- 19 Nisan 2009
- 23.600
- 17.905
- 498
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
-
- #12.421
ben de bolca oturup uzanıyorumm
Teşekkür ediyorum canlarım utandırıyorsunuz beni
ayagın nasıl oldu kuzum :26:
onlar senin içini biliyorlardır yavrum sıkıntı olmamıştır merak etme
Biz isteme söz ve nişanı 7.10.2014 te düşünmeye başladık sevgilimle
Kurbanın 4. günü
gündüz isteme söz akşam nişan olsun diyoruz
annem isteme söz nişan aynı gün olsun istiyor il dışından gelecek teyzelerim de o istememde yanımda olmak istiyormuş biri tee balıkesirden gelecek
hadi hayırlısı olsun lokumcuuukkkk
Ya birde birşey aklıma takıldı.. Ailelerin yanında bana ismimle hitap ediyor bende aşkım hayatım falan diyorum sorun onda mı bende mi kötü hissetmeye başladım:26:
bilmiyorummm
Biz isteme söz ve nişanı 7.10.2014 te düşünmeye başladık sevgilimle
Kurbanın 4. günü
gündüz isteme söz akşam nişan olsun diyoruz
annem isteme söz nişan aynı gün olsun istiyor il dışından gelecek teyzelerim de o istememde yanımda olmak istiyormuş biri tee balıkesirden gelecek
kuzum bilemedim ki yaa :26: biz yasinle birbirimize hiç ismimizle hitap etmezdik annelerimizin yanında olsak bile, bitek babaların yanında canım derdik sadece o kadarhiç de yadırgamadılar ama, her halde yadırgasalar sözlün söylerdi bişey degil mi :26:
ayak senin degil mi kız nasıl bilmiyorsun
annenler 2 sene daha istemiyorlardı canım ikna ettiniz mi onları :44:
sağol canım benim
bi kuzenimin eşi doğum yapacaktı fln ya burada anlatıyordum
bayrama çocuk doğmuş oluyormuş
bi ara aileme bi çıtlatmam lazım bu tarihi
Söylerdi sanırım:26: O ailelerin yanında daha dikkatli canım cicimli olamıyor çok fazla şakalaşıyor sarılıyor falan ama o kadar birşey söyleyeceği zaman ismimle hitap ediyorum ben yine saf gibi aşkım aşkım geziyorum ortalıkta alışkanlık ağzımdan öyle çıkıyor..
kuzum bilemedim ki yaa :26: biz yasinle birbirimize hiç ismimizle hitap etmezdik annelerimizin yanında olsak bile, bitek babaların yanında canım derdik sadece o kadarhiç de yadırgamadılar ama, her halde yadırgasalar sözlün söylerdi bişey degil mi :26:
ayak senin degil mi kız nasıl bilmiyorsun
annenler 2 sene daha istemiyorlardı canım ikna ettiniz mi onları :44:
ayyy onlar daha bilmiyo muu
bence o sizinkilerden çekiniyoduur
Söylerdi sanırım:26: O ailelerin yanında daha dikkatli canım cicimli olamıyor çok fazla şakalaşıyor sarılıyor falan ama o kadar birşey söyleyeceği zaman ismimle hitap ediyorum ben yine saf gibi aşkım aşkım geziyorum ortalıkta alışkanlık ağzımdan öyle çıkıyor..
ailemi ikna edeceğim işte kızlar daha bilmiyorlar
ya annem döneklik yapıyo afedersiniz
kuzenim evlenirken pembelokuma eylül ekimde nişan yaparız artık diyordu
iş ciddiye bininde daha 15-2 yıl var demeye başladılar
yok öyle laf ağızdan bir kere cıkar
ben 1 yıldır eylül ekimde nişanımız olacak diye avunuyorum
söylemediyse bi sıkıntı yok demek ki
o tamamen agız alışkanlıgı oluyor yaa, isim gibi bişey oluyor yani, rahat ol boşver
sen çok hayal kuruyosun kuzum da olmazsa üzülme diye bence bir an önce ailenle konuş bu durumu
söylemediyse bi sıkıntı yok demek ki
o tamamen agız alışkanlıgı oluyor yaa, isim gibi bişey oluyor yani, rahat ol boşver
sen çok hayal kuruyosun kuzum da olmazsa üzülme diye bence bir an önce ailenle konuş bu durumu
ailemi ikna edeceğim işte kızlar daha bilmiyorlar
ya annem döneklik yapıyo afedersiniz
kuzenim evlenirken pembelokuma eylül ekimde nişan yaparız artık diyordu
iş ciddiye bininde daha 15-2 yıl var demeye başladılar
yok öyle laf ağızdan bir kere cıkar
ben 1 yıldır eylül ekimde nişanımız olacak diye avunuyorum
Ben onun söylememesine sinir oluyorum canım zaten şimdi kalkıp ona desem bir ton laf duyarım o yüzden keyfi bilir.
ben okul bitmeden bişey diyemiyorum işte canım ya 1 ay kaldı inşaAllah
ama o kadar dayılarıma ve teyzelerime dedi eylül ekimde olur artık diye
o nedenlee dayılarımı teyzelerimi araya sokarım ben anneme şu sözünü bi hatırlatın diye
Önce ailenle konuş canım bu durumu sen..Sevgilinin ailesi biliyor mu ?
takılma buna kuzum yaa, herkesin karakteri farklı sonuçtanormalde böyle bir sıkıntısı yok sonuçta, ee gelip sarılıyormuş da zaten bikaç söze takılşma bence boşver
sen daha iyi bilirsin tabi canım da sen üzülme diye dedim ben
takılma buna kuzum yaa, herkesin karakteri farklı sonuçtanormalde böyle bir sıkıntısı yok sonuçta, ee gelip sarılıyormuş da zaten bikaç söze takılşma bence boşver
sen daha iyi bilirsin tabi canım da sen üzülme diye dedim ben
sevgilim onlara yakında nişan olur eylül ekimde fln demiş pembelokumun ailesini ikna edersek demiş
onlar biraz dış kapının dış mandalı canım
oğullarına kendi düğününü kendin yap dedikleri için
sadece görüntü olarak bir zahmet gelecekler isteyecekler beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?