilerinden. bi de gelince yazarım ben "geldim eve sağ salim" diye o da keza öyle

bunun dışında öyle, kalktım, kahvaltı yaptım, oturdum, tv yi açtım, bik bik bikkkk şeklinde rapor verme anlamında bi mesajlaşmamız yoktur hiç.

genelde bizde o atar önce mesaj sabahları benden önce kalktığı için, her sabah güzel bi günaydın mesajım olur telefonumda

bi de işte aşka gelince aşkımızı yazarız birbirimize

öyleee

En iyisi aslında. Yapabilirsem :)

yaa canım sen arkadaşlarınla bir araya gelince konuşmuyor musun sevgilin hakkında, ee onlar da konuşuyor olabilirler bunu neden takıyorsun ki kafana :44:

bak sevgilin de farkında ki face e bile sana sitem eden bişeyler yazmış, çek kendini biraz geri gizem in dedigi çok mantıklı, ben dışarı çıkıyorum de ona saatlerce msj atma bırak o paniklesin biraz, yada evde bile olsan msj attıgında en azından bi yarım saat msj yazma, sonra da film izliyordum ona dalmışım duymamışım de bak gör bi süre sonra o panige düşecek acaba beni eskisi kadar sevmiyor mu diye ama bunu lütfen bir süre yap, sabah yapıp akşamına vazgeçme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…