Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

Ay bu taktigi ben de uygulayayım

Bazn yapaym diyorum. 5 dk geçiyo. Öyle yazıyorum. Bu arada söylememiş o kıza. Sevmiyorum özelimizi anlatmayı dedi. :) bi keresinde anlattı. Onda da ayrılmıstık. Annesine tanıdığa anlatmams bilerek. Bi daha görmicem zaten dedi. Kız da bi erkek arkadasının arkadasıydı. Beni sevdiğini falan anlatmış. Konuşmak istemiş. Bunun dışında hiç özelimizi anlatmaz. Ben bunu bildiğim halde kafama takıyorum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ay bu taktigi ben de uygulayayım

sen de mi çok msj laşanlardansın yoksa

ama sen bunları bildigin halde huzursuzluk yapıyorsan sevgilin sana ne desen haklı güzelim kızma da bana insan sürekli kendini ispat ederek yaşayamaz, bu şekilde kendini düzeltmeden devam edersen daha kötü sonuçlar olur, daha çok üzülürsün

Yo cok msjlasmyorum eskiden severdim ama simdi sevgilim yuzunden sogudum
Msjlarima cok gec cevap verdigi icin ben de atmiyorum artik o atarsa atiyorum o atmazsa konusmuyoruz
Kendisi sabancıda ceo oldugu icin coh mesgul

Çabalama aşamalarındayım. İçim gitse de.. O mutlu olsun. Bende. İyi ki varsınız

Yo cok msjlasmyorum eskiden severdim ama simdi sevgilim yuzunden sogudum
Msjlarima cok gec cevap verdigi icin ben de atmiyorum artik o atarsa atiyorum o atmazsa konusmuyoruz
Kendisi sabancıda ceo oldugu icin coh mesgul

msj laşmayı seven erkek yok zaten yaa gerçi sürekli msj laşmayı ben de sevmiyorum insan resmen başka hiç bişey yapamıyor gibi oluyor

ama tabi ki seninki ceo ymuş durum farklı o zaman sen de kendinin ceo su ol biraz beklet bakalım işi bırakacak mı yoksa devam mı edecek

Valla benim de hic eyvallahım yok artık ulan sen mesgulsen ben de mesgulum dedim
O gun bugundur o atmadikca msj atmiyorum
Onla mi ugrascam ben ya ne hali varsa gorsun

Bazi erkekler seviyo ya gordum ben aninda cvp atanlari msjlara

umarım bir süre sonra senin de için gitmemeye başlar ve bunda bi yanlışlık olmadıgını görürsün canımcım

İnşallah canım :) dua et bana. Benimki de sevmiyo mesajı. Mıcmıc. Hastanede falan. Ama işte ben çok yoğun deilim. Ve bana o dendiğinde akan sular duruyo. :) ama onun üçün öyle değil. Erkek ya bi de. Aman sevmiyo işte napim :)

Kızlar yarın iftara kayınvalidemlere davetliyiz Ne götürmek icap eder benim aklımda dondurma var ama size de danışayım dedim:26:

Valla benim de hic eyvallahım yok artık ulan sen mesgulsen ben de mesgulum dedim
O gun bugundur o atmadikca msj atmiyorum
Onla mi ugrascam ben ya ne hali varsa gorsun

Bazi erkekler seviyo ya gordum ben aninda cvp atanlari msjlara

benm eski nişanlım seviyordu, emrahta ben ne zaman dışarı arkadaşlarımla olsam sevesi geliyordu o tamamen o anda yanında olmadıgı için hayatının ortasında olma istegi ciddi söylüyorum bak, yoksa dakka başı yazacak bişey sen de bulamazsın ki, hem yüz yüze konuşmak yada o imkan yoksa bile birebir sesini duyarak konuşmak gibisi var mı ama işte o an yanında olmadıgı için kıskançlıgından yapıyorlar bence bunu

yoksa musaitseniz konuşursunuz, olmadı msj laşırsınız ama her dakika her saniye çok sıkıcı bence senin taktik de iyiymiş hem, bende emrahta öyle yapıyordum sinir oluyordu sen beni hiç mi merak etmiyotsun diye

sen de kendine uğraşlar bul yavrum, hiç bişey yapamıyosan aç film izle, dizi izle, kitap oku ama oturup sürekli onu düşünme o zaman sana da daha kolay gelir hem msj laşmamak

Kızlar yarın iftara kayınvalidemlere davetliyiz Ne götürmek icap eder benim aklımda dondurma var ama size de danışayım dedim:26:

her seferinde ne götürecez diye düşünmek de zormuş yaa, iyiki kayınvalidem yok benim

İlki ilk gidişimiz içindi bu da mecbur ramazan boş gitmek olmaz

şu tatlılı dondurmalardan alsanız güzel olur sanki:)

Ben şe çok seviyorum adını bulamadım ama derken buldum Algida viennetta Kesilebildiği için rahatlık olur diye düşünüyorum

İlki ilk gidişimiz içindi bu da mecbur ramazan boş gitmek olmaz

Ben şe çok seviyorum adını bulamadım ama derken buldum Algida viennetta Kesilebildiği için rahatlık olur diye düşünüyorum
Çok severim
Küçükken kutusunu tek başıma yerdim
Bana da verecen mi

Tamam canım dikkat etcem :))

Oooo afiyet olsun canim ne guzel
Lokma tatlısı da gotur yaa

Anladim canim benim sevgilim ben biyere gidince atmiyor
Onun msjlasma anlayisi zaruret hallerinde msj atmak
Gurultulu bi yerde telefonda ses duyulmayacaksa msj atmak
Arayacak dakikan yoksa "beni arar misin" demek
Filan bu kadar yani:)
Msjlasmayi sacma buluyor bisey diyeceksen arayip soyleyecekmissin
Benim de ilginc bi sekilde arayamama fonim var sevmiyorum aramayi
O nedenle boyle gidiyoruz biz msj yok aramak yok oh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…