Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

Aslında iyi fikir canım ama mutlaka yapacaktır o yüzden dondurmalı tatlıda bile kararsız kaldım sadece dondurma mı götürsem diye :26: Belki de kola falan eklerim yanına bilemiyorum:26: Bizede haftaya pazar gelecekler tatlıyı o zaman yaparım

o zaman pazar günü marifetlerini gösterirsin
sadece dondurma az olur ama baklava yada başka bi şerbetli tatlıyı eklerseniz yanına daha uygun olur içeceğe gerek yok canım bence :26:

Az önce geldik çok güzel geçti kızlar mutlulukktan uçabilirim azıcık pot kırdım ama sözlüme kırdım sonuçta onu da saymayabiliriz

ne dedin kız anlat bakalım

Neler demedim ki Sözlüme fotoğraflarda gül diye çemkirdim gören mutsuz sanıyor dedim ay canım hepsini geç bunlar faso fiso da sözlümün uykusu çok ağırmış annesi onu anlatıyor her gün uğraşıyorum kalksın falan diye sonra güldü bana da dedi sen uğraşcan artık kızım dedi bende sen merak etme anne ben onu her türlü kaldırırım da sonra canı işe gitmek ister mi bilmem dedim sözlüm annemler falan böyle kaldı ben Görümcem :90::90:

öyle de çalıştığım için son 15 dakikada kalkıp yiyip namaz kılıp hemen yatıyorum..Allah kabul eder inş :26:

bana da uyku basıyor bekleyeceğim diye
gerçi namaz kılanların %99u ezanla sabah namazını kılıyor sanırım bir ben oturup bekliyorum 40 dk

bende de bir değişiklik yok can can sınav bitti işte iş güç bakıyorum şimdide napiim

sınavdan iyi sonuç gelir inşallah canım ya nasıldı :26:

Az önce geldik çok güzel geçti kızlar mutlulukktan uçabilirim azıcık pot kırdım ama sözlüme kırdım sonuçta onu da saymayabiliriz

oh oh ne güzel canım :116:
bence kırdığın pot da çok şeker olmuş

baya bi açık vermişsin yavrum sen yaa annesi demiştir bir an önce evlendirelim sizi diye

Şeker mi olmuş bilemem de inşallah yanlış düşünceler oluşmamıştır

baya bi açık vermişsin yavrum sen yaa annesi demiştir bir an önce evlendirelim sizi diye

Canım sorma yerin dibine girdim o an resmen adım çıkçak bırak

Şeker mi olmuş bilemem de inşallah yanlış düşünceler oluşmamıştır

Canım sorma yerin dibine girdim o an resmen adım çıkçak bırak

aaa yanlış düşünülecek ne var canım sen o kadar güzel kahvaltılar hazırlayacaksın ki adamın işe gidesi gelmeyecek işte uzun uzun yemek isteyecek

oyyyyyyyyyyy çok feci pot olmuş ya kız oo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…